Tomek9248 Opublikowano 30 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 A jest szansa by dowiedzieć się od kogo są oferty? Czy jest kucio, Rappar, managerowie Minny i OKC? Wszyscy deklarowali znajomość zasad i trzymanie ręki na pulsie. Tylko kucio i Rappar nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Kucio i Rappar to największy problem tej gry. Reszta co prawda trochę się ociąga, ale myślę że wyśle niebawem oferty. Chociaż takiego Dnc dawno nie widziałem aktywnego w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 30 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Kucio i Rappar to największy problem tej gry. Reszta co prawda trochę się ociąga, ale myślę że wyśle niebawem oferty. Chociaż takiego Dnc dawno nie widziałem aktywnego w temacie. Odpisał od razu na zbiorczy wątek z przypomnieniem. Jest na urlopie (?) ale na bieżąco się orientuje co i jak Nie każdy musi co dzień dyskutować i pisać, ważne, że zdecydowana większość dotrzymuje terminów i daje odzew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Ale chyba deadline jest przesunięty więc z czym ten pośpiech? Ja sam jeszcze nie przesłałem wolałbym wiedzieć oficjalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Kucio i Rappar to największy problem tej gry. Reszta co prawda trochę się ociąga, ale myślę że wyśle niebawem oferty. Chociaż takiego Dnc dawno nie widziałem aktywnego w temacie. Pisał w temacie, że nic nie składa chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Ale chyba deadline jest przesunięty więc z czym ten pośpiech? Ja sam jeszcze nie przesłałem wolałbym wiedzieć oficjalnie. No jest przesunięty, ale o tym wiadomo od chyba paru godzin. Ogólnie sprawa się wyjaśnia, ale widać od dawna, że z dwoma GMami mamy dużo większy problem niż z Regisem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 30 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 No jest przesunięty, ale o tym wiadomo od chyba paru godzin. Ogólnie sprawa się wyjaśnia, ale widać od dawna, że z dwoma GMami mamy dużo większy problem niż z Regisem O 28 ofert jestem spokojny. Kucio i Rappar pewnie też swoje wyślą, ale to nie rozwiązuje kwestii. Nie może być tak, że olewają totalnie grę i trzymają nas w niepewności, czy ktoś prowadzi te ekipy, czy nie. Powinni się jasno zadeklarować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Nie wiem jak Wy, ale ja już się nie mogę doczekać otwarcia kopert Znowu dostanę po łapach za zbytnie sknerstwo FA mi nie idzie do tej pory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Ja bym to raczej nazwał rozsądnym gospodarowaniem zasobami. Nie wykazałeś się jakoś chyba rażącym dziadowaniem względem reszty. Wszyscy oszczędzają, bo są dość rygorystyczne zasady finansowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 (edytowane) A ja mam last minute zagwostkę, bo wymyśliłem sobie kolejnego ciekawego gracza i nie wiem z kogo zrezygnować ;( Pytanie pewnie padło, przepraszam za powtarzanie się. Czy możemy robić kontrakty w stylu X/1+2TO? Czyli pierwszy gwarantowany a kolejne dwa czy nawet trzy TO lub niegwarantowane? Kontrakty jakie często Sixers niedawno dawali. Czy tylko ostatni rok TO lub niegwarantowane? Czy w tej turze można two waya składać? Edytowane 31 Lipca 2017 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Niech ktoś napiszę do bulka na temat ofert. On też nie ma wymaganej czternastki. Źle spojrzałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Ja bym to raczej nazwał rozsądnym gospodarowaniem zasobami. Nie wykazałeś się jakoś chyba rażącym dziadowaniem względem reszty. Wszyscy oszczędzają, bo są dość rygorystyczne zasady finansowe. ja dzisiaj świetny tekst u duncana i leroux słyszałem w tym tonie "Danny, you clearly underestimate the benefits of not allowing yourself to fuck things up" czy coś w tym stylu - dyskusja dotyczyła Suns, którzy ogólnie w realu też zlali FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Kumać kumam Tylko pytanie, skąd mam wiedzieć, kto jeszcze został, skoro nie ma trackera żadnego Przejrzeć poprzednie tury i rostery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Boże święty. Powiem wiem, że akurat mnie zaskoczyliście, bo stworzyliście jakieś 3043312 regulaminów i plików, a zwykłego trackera FA nie ma. Trudno. Dam radę! Dzięki! Na razie z rynku zniknęło około 20-30 graczy raptem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Boże święty. Powiem wiem, że akurat mnie zaskoczyliście, bo stworzyliście jakieś 3043312 regulaminów i plików, a zwykłego trackera FA nie ma. Trudno. Dam radę! Dzięki! no to masz misję - możesz być wicesekretarzem ds. fa trackera i to ogarnąć z rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Boże święty. Powiem wiem, że akurat mnie zaskoczyliście, bo stworzyliście jakieś 3043312 regulaminów i plików, a zwykłego trackera FA nie ma. Trudno. Dam radę! Dzięki! Jak możesz to napisz tutaj jak wyślesz oferty. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Jeszcze dla potwierdzenia, bo w salary też siedzisz. Wydaję 112 mln, więc wydać mogę jeszcze Bi-Annual, Room MLE i coś za 9 baniek? Masz tylko wyjątki do wydania. Widziałeś w ogóle stworzony arkusz z składami? Kawał kapitalnej roboty BTPHa. Z tego co pamiętam tego zbiorczego posta nigdy nie odczytałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 (edytowane) Jeszcze dla potwierdzenia, bo w salary też siedzisz. Wydaję 112 mln, więc wydać mogę jeszcze Bi-Annual, Room MLE i coś za 9 baniek?Masz tylko wyjątki, ale to nie jest zero jedynkowe. Zasady wydawania wyjątków są na ostatniej stronie tematu FAQ CBA mle blabkablaJest tam opisane wszystko we fragmentach. Tylko tak chciałbym zasugerować nieśmiało, że w twoim przypadku wydawanie na potęgę raczej nie jest wskazane. Edytowane 31 Lipca 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Nie muszę odczytać PMa, aby korzystać z tego arkusza Zgadzam się, zę kawał dobre roboty MLE (8,406) - Dla klubów, które do rynku FA przystępują bez cap space - mam. Taxpayer MLE (5,192) - dla klubów, które przystępują do rynku FA powyżej luxury tax - nie mam Room MLE (4,328) - Dla klubów, które przystępują do rynku FA z wolnym cap space. - nie mam Bi-Annual MLE (3,29) - Możliwy do podpisu co dwa lata dla klubów powyżej salary cup. - mam Dodatkowo kontrakty za minimum? Nigdy mnie temat salary specjalnie nie interesował, więc pytanie głupie może być. Zgadza się, masz te dwa wyjątki. Gdybyś zajrzał na ostatnią stronę wstępu do FA miałbyś to podane na tacy. I oczywiście masz prawo do dwuletnich kontraktów za minimum Chciałbym też zaznaczyć, że w temacie oficjalny regulamin są zasady nowego CBA, dość restrykcyjne. Warto mieć to na uwadze, zanim ruszy się na zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi