evitacre Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 @Krzemo - jakieś półtora miesiąca temu myślałem tak w Roto 1, pózniej zaczął sie steph curry show, dunn show, Gordon show Jeszcze trochę tego sezonu zostało a ja mam 4 koszykarzy i gości z łapanki :-) i dwóch koszykarzy na inj wlasnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 (edytowane) Loooool, a raczej Love Człowiek robi deal zeby sloty nadgonić a on ląduje w contusion protocol ech .... Edytowane 28 Marca 2018 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Ty lepiej byś tabelkę czasem zrobil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Włacha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 ech, liczyłem że powalczę bardziej nr 2 w lidze ale mimo wymian ale jak widzę aktualnie 4 x INJ to mi się troche plany sypią ech, liczyłem że powalczę bardziej nr 2 w lidze ale mimo wymian ale jak widzę aktualnie 4 x INJ to mi się troche plany sypią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Widzę ze po dwakroć to przeżywasz ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Dokładnie A jak tam u Ciebie tabelki się tworzą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Możesz mieć sam do siebie pretensje, trzymając na tym etapie sezonu połamanych Davisa i Dirka(!) w składzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 To prawda. Edek to potencjalny FA-s, jakich na starcie następnego sezonu będzie wielu, natomiast przyszłość Dirka dalej jest niepewna. Poza tym w perspektywie zmieszczenia się w 460 fpg Dirk i tak pewnie wyleci na FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Może tak, może nie Davis ma wrócić pojutrze więc jeszcze ze 2 mecze mi dogra, a Dirk jednak grając ma cały czas stałą wartość fpp - offseason będzie ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Dzięki za sezon Panowie! Myślę że ktoś powinien przejąć tabelki ode mnie - one powinny być robione pewnie tak raz na 2 tygodnie a nie dwa razy w sezonie. Musicie mi wybaczyć. Szul - zamiast trzymać Daviesa czy Korvera czy Wesa trzeba było brać Donuel'ów House'ów i jemu podobnych i podium by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Jak ktoś chce oddać pick (tylko żebyśmy już znali kolejność wcześniej) to śmiało do mnie może pisać potrafię się dogadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Dzięki za sezon (choć głównie byłem nieobecny ^^) i powodzenia w przyszłych. Tym postem również składam rezygnację z prowadzenia drużyny (coby później nie musieć). Dzięki więc również za grę i 3majcie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Dzięki wszystkim ze sezon. Udało się zdobyć drugie miejsce i jestem bardzo zadowolony, choć GSW i 76ers nieustannie naciskali. Walka fajna a sytuacja w tabli wymuszała wymiany, jeśli nie chciało się odpaść z wyścigu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Dzięki za sezon, bardzo się cieszę z tego 3 miejsca - niestety wiele moich decyzji były nie trafnych. Szczególnie oddanie Capeli. Bardzo fajna walka, praktycznie do ostatniej kolejki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Dzięki wielkie, żałuje trochę końcówki - za dużo pracy i trochę czasu brakło mimo bardzo dobrych wymian zrobionych w trakcie I tak 4 miejsce po 3 latach bycia w low4 uważam za sukces - a przyszły rok będzie jeszcze lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Bym zapomniał... wielkie dzięki za kolejny sezon! Gratulacje dla medalistów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 26 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 kiedy można się spodziewać kolejności draftu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 31 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 kiedy można się spodziewać kolejności draftu? Bulek cos pisał o ogarnianiu ligi w majówkę przy czym chyba nie sprecyzował czy 2018 czy 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 31 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Spoko, niedługo to ogarnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi