Lucas Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 W pojedynku Pokemonów Suns z BolBolSaurem byliby potężni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Edytowałem głos na Rubio. Wstrzymuję się od głosu do momentu określenia roli Rubio przez @człowiek...morza zgodnie z moim wcześniejszym pytaniem. Odniesienie się do tego, że Ricky grał z ławki i małe minuty w PO. Jak będzie w przyszłości, kto będzie miał piłkę czy Ricky czy Kyrie. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 @Regis @kungfubestia @eMeS Wciąż czekamy na Was. Dziś deadline 21:59 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 (edytowane) ja juz tam pisalem wielokrotnie o roli rubio w przeszlosci. nie chce mi sie powtarzac koszykowka to sport druzynowy. tak ten sport jest skonstruowany, ze kazdy z liderow na rzecz innego musi z czegos zrezygnowac, zeby wygrywac. jedyny wyjatek to lbj Edytowane 11 Sierpnia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 13-11 dla sacramento na ten monent. Jeden glos na kings konczy glosowanie o ile Tecu po drodze nie cofnie wstrzymania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 2 minuty temu, january napisał: 14-10. O rany rany, pewien głos znów był edytowany^ No to koniec bo jest 1 wstrzymany i 3 glosy do konca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Po prostu zatkało mnie jako 1/28 agenta/Rubio po tej odpowiedzi GMa Knicks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Skuteczna propaganda Jaśka przynosi efekty niezależnie czy walczy w swoim interesie czy przeciw komuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Teraz, MarcusCamby napisał: Skuteczna propaganda Jaśka przynosi efekty niezależnie czy walczy w swoim interesie czy przeciw komuś. Akurat propagandy było tutaj po równo z obu stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 kto gdzie ląduje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Co było nie tak z ofertą HOU dla Young'a, że nie została ujęta w głosowaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 dwa głosy na Knicks Dawaj @Tecu ponownie na Knicks i mamy powtórkę z Duranta Tym razem rolę SlaKB przejmie @kungfubestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 20 minut temu, january napisał: wszystko było ok, przeoczyłem ją wpisując oferty, a zwróciłeś uwagę dopiero po bodajże +-18 głosach. Jakby miała jakiekolwiek obiektywne szanse do oferty Kings dla Younga oczywiście bym poprawiał, a wręcz kasował głosy i kazał od początku głosować, ale tu była że tak powiem przy hajsie dla Tadka od Kings jedynie dodatkowym wersem pod liczbę znaków. Mój błąd zbyt późno zauważony, mam nadzieję iż sam rozumiesz, że nie robiłem tu totalnej akcji, przy tym jak te oferty finansowo dla Tadka wyglądały Spoko, myślałem że coś było nie tak z ofertą i chciałem wiedzieć na przyszłość jakich błędów unikać. Generalnie uważam, że magia Dzikiego Zachodu przekonałaby Thada do Houston, ale rozumiem Twoje motywacje, bo mogłeś o tym nie wiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 (edytowane) Oj biedny ten Ricky Edytowane 11 Sierpnia 2019 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 A to generalnie można się wstrzymać od głosu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 2 minuty temu, january napisał: Na przyszłość przede wszystkim mnie oznaczać, jak się znajdzie błąd, bo Twój komentarz wtedy zobaczyłem jeszcze i tak kilka h później, a nie od razu Taaa, żebym jeszcze wiedział jak to zrobić z telefonu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Teraz, karpik napisał: A to generalnie można się wstrzymać od głosu? No właśnie nie bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: No właśnie nie bardzo To jak mamy traktować głosy @Tecu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 3 minuty temu, Regis napisał: Taaa, żebym jeszcze wiedział jak to zrobić z telefonu... @ i potem wpisujesz nick użytkownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi