Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

Ja na temat Karpia powiem tylko pomidor. Mam nadzieję, że wróci do gry. Ale przydałoby, by dwie osoby schowały swoje ego do szuflady.

domyślam się, że jedna z tych osób to january a druga?

bo chyba nie ja co, od jakiegoś czasu mam trochę wyjebane i się nie wtrącam ;)

Nie posrajcie się z tych emocji :)

Jak cytujesz 500000000 razy ten sam wpis to ja nie dostanę powiadomienia magicznie.

Wielkie hurr durr, że na drugim miejscu dałem Sixers, bo na pierwszym było Bulls.

Proszę. Poprawiłem :) Parę innych też.

Dodatkowo gorsze od kopiuj wklej od kogoś innego jest lobbowanie umów w komentarzach. Tyle w temacie.

Calm dowm mate! ☺

Na marginesie. Ciekawa sprawa. Część osób aż prosi aby uargumentować czemu dany zawodnik miałby isć do dajej ekipy, innym to przeszkadza. Nie dogodzisz każdemu.

No kucio jak ktoś dawał np Holidaya za 120/5 do pels zamiast 126/4 w Indianie tylko dlatego ze szanowny Paul George może chcieć za rok odejść, No to nie dziw się ze ktoś próbuje wpłynąć na takie osoby. Ja uważam ze powinna być dyskusja jak są wyrównane oferty, wtedy po dobrej debacie łatwiej coś wywnioskować.

No kucio jak ktoś dawał np Holidaya za 120/5 do pels zamiast 126/4 w Indianie tylko dlatego ze szanowny Paul George może chcieć za rok odejść, No to nie dziw się ze ktoś próbuje wpłynąć na takie osoby. Ja uważam ze powinna być dyskusja jak są wyrównane oferty, wtedy po dobrej debacie łatwiej coś wywnioskować.

Jeden z większych bezsensów ogólnie z tym Holidayem, jak teraz patrzę. Wcześniej mi umknęła skala niesprawiedliwości przy głosach na niego.

Ta oferta pacers to był no-brainer w porównaniu do Pelicans.

Dla przykładu:

Paul Milsap:

Denver Nuggets : (Tutaj Roland pisze) Uważam, że Sap pasuje do mojego zespołu jak penis do pochwy. Do końca nie wiem, kto będzie w duecie Sap Jokic pochwą, a kto penisem, ale najważniejsze jest to, że obie role do siebie pasują, nie ważne kto w nią się wcieli. Bla bla bla

A to akurat uważam za spoko pomysł. Dałbym jeszcze ewentualnie możliwość jednej repliki/aktualizacji argumentów.

Edytowane przez człowiek...morza

Też o tym myslałem. Najlepiej ogólnie jakby samo głosowanie bylo tajne a wyniki poznawane na samym końcu.

No tak byłoby najlepiej. Tak jak kucio mówi jakiś link do zewnętrznej ankiety i wtedy nie trzeba się martwić o kopiuj wklej i wzorowanie na reszcie :)

Redick na myśl o tym, że to jego ostatnia poważna wypłata, bo idzie pograć 15 min/mecz do Celtics, zamiast zostać w słonecznym LA ze swoim świeżo urodzonym dzieciaczkiem i grać w lepszej drużynie i dostawać dużo minut, ale zarabiać 6 mln mniej(co nadrobi sobie rok później - clippers) albo zarabiać tyle samo, co w Celtics, ale grać dużo (Lakers).

jj-redick.jpg?w=635

Edytowane przez człowiek...morza

Czy glosy DNC jeszcze cos zmienią? Bo jak nie to bez sensu czekać.

Trzeba czekać, niestety.

Co do tych głosów to też tak myślałem o sobocie. 4 dni na wysłanie ofert powinno wystarczyć spokojnie. Naliczyłem poza tym 9 ekip, które już mają pełne 15 lub 14 + z zasłyszanych źródeł wiem, że ofert składać już nie zamierzają. Gro ekip będzie szukało 1-2 graczy do wykończenia rosterów. Myślę, że to realny termin jak najbardziej (skoro zaczynaliśmy od 3 dni) tylko fajnie byłoby poznać zdanie innych.

No i jeszcze ewentualnie Julka trzeba by zapytać czy robimy głosowanie do powiedzmy 16-18 i on nam wrzuci to, czy dopiero w niedziele będzie mógł to wtedy nie ma sensu ograniczać i do 23:59.

Jeden z większych bezsensów ogólnie z tym Holidayem, jak teraz patrzę. Wcześniej mi umknęła skala niesprawiedliwości przy głosach na niego.

Ta oferta pacers to był no-brainer w porównaniu do Pelicans.

Przecież wygrała oferta Pacers... Nie siej propagandy...

Za to Waiters już przymierza trykot Lakers.

Lobowanie i argumentację muszą być. Najlepiej przed głosowaniem.