Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

25 minut temu, january napisał:

Many veteran players intend to join the Lakers this offseason in search of a much desired first ring for a minimum contract. The most frequently mentioned names according to rumors:

-Austin Rivers
-Markus Howard
-Brandon Knight
-Monte Ellis
-Isaiah Thomas
-Tony Snell
-Marcin Wygnanski
-Cameron Krutwig
-Simi Shittu

@january jakbym mial jednym słowem określić ten post to  ta pierwsza lista była po prostu niesmaczna.

ale na szczęście poprawiłem, Ci weterani na pewno za minimum chętnie do Ciebie pójdą. Za to takimi postami jak twój tutaj w tym temacie zabierasz sobie po mału mój głos na ciebie jesli chodzi o jakiekolwiek zniżki dla Ciebie ;) gratulacje 

6 minut temu, RonnieArtestics napisał:

@january jakbym mial jednym słowem określić ten post to  ta pierwsza lista była po prostu niesmaczna.

ale na szczęście poprawiłem, Ci weterani na pewno za minimum chętnie do Ciebie pójdą. Za to takimi postami jak twój tutaj w tym temacie zabierasz sobie po mału mój głos na ciebie jesli chodzi o jakiekolwiek zniżki dla Ciebie ;) gratulacje 

Wygnanski w Lakers? Szanujmy się... 

1 minutę temu, RonnieArtestics napisał:

A może jednak karl Anthony Towns w ECF dwa lata z rzędu ? 😛 

.. albo prowokujesz Ronnie, albo nie wiesz o czym piszesz - tłumaczyłem to w swoich elaboratach jak jeszcze wydawało mi się, że ktoś to czyta..

To w jakim jesteś błędzie pokazał właśnie Andrew Wiggins w Golden St. albo te wszystkie no namey w moich Heat, gdzie w odpowiednim systemie prawie z każdego można zrobić odpowiedniego gracza. 

13 minut temu, Alonzo napisał:

.. albo prowokujesz Ronnie, albo nie wiesz o czym piszesz - tłumaczyłem to w swoich elaboratach jak jeszcze wydawało mi się, że ktoś to czyta..

To w jakim jesteś błędzie pokazał właśnie Andrew Wiggins w Golden St. albo te wszystkie no namey w moich Heat, gdzie w odpowiednim systemie prawie z każdego można zrobić odpowiedniego gracza. 

A Ty nie prowokujesz ? Sam zacząłeś. Atakujesz swoją kiepską wstawką głównie w ludzi, których już z nami nie ma wiec nie mają jak Ci oddać, bo nie przeczytają, taki jesteś  wielki kozak :) ja bardzo czegos takiego nie lubie, to zarzuciłem w odpowiedzi „żartem” na tym samym poziomie

Na nieszczęście ty jak zwykle bierzesz wszystko na serio i piszesz mi jakieś z dupy porównanie z Wigginsem lol

btw teraz znowu będziesz przez rok  non stop powtarzał przykład jednego Wigginsa i przyrównywał  go sobie do KAT u nas bo tak sobie wymyśliłeś?  

Szkoda ze Warriors jakoś nie zrobili zawodnika z Oubre, albo z D’Angelo. 

Carmelo Anthony tez spędził całe swoje prime w c***owych organizacjach, ale jakoś nikt tego nie bierze pod uwagę jak ocenia jego karierę. Tak samo powinno być Z KAT-em jesli chodzi o twoje wymówki dla niego. Mega leszcz, slabiak i obsraniec jak przychodzi co do czego, wygrał chyba 2 mecze playoffs w 7 lat kariery, no ale nie można zażartować nawet ze to śmieszne ze u nas Jest dwa razy w ECF? Dla mnie jest to lekko śmieszne… ;)

napisalem ironiczny zart w odpowiedzi na twój kiepski i serio nie musisz z tego robić porównań do Wigginsa i mi tłumaczyć Że Wiggins to dowod na jakieś twoje wymysły lol 

Edytowane przez RonnieArtestics

8 minut temu, RonnieArtestics napisał:

..

Odnośnie kozaczenia jesteś w mylnym błędzie - cytując klasyka. Kiedyś @cvbe napisał, że śmiać mu się chce jak ciągle czyta na forum, że user X pisze w odpowiedzi do usera Y że tamten nie czyta ze zrozumieniem - ale to prawda ;) czytanie ze zrozumieniem u nas jest na opłakanym poziomie.

Odnośnie reszty - nie wdaję się w bezsensowną dyskusję, która do niczego nie prowadzi. :) 

29 minut temu, Alonzo napisał:

Odnośnie kozaczenia jesteś w mylnym błędzie - cytując klasyka. Kiedyś @cvbe napisał, że śmiać mu się chce jak ciągle czyta na forum, że user X pisze w odpowiedzi do usera Y że tamten nie czyta ze zrozumieniem - ale to prawda ;) czytanie ze zrozumieniem u nas jest na opłakanym poziomie.

Jeżeli w gronie 30 osób 29 Cię nie rozumie to kuleje pisanie ze zrozumieniem a nie czytanie ze zrozumieniem

1 minutę temu, LAF napisał:

@Alonzo weź zobacz co piszesz. Piszesz, że w dobrym systemie z każdego gracza można zrobić gracza i uważasz, że Twój podkoszowy w innym zespole grałby lepiej. Wiadomo, że u nas systemy są zajebiste i jesteśmy lepsi od takich trenerów jak Spo, ale zobacz przykład Wigginsa i Oubre. Ten jeden odnalazł się w organizacji idealnie co potwierdza Twoją tezę, ale ten drugi ją neguje bo on w każdym systemie kasztanił ( GSW i CHA ) 

Nope. 

Pisałem o tym ostatnio przy dyskusji o Oubre LAF.