MarcusCamby Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 To Gallinari mógł być stealem tury. 60/3 TO, zajebista opcja i jest twój. Utah nie liczę, bo ustawili wyżej G. Hilla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 no ja czekam na jakiś wesoły komentarz lafa związany z tą obraza majestatu przez sixers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 To Gallinari mógł być stealem tury. 60/3 TO, zajebista opcja i jest twój. Utah nie liczę, bo ustawili wyżej G. Hilla. No to chyba wykrakałem. Cris otwiera szampana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 no ja czekam na jakiś wesoły komentarz lafa związany z tą obraza majestatu przez sixers Ja czekam na ten, że odda Melo za pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Chociaż jest możliwe, że Utah zmieszczą i Hilla i Gallinari. To też może być ciekawe głosowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Nie piszcie tam nic. Będzie temat na głosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 (edytowane) DONE ok kasuje fragment o tym ze mozna juz komentowac Edytowane 9 Lipca 2017 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 (edytowane) DONE Dzięki Ci wielkie! Chyba do tej pory największa frajda tej gry. You da ril MVP Utah to bardzo fajnie rozwiązało. Nawet jeśli Hay ucieknie to mają wciąż solidna paczkę na PO. Edytowane 9 Lipca 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Ta. emocje lepsze niż draft. Szkoda, że reszta tak cicho siedziała Brawo Julek! MVP! Dzięki Ci wielkie! Chyba do tej pory największa frajda tej gry. You da ril MVP Utah to bardzo fajnie rozwiązało. Nawet jeśli Hay ucieknie to mają wciąż solidna paczkę na PO. Tak brawo, trochę nie doceniłem MJ1, a tu wyliczył co do miliona Niby Brooklyn dał te 3 miliony więcej, ale w tej sytuacji chyba nie zrobią różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Najlepsza oferta to Gallo x2. Cris go prawie wyciągnął albo wyciągnął za super kwotę. Jednocześnie podoba mi się zabezpieczenie Utah. Najgorzej wygląda ten LAF co wystrzelił z 50/2 dla JJ. Drużynowo chyba Indiana i Lakers stoją pod dużym znakiem zapytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Brooklyn grubo poszedł z tym noelem, będzie ciekawie z tym matchowaniem przez magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 robimy oddzielne tematy na kazdego zawodnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 (edytowane) Brooklyn grubo poszedł z tym noelem, będzie ciekawie z tym matchowaniem przez magicDnc sam z siebie dal 100/5 Właśnie jak głosujemy? Z tymi tematami to całkiem spoko, ale chyba za duży syf się zrobi. Głosujemy tylko na 1 drużynę czy 2, gdzie w przypadku remisu 1 decyduje ilość 2? Edytowane 9 Lipca 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Witamy Panie Millsap! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Witamy Panie Millsap! Masz identyczna ofertę od Indiany jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Witamy Panie Millsap! Idzie do Indiany, sorry Głosowanie to 1, 2 i 3 tak jak było z waiverami. Przynajmniej tak mi się wydawało póki nie zadałeś tego pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 (edytowane) Wiem. Pacers nawet lepszą dali, ale taki PR mały musiał pójść. Jak nie to Iggy i Juancho 25mpg Wizards rozumiem matc***ą Otto? Edytowane 9 Lipca 2017 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Masz identyczna ofertę od Indiany jeszcze No właśnie nie ma identycznej. Indiana daje 36/37 Milsapowi pewne 30 baniek. Denver, tylko być może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 To ja mam teraz czekac az zaglosujemy gdzie idzie Gordon Hayward dopiero potem bedziemy czy jest sens Danilo glosowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 a to nie idzie do denver Porter a Iggy do mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi