TryczekSzukarek Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Witam, Jeżeli jest ktoś zainteresowany: Rondo lub Holmsem to zapraszam do napisania PM W zamian interesuje mnie produktywne fpp z progresywny ważące nie więcej niż 26 lub piki przyszłoroczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 25 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Niestety, ale tak, trzeba czekać na F.U. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Odnośnie czekania na F.U. - na jaki poziom bólu trzeba sie przygotować - z tydzień dwa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Niestety, ale tak, trzeba czekać na F.U.czekanie na FU czekaniem ale mógłbyś w międzyczasie składy prawidłowe wklepać na yahoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 w wątku update składów tez by siee przydał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 czekanie na FU czekaniem ale mógłbyś w międzyczasie składy prawidłowe wklepać na yahoo .. i gdybyś jeszcze posortował pensję malejąco to już w ogóle bylibyśmy zachwyceni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 25 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Niestety ale lipa. Zasady są takie że GM musi potwierdzić każdy trejd. Tymczasem tu była sytuacja trejdu z F.U., kiedy już był nieaktywny. A składy na yahoo będą widoczne dopiero gdy otworzę sezon. A nie mogę tego zrobić teraz. Też mi się nie podoba ta nieobecność F.U. bo uderza ona również w inną ligę - keeper #2. Niestety trzeba czekać a w przypadku dłuższej nieobecności relegować z ligi. Ci zrobić wtedy z tym trejdem nie mam pojęcia bo ten trejd potęgował potem następny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 imo jak jest dowód na pm ze GM klepnął to bym deal uznał Miejmy nadzieje ze F.U szybko sie reaktywuje i nie bedzie tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Allen i tollivier out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muslii Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Ktoś chętny na Pau Gasola za jakiegoś taniego młodzika? Inaczej leci na FA. Bulek, może dokończysz draft rookie i coś ruszysz z ligą bo nie wiadomo na czym stoimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 (edytowane) @Bulek Tak jak rozmawialiśmy - poniżej wrzucam ostatni fragment rozmowy z F.U. nt. wymian. Może reszta niech też tak zrobi i jedziemy z koksem. Edytowane 5 Października 2017 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Panny działajmy, bo czas nagli a u nas to jeszcze draft nie skończony. uaktualnienie składów by się przydało i jakiś dedlajn na zejście z salary i startujmy bo szkoda czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F.U. Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Sorry Panowie, ostatnio trochę brak czasu mnie dobił i zapomniałem zwyczajnie. Więc jak trzeba to trade'y potwierdzam, co prawda ten z evitacre nie był przyklepany nawet w rozmowie priv, ale ok, potwierdzam, zeby nie blokowac juz dłużej ligi. Wybaczcie jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Sorry Panowie, ostatnio trochę brak czasu mnie dobił i zapomniałem zwyczajnie. Więc jak trzeba to trade'y potwierdzam, co prawda ten z evitacre nie był przyklepany nawet w rozmowie priv, ale ok, potwierdzam, zeby nie blokowac juz dłużej ligi. Wybaczcie jeszcze raz Możemy odkręcić, nie ma problemu. Napisałeś ze mam kogoś dobrać z listy do gomeza wiec myślałem ze to oznacza deal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 7 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 No fajnie F.U. że jesteś. Teraz panowie uzgodnijcie to między sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Uwaga!!! Harden za Townsa Tryczek potwierdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 (edytowane) Uwaga!!! Harden za Townsa Tryczek potwierdzi. Potwierdzam Edytowane 7 Października 2017 przez TryczekSzukarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Teraz panowie uzgodnijcie to między sobą Bulek, żeby nie przedłużać o kolejne 3 tygonie Papa zostaje u mnie, Hernandogomez i Kyle Anderson u F.U. Nie wiem jaki będzie deadline na zejście z salary, ale jeśli do tego czasu nie zrobię wymiany to u mnie Tyson Chandler jest w pierwszej kolejności do odstrzału. Będę wtedy miał: 1 lbj 74,85 2 kd 70,85 3 irving 56,75 4 adams 37,75 5 ariza 39,65 6 parsons 17,25 7 taj gibson 31,30 8 Fa 15,00 9 Papagianis 16,2 10 Fa 15 11 Olynyk 28,25 12 Lamb 26,1 13 Fa 15 443,95 Czy z uwagi na fakt że F.U nadal nie dokonał wybory w drafcie możemy mu już przypisać autopick i przystąpić do organizacji ligi na yahoo ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Czy z uwagi na fakt że F.U nadal nie dokonał wybory w drafcie możemy mu już przypisać autopick i przystąpić do organizacji ligi na yahoo ? Bardzo dobry wniosek! Podpisuję się pod tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi