Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

Różnica jest taka, że w nocy dyskutowalismy o kształcie zapisów w CBA.

Ty mówisz o implementacji tego i możliwości przełożenia do systemu forumowego.

Więc dajże spokojnie wstać człowiekowi i poczekaj po prostu jak to widzi January, 

Z samego faktu, że kwestia wcześniej nie była poruszana to wymaga, zeby jakieś oficjalne stanowisko zajął i żeby wszyscy mogli się o tej decyzji dowiedzieć przecież. To jest najważniejsze tu.

Edytowane przez Tomek9248

dobra chlopaki skladam oferte na 3 ture. 

camby albo ktos, potwierdz mi prosze tutaj albo na PM...

czy mogę nadal zaproponować graczowi x Room MLE na 2 lata, i ile to wyszlo dokladnie, bo ktos mi podawal sume ale nie moge oczywiscie znalezc w gaszczu komentarzy...

https://www.blazersedge.com/2017/6/30/15907414/2017-18-nba-salary-cap-luxury-tax-mid-level-exception-numbers-trail-blazers

Tak, ale tylko jedno 3-letnie, bo tyle masz cap space.

Tak. Tylko trzeba będzie pamiętać przy wpisywaniu, że wartość minimum będzie się zmieniać w przyszłości o tyle, o ile salary cap. Dlatego po sezonie będzie trzeba robić aktualizację tych kontraktów. Najlepiej te minimalne zaznaczyć jakimś kolorem, żółtym albo nieżółtym.

Jeśli mam być szczery to wprowadziłeś kompletny mętlik i nie wiem czy teraz moja oferta będzie uznana za prawidłową, więc dobrze by było to wyjaśnić.

Mój cap space nie starczy na zaoferowanie minimalnego kontraktu. Mogę tylko użyć jako wyjątku.

Czy to znaczy, że moja oferta jest nieważna?

Jeśli mam być szczery to wprowadziłeś kompletny mętlik i nie wiem czy teraz moja oferta będzie uznana za prawidłową, więc dobrze by było to wyjaśnić.

Mój cap space nie starczy na zaoferowanie minimalnego kontraktu. Mogę tylko użyć jako wyjątku.

tak.

Karpiowi tutaj chodziło, że teoretycznie starczy Ci na kontrakt dla człeka z 0 yrs of service. Więc niby nie skłamał :)

Edytowane przez Tomek9248

Mam prośbę na przyszłość, żebyś nie miał do mnie pretensji jeśli sprawdzam coś za Ciebie.

Zacznijmy od tego, że wysokość minimum jest zależna od stażu w lidze, ale nie napisałeś jakiego gracza chcesz podpisać.

Masz na tyle cap space, żeby zaoferować jakiemuś rookie 3-letnie minimum.

W innym przypadku przysługuje Ci wyjątek, czyli kontrakt max 2 lata.

Mam prośbę na przyszłość, żebyś nie miał do mnie pretensji jeśli sprawdzam coś za Ciebie.

Zacznijmy od tego, że wysokość minimum jest zależna od stażu w lidze, ale nie napisałeś jakiego gracza chcesz podpisać.

Masz na tyle cap space, żeby zaoferować jakiemuś rookie 3-letnie minimum.

W innym przypadku przysługuje Ci wyjątek, czyli kontrakt max 2 lata.

A gdzie ja mam pretensje do Ciebie?

Po prostu przedstawiłeś inne regulacje niż to co wcześniej January.

A gdzie ja mam pretensje do Ciebie?

Po prostu przedstawiłeś inne regulacje niż to co wcześniej January.

Piszesz, że wprowadziłem mętlik, ja to odbieram jako pretensje ;]

Ja nie widzę w regulaminie zapisu o długości minimalnych kontraktów, więc korzystam z CBA.

Wieść niesie, że jest już 17 ofert.

Wciąż uważam, że to bez rewelacji jak na wymagane 27.

No, ale idzie do przodu.

Te dwa dni dają nadzieję na poprawę.

A jest szansa by dowiedzieć się od kogo są oferty? Czy jest kucio, Rappar, managerowie Minny i OKC?

Edytowane przez Tecu