Pablo81 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 11 minut temu, kuba2419 napisał: Bulls nie złożyli ofert? Będzie w kontrach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Teraz, Pablo81 napisał: Będzie w kontrach. 2 ci wystarczą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 1 minutę temu, ozzy110 napisał: 2 ci wystarczą? Muszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 A tak w ogóle to kto dał tak absurdalną ofertę Beverleyowi od Magic? Byłem przekonany, że Wall idzie do Orlando po tym jak stracili Lowry, a tu taka niespodzianka. Gdzie jesteś @Alonzo, gdy Floryda Cię potrzebuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 8 minut temu, ozzy110 napisał: @Reikai nie zgubiłeś czegoś w tych swoich ofertach? Ja tu sobie zostawiłem kontrofertę na Russa a tu lipa To, że Westbrook nie dostał żadnej minimalnej oferty od żadnego zespołu z czołówki, to dla mnie najlepsza wiadomość, bo w kolejnej turze weżmie po prostu najwięcej gwarantowanych pieniędzy, nawet na dłuższej umowie, widząc jak jest postrzegany jako wolny agent, a to da mi największą oszczędność przy buyoucie, więc super informacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 4 minuty temu, karpik napisał: A tak w ogóle to kto dał tak absurdalną ofertę Beverleyowi od Magic? Byłem przekonany, że Wall idzie do Orlando po tym jak stracili Lowry, a tu taka niespodzianka. Gdzie jesteś @Alonzo, gdy Floryda Cię potrzebuje? A co jeśli powiem ci, że to Alonzo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 1 minutę temu, ozzy110 napisał: A co jeśli powiem ci, że to Alonzo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 9 minut temu, ozzy110 napisał: No nie. Bo w takiej formie to kradzież i wymiana nie przechodzi. Piszesz wszystko W wymianie idzie jeszcze do mnie Cole Anthony za TPE, ale byłem poinstruowany ze on zostanie dodany potem i w samej wymianie go nie pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 1 minutę temu, january napisał: Spoczko, Beverley i tak do mnie za minimum, więc tam o Walla Magic powalczyć mogą;) Będzie przynajmniej trzech chętnych na Walla i tych trzech głosow raczej mieć nie będziesz. Mówię przynajmniej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Wall nie bedzie wolał rocznej umowy? Jesli się odbije w tym sezonie jak zapowiada to chyba lepiej wyjdzie na rocznej umowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Teraz, RonnieArtestics napisał: Wall nie bedzie wolał rocznej umowy? Jesli się odbije w tym sezonie jak zapowiada to chyba lepiej wyjdzie na rocznej umowie. Roczna, albo z player option Porter Jr. i Washington tak patrzą na te swoje oferty extension, spoglądają na to co dostanie Mann i mówią: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 2 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Wall nie bedzie wolał rocznej umowy? Jesli się odbije w tym sezonie jak zapowiada to chyba lepiej wyjdzie na rocznej umowie. Przecież w realu podpisał na 2 lata, chyba on wie najlepiej co woli John Wall Jeszcze chciałbym dodać, że Sixers dostają u mnie -10 pkt do kultury organizacji za ofertę kontraktu dla tego żałosnego żonobijcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Dajcie znać co z tym Dortem, czy umowa przechodzi czy przez brak Cola w TPE jest lipa Bo nie wiem co planować na resztę tury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 2 minuty temu, karpik napisał: Jeszcze chciałbym dodać, że Sixers dostają u mnie -10 pkt do kultury organizacji za ofertę kontraktu dla tego żałosnego żonobijcy. Dokładnie, na szczęście to jedyna oferta w tej turze dla niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Odemnie też karny kutas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 33 minuty temu, karpik napisał: @Ashigaru na przyszłość daj po prostu znać o której mniej więcej można się spodziewać wrzucenia ofert . Przy okazji, dodaj proszę do moich ofert warunki, które opisałem, bo z tego co opublikowałeś, to widzę, że nie wszystkie moje warunki są wrzucone. Przyjmijmy z automatu, że odpowiedź to jak w odpowiedzi @ozzy110. Bo obecnie (ze względów prywatnych) nie jestem w stanie efektywnie planować swojego czasu, a w związku z tym, że nie składam ofert... Jestem najlepszą osobą z Rady do zbierania ofert... Dodałem Twoje warunki do ofert oraz przeoczone extension dla Devina Bookera (Timberwolfes). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 3 minuty temu, january napisał: @karpik takie warunkowanie nie jest legalne. Musisz po kontrofertach już jasno określić, które oferty są warunkowe, a które nie . Albo Bullock jest warunkowy albo nie. Jeżeli Dallas w reofertach nie podniosą kwot, to takie warunkowanie jest legalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 5 minut temu, fluber napisał: Dokładnie, na szczęście to jedyna oferta w tej turze dla niego Daleko mi do bronienia Bridgesa, a na pewno czynów które się mu przypisuje. Jednakże wyznaję zasadę: Not guilty, until proven. https://www.nba.com/news/hornets-miles-bridges-pleads-not-guilty-to-domestic-violence Jeśli uznano że był winny to proszę o taką informację, bym mógł zmienić swoją opinię w tym zakresie. Jeśli to jest aktualny stan rzeczy, proszę nie wypisywać półprawd i nie rzucać bezpodstawnie oskarżeniami i krzywdzącymi opiniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 To w tej turze mozna bylo oferowac minima? Jakim cudem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Teraz, Ashigaru napisał: Daleko mi do bronienia Bridgesa, a na pewno czynów które się mu przypisuje. Jednakże wyznaję zasadę: Not guilty, until proven. https://www.nba.com/news/hornets-miles-bridges-pleads-not-guilty-to-domestic-violence Jeśli uznano że był winny to proszę o taką informację, bym mógł zmienić swoją opinię w tym zakresie. Jeśli to jest aktualny stan rzeczy, proszę nie wypisywać półprawd i nie rzucać bezpodstawnie oskarżeniami i krzywdzącymi opiniami. Chlop zgłosił się sam na policję. Not guilty, ale tylko yet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi