Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

Dlatego od początku zgłaszałem, że jest problem z wetem, ale nikt mnie nie słuchał.

Nikt obecnie nie mógłby zawetować tej umowy.

Zresztą ja uważam, że oferta na Redicka jest lepsza w Bostonie. Starter SG w ciekawym teamie z aspiracjami. Czysto sportowo i finansowo to dla mnie no brainer, za Lakers przemawia tylko rodzinna otoczka. Ciężko jednoznacznie stwierdzić jaką decyzje, by podjął Redick. Wiem, że ten podcast ruszył serca, ale przecież z drugiej strony w RL wybrał Sixers, czyli też drugi koniec Stanów.

Jest kolejność.

Kolejność jest po to żeby ważyć oferty gdyby właśnie był remis.

BYĆ MOŻE będzie remis.

W oczach osób głosujących na LAC Boston > La więc Twoja propozycja nie ma sensu bo każesz im napisać coś co już napisali.

System znany był od początku i funkcjonuje od czasu waiverow.

Teraz chcesz robić jakieś zmiany żeby dostać gracza, choć jak już Ci napisałem, ludzie już podjęli decyzję o którą Ci chodzi.

Równie dobrze każdy miałby teraz głosować jeszcze raz na tego Waitersa bo klub a czy wypadł z gry?? Nonsens

Nie ma tu nic nie dyplomatycznego i to jest eot na ten moment z mojej strony i nie wiem czemu siejesz ferment o coś, co już się stało.

No ja byłbym jak najbardziej za, a wprowadziłbym je na zasadzie, że wchodzi w życie tylko wtedy, gdy za wetem było minimum 80 % głosów, z terminem 1-dniowym na decyzję (by nie przedłużać zbytnio gry) przy kworum 1/3 graczy (zakładam, że tylko osób co najmniej oddałoby swój głos w ciągu 1 dnia)

Po 1 nic nie zmieni się na pewno w w tej turze i raczej w tym FA też nic bo to jest grubsza kwestia do myślenia.

2 10 graczy nie może decydować za wszystkich. 50 % obecnych to minimum.

Anyway to nie jest rozmowa na teraz.

Edytowane przez Tomek9248

nie wiem co się dzieje panowie ale w tym temacie mam przeczytane tylko 57 stron z 120, w media room 21 stron zaległych do reszty nawet nie wchodzę

nie ma szans bym to nadrobił

rzuciłem wszytstko w pracy by jako pierwsze zrobić głosowanie i je zrobiłem tak jak mi się wydawało.

mogłem coś przeoczyć lub walnąć babola więc jak coś to proszę o delikatną sugestię to poprawię.

czas jest dzisiaj do 20? bo mija tydzień - tak gdzieś przeczytałem- więc do 20 można mnie przekonywać :)

nie, no dajcie mi szanse na zmiane decyzji

i innym by ich gameplany i przecieki do mediów zmieniły moją (gracza) decyzję

nie czytałem niczego więc nawet nie wiem gdzie były jakieś wyniki na styku 

edit:

poza tym tyle czekaliście to te pare godzin nic nie zmienią

Edytowane przez Dnc