TuPalnik Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 ok Tomek wrzuć luz, może i racja, czyli rozumiem że David Griffin również padł ofiarą kokainowego nałogu i odbieramy mu licencję a drużyna idzie na autopilota? Nie wiem czego padł ofiarą Griffin ale jemu w Cavs podziekowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 jest OKC - pytanie, czy te oferty są legalne - te wzrosty są chyba za duże - większe niż 5 i 8% - przynajmniej na moje oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 ok Tomek wrzuć luz, może i racja, czyli rozumiem że David Griffin również padł ofiarą kokainowego nałogu i odbieramy mu licencję a drużyna idzie na autopilota? Według mnie tak. Nie jestem zdenerwowany, rzadko się bardzo denerwuję. Tylko celowo używam takich słów, bo inaczej przez internet ciężko wskazać intonację Rappar sobie zakpił. Jakby bulek nie dopracował ofert przez to, że odkładał do końca i musiał się zmagać z czasem (czy ktokolwiek inny) to ok, ja to kupuję i koniec tematu. Jego ekipa, jego oferty. Ale Rappar leci w kulki od samiutkiego początku gry, nie odpowiada na żadne przypomnienia na PW, na oznaczenia w tematach, a na forum jest non stop. Te oferty są takie, że z tych graczy 1 ma klub a z pozostalej 4 może ktoś dostanie angaż. Po co klub zarzynać przez takie podejście Rappara? Nie widzę tu mozliwości dalszej współpracy, bo z jego strony nie ma nawet trochę zaangażowania. Lepiej dać te oferty rezerwowe, które nie sprawią, że 1/3 kadry Cavs będzie trzeba zwalaniać, bo nie będzie kim grać. Zresztą 2 ekipa NBA jest w stanie ściągnąć o wiele lepszych graczy nawet za minimum. Analogicznie jak z Timim. jest OKC - pytanie, czy te oferty są legalne - te wzrosty są chyba za duże - większe niż 5 i 8% - przynajmniej na moje oko No wzrosty już na 1szy rzut oka są za wysokie. Ale, jeśli jest w stanie przyjąć, to liczy się całość oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 podajcie pls link do mapowania user - team, bo wiele osób zapomina o tym w wiadomościach :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 OKC jest ponad salary cap, więc według mnie oferty dla Waitersa i Miroticia są nielegalne Pacers spoko oferty dali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 podajcie pls link do mapowania user - team, bo wiele osób zapomina o tym w wiadomościach :/ Na priv masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 OKC jest ponad salary cap, więc według mnie oferty dla Waitersa i Miroticia są nielegalne Pacers spoko oferty dali Już mogli tego Evansa sobie odpuścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Na priv masz thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Ktoś tu chce zmusić Davida Westa do gry kolejnego roku kiedy on kończy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Na razie ostrożne oferty w większości, ale znajac moje szczęście to ci co ich chce dostaną wysokie oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Nets poszaleli żeby tylko nie zostali z Witheyem za MLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) Najwyżej po 2 latach spadnie P. S. Poskłada ktoś to do kupy jak w 1 turze? Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez Cris155s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) Powiem tak, z jakiegoś powodu Bogdan Bogdanovic dostał 30/3 od Kings w realu, a nie mniej, także ja zagłosuje za pozostaniem w Europie. Nic osobistego Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Żeby go wyleczy i zrobili jeszcze pożytecznego zawodnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Po co Suns Nene ? Nene będzie pewnie robił za mentora dla Bendera i Chrissa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Liczyłem na coś więcej od GSW zatrzymanie swoich graczy + Casspi... w real NBA jednak, to wygląda lepiej, bo jest Swaggy P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Liczyłem na coś więcej od GSW zatrzymanie swoich graczy + Casspi... w real NBA jednak, to wygląda lepiej, bo jest Swaggy P Zobacz na ich payroll Chłopcy się bawią, bo misie + nowa hala + pożyczka o kibiców ich ustawiła. Ja nie mogę sobie rzucić 135 mln i mieć wyjebane Myślę przyszłościowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 No k****, jak oferta na KJ Danielsa jest regulaminowa się to się wkurwię. Tyle razy o to pytałem. Będzie weto jak c***. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) i Iggy no zamiast Iggiego jest Crowder, zamiast Klay'a jest Bradley więc chodziło mi bardziej o ławkę poza ich small-ballowym line-upem. LAF, chyba możesz się już pożegnać z Redickiem - LAL i BOS dali dużo więcej... Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez MJ1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) Jennings dostał ofertę od Hornets? Ktoś tu chyb nie wie, że Brandon leci do Chin Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi