shevcu Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Rubio to w grudniu zostanie zapakowany i owiniety kokarda i poleci. A brak snt jako oferty ktore gdzies jest dogadane to tylko pitu pitu ze strony nyk zeby kilku graczy przekonac do glosowania za Runio w nyk. Ale ja nie głosuje, ja sie nie znam, ja tylko daje mu 70/4, klucze do drużyny i czekam na rozwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Teraz, człowiek...morza napisał: rubio ma dwuletnia gwarancje braku wymiany ode mnie. ewentualnie jeśli pojawiłaby sie w tym okresie opcja wymiany, to poddam taką możliwość do publicznej debaty i to wy jako rubio zdecydujecie, czy chcielibyscie odejsc. Opcja wymiany? Bez jaj.. Od poczatku mowilem ze bedzie hanndelek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Teraz, shevcu napisał: Opcja wymiany? Bez jaj.. Od poczatku mowilem ze bedzie hanndelek... ale ty wez przeczytaj ze zrozumieniem. to nie ode mnie bedzie zalezalo czy odejdzie, tylko od was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 ja na ten moment nie mam zadnego zamiaru oddawania go. chce by byl czescia core'u i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 3 minuty temu, człowiek...morza napisał: rubio ma dwuletnia gwarancje braku wymiany ode mnie. ewentualnie jeśli pojawiłaby sie w tym okresie opcja wymiany, to poddam taką możliwość do publicznej debaty i to wy jako rubio zdecydujecie, czy chcielibyscie odejsc. No mi to pasuje. Staram się wierzyć, że słowa GMow u nas coś znaczą i nie wyślesz nigdzie Rubio po cichu. Wtedy wiadomo, będą konsekwencje przy innych głosowaniach w przyszłości Bo uważam, że Rubio powinien zostać w NYK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 3 minuty temu, człowiek...morza napisał: ale ty wez przeczytaj ze zrozumieniem. to nie ode mnie bedzie zalezalo czy odejdzie, tylko od was Człowieku współczuję ludziom ktorzy wierzą w te słowa ale to ich wybór. Inni beda decydować o Rubio, weź mnie nie rozbrajaj. Masz ugadany deal i teraz pitu pitu, pudroeanko a zrobisz swoje. Szkoda mi w ogole to komentować. Na pewno jako gracz podpisalbym kontrakt a nastepnie szedl dalej... Trzeba bylo wrzucić snt od razu a nie mamisz tutaj ludzi. Bez odbioru bo mi tylko ciśnienie podniosło to info z Rubio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Żadnego dealu nie ma ugadanego. Wtf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 1 minutę temu, shevcu napisał: Bez odbioru bo mi tylko ciśnienie podniosło to info z Rubio.. No moze nie jest pewne. Info z Bogiem CM potwierdził, więc czemu teraz mamy mu nie wierzyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Jakbym miał ugadamy to. By poszło sign and trade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 4 minuty temu, Lucas napisał: No mi to pasuje. Staram się wierzyć, że słowa GMow u nas coś znaczą i nie wyślesz nigdzie Rubio po cichu. Wtedy wiadomo, będą konsekwencje przy innych głosowaniach w przyszłości Bo uważam, że Rubio powinien zostać w NYK Serio w to wierzysz, że będziesz miał prawo decydować o przyszłości Rubio. Podziwiam tą 1/28 Rubio. Swoje juz pisalem i zdania nie zmienię. Bedzie handel, a wy jako gracze nic nie bedziecie miec do powiedzenia, poza możliwością skladania ofert i tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 W sprawie davisa pytałem was jako leonarda o to czego chcecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 7 minut temu, shevcu napisał: Serio w to wierzysz, że będziesz miał prawo decydować o przyszłości Rubio. Podziwiam tą 1/28 Rubio. Swoje juz pisalem i zdania nie zmienię. Bedzie handel, a wy jako gracze nic nie bedziecie miec do powiedzenia, poza możliwością skladania ofert i tyle w temacie. Mogę Ci obiecać ;), że jeśli Rubio zostanie wymieniony i to bez tego co CM pisał, to za rok żaden FA nie dostanie ode mnie głodu na NYK Polecam trochę wiary w ludzi. Ufam i sprawdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 rozumiem, że C_M to menda i nie respektuje wartości graczy, ale musi planować budżet na lata a nie tylko na sezon 2019/20 a Wy w pewnym momencie już przeginacie z hejtem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Kto liczy głosy?’uzupełniłem braki w głosach choć się waham Kings vs Knicks. Na razie Rubio zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 3 minuty temu, polishllama69 napisał: rozumiem, że C_M to menda i nie respektuje wartości graczy, ale musi planować budżet na lata a nie tylko na sezon 2019/20 a Wy w pewnym momencie już przeginacie z hejtem Rubio też musi planować budżet A łatwiej go planować mając 70 mln niż 63. A skoro plotki wychodzą z pierwszej ręki, to nie wiem czy ten pay-cut to taki dobry pomysł, skoro sezon może dokończyć na jakimś wypizdowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 22 minuty temu, Lucas napisał: Mogę Ci obiecać ;), że jeśli Rubio zostanie wymieniony i to bez tego co CM pisał, to za rok żaden FA nie dostanie ode mnie głodu na NYK Polecam trochę wiary w ludzi. Ufam i sprawdzam Tylko mnie sytuacja nyk kompletnie nie interesuje a sytuacja Rubio ... Tutaj się różnimy ale do zmiany głosów nie będę przekonywał, każdy ma swój rozum 13 minut temu, ignazz napisał: Kto liczy głosy?’uzupełniłem braki w głosach choć się waham Kings vs Knicks. Na razie Rubio zostaje. I jak ma sie to do tej kultury o ktorej pisales jak zawodnik ma podpisać z klubem ktory juz planuje go wytransferowac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 12 minut temu, karpik napisał: Rubio też musi planować budżet A łatwiej go planować mając 70 mln niż 63. A skoro plotki wychodzą z pierwszej ręki, to nie wiem czy ten pay-cut to taki dobry pomysł, skoro sezon może dokończyć na jakimś wypizdowie. to są dwie bańki rocznie czyli ~6M w skali dealu a gra dla najlepsze obecnie zespołu w lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 2 minuty temu, polishllama69 napisał: to są dwie bańki rocznie czyli ~6M w skali dealu a gra dla najlepsze obecnie zespołu w lidze Gra, przecież ma być z niego wytransferowany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Shevcu stosujesz nieladna zagrywkę. Jeśli zaraz stworze fake konto i napiszę, że Gobert zaraz odejdzie z Kings to znaczy, że to prawda? CM wcześniej był pytany o sprzedaż Bogiego i zgodnie z prawdą potwierdził Teraz zaprzeczył doniesieniom, poinformował że RR ma miejsce w przyszłości aktualnych mistrzów ligi. Trzeba mieć dużo złej woli, żeby z góry zakładać, że CM kłamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Teraz, shevcu napisał: Gra, przecież ma być z niego wytransferowany... C_M twierdzi, że ma zostać, ale najlepiej niech napisze to w deklaracjach i wtedy nie będzie dywagacji + nie wiem jaki macie rozkład deali, ale jak da front loaded to w momencie podejmowania/odrzucania PO wyjdzie mniejsza różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi