Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

ok Tomek wrzuć luz, może i racja, czyli rozumiem że David Griffin również padł ofiarą kokainowego nałogu i odbieramy mu licencję a drużyna idzie na autopilota?

Według mnie tak.

Nie jestem zdenerwowany, rzadko się bardzo denerwuję. Tylko celowo używam takich słów, bo inaczej przez internet ciężko wskazać intonację :P

Rappar sobie zakpił. Jakby bulek nie dopracował ofert przez to, że odkładał do końca i musiał się zmagać z czasem (czy ktokolwiek inny) to ok, ja to kupuję i koniec tematu. Jego ekipa, jego oferty.

Ale Rappar leci w kulki od samiutkiego początku gry, nie odpowiada na żadne przypomnienia na PW, na oznaczenia w tematach, a na forum jest non stop. Te oferty są takie, że z tych graczy 1 ma klub a z pozostalej 4 może ktoś dostanie angaż. Po co klub zarzynać przez takie podejście Rappara? Nie widzę tu mozliwości dalszej współpracy, bo z jego strony nie ma nawet trochę zaangażowania.

Lepiej dać te oferty rezerwowe, które nie sprawią, że 1/3 kadry Cavs będzie trzeba zwalaniać, bo nie będzie kim grać. Zresztą 2 ekipa NBA jest w stanie ściągnąć o wiele lepszych graczy nawet za minimum.

Analogicznie jak z Timim. 

jest OKC - pytanie, czy te oferty są legalne - te wzrosty są chyba za duże - większe niż 5 i 8% - przynajmniej na moje oko ;)

No wzrosty już na 1szy rzut oka są za wysokie. Ale, jeśli jest w stanie przyjąć, to liczy się całość oferty

Liczyłem na coś więcej od GSW :tongue: zatrzymanie swoich graczy + Casspi... w real NBA jednak, to wygląda lepiej, bo jest Swaggy P ;)

Zobacz na ich payroll ;)

Chłopcy się bawią, bo misie + nowa hala + pożyczka o kibiców ich ustawiła. Ja nie mogę sobie rzucić 135 mln i mieć wyjebane :) Myślę przyszłościowo. 

i Iggy

no zamiast Iggiego jest Crowder, zamiast Klay'a jest Bradley ;) więc chodziło mi bardziej o ławkę poza ich small-ballowym line-upem.

LAF, chyba możesz się już pożegnać z Redickiem - LAL i BOS dali dużo więcej...

Edytowane przez MJ1