bulek Opublikowano 7 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 (edytowane) OK, postaram się do końca tygodnia wszystko ogarnąć, byśmy na początku tygodnia mogli zacząć waiverów. Edytowane 7 Października 2017 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 I jak tam idzie ogarnianie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 11 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Postaram się najdalej jutro otworzyć ligę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Postaram się najdalej jutro otworzyć ligę. to jeszcze CI przypomnę, bo wiem, że mogłeś zapomnieć: Picki w drafcie rookiech wchodzą w skład draftu, ale kolejność waiver priority jest odziedziczana po odchodzących GM-ach. Są to numery: 3,8,15. Numer 3 zostanie przyznany Gm-owi, który w przededniu rozpoczęcia ligi na yahoo będzie mieć najmniejsze salary. Kolejne numery na podobnej zasadzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muslii Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 A spróbuję jeszcze powalczyć. Zubac i Vonleh out, i jestem poniżej 460. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 14 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Sezonu dalej nie mogę rozpocząć: 1. Krzemo jest powyżej salary - w 1 temacie my bad, on miał akurat niezaktualizowane 2. PH#1 identycznie 3. Tizz to samo 4. Sylvinho wyoutował o 1 zawodnika za mało w porównaniu z wyborami w drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Wywalam Leuera i Robinsona i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Sezonu dalej nie mogę rozpocząć: 1. Krzemo jest powyżej salary - w 1 temacie my bad, on miał akurat niezaktualizowane 2. PH#1 identycznie 3. Tizz to samo 4. Sylvinho wyoutował o 1 zawodnika za mało w porównaniu z wyborami w drafcie. Frank Ntilikina został przehandlowany do Pistons, a tak to u mnie w składzie wszystko jest raczej w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 14 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Fakt, F.U. w takim razie musi kogoś wywalić, jeśli tego nie zrobi, na FA idzie Poeltl lub Vaughn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 dobra, zwalniam Portisa i jestem ponizej sc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 jak fultz zniknie z mojego skladu w równie magiczny sposób w jaki się tam pojawił to moje salary bedzie 419.90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 14 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 jak fultz zniknie z mojego skladu w równie magiczny sposób w jaki się tam pojawił to moje salary bedzie 419.90 Z Fultzem sorry za pomyłkę, ale salary Twoje to 479,90. I tak powyżej sc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 ok miles i len out i powinno byc ok a jak znajde troche czasu to pohandluje... btw wszyscy oprocz antka sa dostepni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Bulek... jutro sezon się rozpoczyna. Na serio nie ma żadnej możliwości, żeby wklepać te składy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 16 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Sezon uważam za otwarty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 A weavery działają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Sezon uważam za otwarty. no nie bardzo - przy próbie dodania kogokolwiek mam czerwony krzyżyk i info: you may not add this player becouse you are over your allowed number of moves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Ja chyba jestem ponad sc, jeśli wywale Lawsona będzie wszystko git? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 16 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Wywaliłem Tobie Lawsona sam Gooz - już jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Crabe nie poszedł w mini ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi