MarcusCamby Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Oferta Byków to ta od Palnika czy Hardawaya? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Swoją drogą, może będzie steal na Teague. Nie jest ceniony na tym forum, nawet akcje Teodosica jak widać dla niektórych stoją wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Oferta Byków to ta od Palnika czy Hardawaya? od Tima Hardawaya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Niech jeszcze hardaway okresli czy bierze obu PG naraz w razie wygranej, bo ja tez teodosica chciałem a widzę ze ma go niżej niż Millsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Swoją drogą, może będzie steal na Teague. Nie jest ceniony na tym forum, nawet akcje Teodosica jak widać dla niektórych stoją wyżej Ronnie musi mu dać chyba lepszy deal Tecu po taniości poszedł i chyba tylko tak, żeby dać ofertę a nóż a widelec się uda Niech jeszcze hardaway okresli czy bierze obu PG naraz w razie wygranej, bo ja tez teodosica chciałem a widzę ze ma go niżej niż Millsa. przecież to są Bulls - oni zbierają pg jak pokemony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 (edytowane) Niech jeszcze hardaway okresli czy bierze obu PG naraz w razie wygranej, bo ja tez teodosica chciałem a widzę ze ma go niżej niż Millsa. Miałem napisać, że nie ma kasy na obu, a wychodzi jeszcze gorzej. Byki nie mają kasy, by dać tyle Millsowi. A może jednak zmieści... Edytowane 23 Lipca 2017 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Prawa borda ma chyba nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Ronnie musi mu dać chyba lepszy deal Tecu po taniości poszedł i chyba tylko tak, żeby dać ofertę a nóż a widelec się uda przecież to są Bulls - oni zbierają pg jak pokemony Dokładnie tak jak w pierwszej rundzie. Walczę o Johnsona, u mnie będzie mu najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Miałem napisać, że nie ma kasy na obu, a wychodzi jeszcze gorzej. Byki nie mają kasy, by dać tyle Millsowi. A może jednak zmieści... Może faktycznie 22? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Po pierwsze mają, po drugie prawa Birda. Sorry, zapomniałem że on u Byków siedzi. Teodosic priorytetem Pacers. Tecu otwiera szampana? Może faktycznie 22? To chyba jednak ta gorączka mnie jeszcze trzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 przerwa na szluga/siku zostało 5 teamów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Chyba nie do końca o tego chodziło, ale Boston dostanie swojego Rudego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Ciekawe oferty Regisa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 aha bo niektórzy to dodają, niektórzy nie - rozumiem, że jak jest np. kontrakt 30/3 (bez żadnego dodatkowego info) to wygląda on tak 10/10/10? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 aha bo niektórzy to dodają, niektórzy nie - rozumiem, że jak jest np. kontrakt 30/3 (bez żadnego dodatkowego info) to wygląda on tak 10/10/10? Tak, bo 10 jest najmniejszą możliwą ofertą pierwszego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Ciekawe oferty Regisa...Tylko, że nielegalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Tylko, że nielegalne. Legalne, bo jest przynajmniej 20mln za sezon. Wszystko wskazuje na to, że moja priorytetowa jedynka nie dostanie oferty w tej turze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Legalne. Czekam na Redicka (gdzie on?) i lepszą ofertę na Teague. Redick trafi za MLE do Bay Area Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Tak, bo 10 jest najmniejszą możliwą ofertą pierwszego roku. Nie o to chodzilo niech bedzie 45/3 - bez dodatkowego info od GMa to ma byc 15/15/15? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Sorry, zapomniałem że on u Byków siedzi. Teodosic priorytetem Pacers. Tecu otwiera szampana? To chyba jednak ta gorączka mnie jeszcze trzyma Nie bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi