Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

Ten Ian Clark to największy lol chyba :grin:

Gracz na tyle dobry, że byłem przekonany o braku wpisania jego capholdu. No, ale z rozpędu wpisałem wszystkich swoich FA tylko o nim zapomniałem, że był w tej grupie. Golden State życzą szczęścia na nowej drodze życia

Dzięki Julek

Edytowane przez Tomek9248

Przed wszystkim podziękowania dla julekstepa.

Chciałbym zauważyć, że człowiek morza perfidnie blefował. Krytykował tankerów, pisał, że się przejadą, a sam kolejny raz spasował, by zwiększyć swoje szanse na te niesamowite czołowe prospekty 2018 roku. Uważajcie na Niego!

eee za rok to mu wleci dodatkowe 13 baniek z kontraktu Tylera Johnsona, nie ma hajsu żeby poszaleć i zawodników, żeby ściągnąć najlepsze nazwiska - no chyba że Winslow i Dejounte zrobią jakiś niesamowity progres, ale to chyba i tak nie jest w tej chwili drużyna na playoffy

Przed wszystkim podziękowania dla julekstepa.

Chciałbym zauważyć, że człowiek morza perfidnie blefował. Krytykował tankerów, pisał, że się przejadą, a sam kolejny raz spasował, by zwiększyć swoje szanse na te niesamowite czołowe prospekty 2018 roku. Uważajcie na Niego!

a po kogo konkretnie mialem podbic, kto dalby mi PO?

czynie starania by się wzmocnić na inne sposoby. 

Będzie problem z ofertą Pistons, przy 5% raczej sie Teague i Hardaway razem nie zmieszcza.

Warriors i Clippers bez ofert...

REDICK BEZ OFERTY!

Wszystko zależy od głosowania. Mogę podczas głosowań zrobić sobie miejsce przy ewentualnym wygraniu obu graczy?

eee za rok to mu wleci dodatkowe 13 baniek z kontraktu Tylera Johnsona, nie ma hajsu żeby poszaleć i zawodników, żeby ściągnąć najlepsze nazwiska - no chyba że Winslow i Dejounte zrobią jakiś niesamowity progres, ale to chyba i tak nie jest w tej chwili drużyna na playoffy

zejdzie mi salary crawforda i aldricha, wiec na maxa przy odpowiednich ruchach bedzie

Edytowane przez człowiek...morza