Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

tak bo LAC są najlepsi w lidze tylko Cavs byli jednym zespołem , który byłby w stanie ich zatrzymać.

A zresztą zobacz jeszcze raz cały mój post to może w końcu zrozumiesz dlaczego tak jest.

Pytanie czy Cavs beda najlepsi na Wschodzie. Jakos nie jestem tego pewien. Konkurencja nie spi a Rapcio ma wyjebke. Moj typ: LAC nie beda konkurencyjni na Zachodzie, nie beda mieli hca. Moga byc kwasy w zespole. Melo rozjebie team od srodka, powstana dwa obozy - melo & cp3 kontra griffin i daj o przywodztwo w LAC ;-)

To bardzo ciekawe, bo regulamin mówi, że można składać oferty zgodne z CBA (a więc two-way się łapią). Specjalnie 2 dni temu o to pytałem i zwróciłem na to uwagę.

ło panie, a ja wycofalem swoje two-way. 

Jeśli jednak są możliwe to proszę o pro-ludzką wykładnie i ewentualne ich przywrócenie :)

ło panie, a ja wycofalem swoje two-way. 

Jeśli jednak są możliwe to proszę o pro-ludzką wykładnie i ewentualne ich przywrócenie :smile:

No to są całe zasady:

Zasady : Oferty o dowolnej wartości (zgodne z CBA).

Specjalnie pytałem 2 dni temu, który regulamin jest aktualny podkreślając, że ten drugi wyklucza w 3. turze możliwość składania 2-way, ale dostałem odpowiedź, że obowiązuje ten, w którym jest wolna amerykanka.

z 4 razy pisałem, że two-ways od 4 tury.

Ale chyba zapomniałeś o tym napisać w regulaminie, specjalnie, żeby nie było dymu zapytałem o to (nawet Cię oznaczyłem, żeby Ci to nie uciekło - nie odpisałeś). Przecież to jest absurd, że trzeba się przedzierać przez potok wątków, żeby się czegoś dowiedzieć, skoro jest temat z regułami 3. tury (gdzie nie ma o tym ani słowa).

Edytowane przez karpik

Muszę Was przeprosić :). Mogłem napisać wcześniej i pewnie bardziej bym to przemyślał. Człowiek uczy się na błędach, a ja do tej pory operowałem tylko na waiverach na Yahoo i w ocenianiu, kto ile może wziąść nie jestem dobry (znam wartość graczy, ale w realu często ludzie idą powyżej swojej wartości).

Ale mimo wszystko nie było to tak jak Rappar ;) 

Muszę Was przeprosić :smile:. Mogłem napisać wcześniej i pewnie bardziej bym to przemyślał. Człowiek uczy się na błędach, a ja do tej pory operowałem tylko na waiverach na Yahoo i w ocenianiu, kto ile może wziąść nie jestem dobry (znam wartość graczy, ale w realu często ludzie idą powyżej swojej wartości).

Ale mimo wszystko nie było to tak jak Rappar ;)

Czyli nie wysłałeś ofert?