Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

no zamiast Iggiego jest Crowder, zamiast Klay'a jest Bradley ;) więc chodziło mi bardziej o ławkę poza ich small-ballowym line-upem.

LAF, chyba możesz się już pożegnać z Redickiem - LAL i BOS dali dużo więcej...

Tak, jak Ci pisałem wcześniej.

Wszystkie ruchy są spowodowane kasą. A jeśli mogłem zaoszczędzić 18-20 mln i nie mam tylko Swaggy P to imho wyszło dobrze :)

Oferty od Bostonu i Lakers podobne ale jednak co California to California.

C's są mocniejsi.

Większa szansa, że lepiej wypadnie + S5 = wieksza nowa kasa potencjalnie

Tak, jak Ci pisałem wcześniej.

Wszystkie ruchy są spowodowane kasą. A jeśli mogłem zaoszczędzić 18-20 mln i nie mam tylko Swaggy P to imho wyszło dobrze :smile:

no wyszło trochę gorzej niż w real NBA, ale finansowo lepiej :) myślę jednak, że Livingstona można było podpisać za mniej i dołożyć kogoś jeszcze ;)

no wyszło trochę gorzej niż w real NBA, ale finansowo lepiej :smile: myślę jednak, że Livingstona można było podpisać za mniej i dołożyć kogoś jeszcze ;)

Można było, wiem. Ale miałem tylko 8 pewnych graczy. Musiałem iść w takich, których bede mial najwieksza szanse podpisać.

I tak tam wiele bym nie zaoszczędził. Może z milion, a to i tak było ryzyko, którego raczej nie mogłem podjąć za bardzo i nie chciałem też. Nie wiem, kogo mógłbym za to podpisać. Tak napawdę to, co mi zostanie + ten milion to i tak ejst poziom minimum, bo one są refundowane

serio ?

Ja rozumiem Kobe,Pierce czy nawet Redick ale Nene jako mentor ?

Już bardziej zrozumiałbym KG

Po co Jazz LMAM skoro mają Inglesa i Haywarda ?

LMAM na PF ;) i do bronienia Durantów, Kawhi'ów i innych :P 18 minut się dla niego znajdzie ;)

To bardzo ciekawe, bo regulamin mówi, że można składać oferty zgodne z CBA (a więc two-way się łapią). Specjalnie 2 dni temu o to pytałem i zwróciłem na to uwagę.

nie zauważyłem tamtej dyskusji ale zwróć uwagę, że mieszanie two-wayow z normalnymi kontraktami nie ma sensu, bo ich wysokość jest taka sama i nie ma jak porównać i ocenić gdzie kto ma isc

a ta Twoja oferta to trochę takie lekkie przecwaniakowanie i próba zgarnięcia wszystkich najciekawszych undrafted rookies tylnymi drzwiami, gdy inni składają oferty mid-level fa :)

ja ogólnie byłem przekonany że two-waye będą licytowane na zasadach tego pomysłu Teca z campami, bo inaczej sam bym złożył teraz ofertę