TuPalnik Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Może 3.5/3.5? Do czwartku 12.00 głosy, do niedzieli oferty? Brzmi dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Coś mi mówi, że po dwóch tygodniach czekania i tak będą braki w ofertach. Tim Hardaway to w ogóle został wprowadzony do gry? Czy też siedząc ktoś na drugim koncie, nawet nie dba o pozory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Coś mi mówi, że po dwóch tygodniach czekania i tak będą braki w ofertach. Tim Hardaway to w ogóle został wprowadzony do gry? Czy też siedząc ktoś na drugim koncie, nawet nie dba o pozory Wczoraj ze mną gadał, o tym co planowałem mniej wiecej, więc raczej się interesuje. A czy go ktoś o terminach iformował to nie wiem. W razie co to January ma moje oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Coś mi mówi, że po dwóch tygodniach czekania i tak będą braki w ofertach. Tim Hardaway to w ogóle został wprowadzony do gry? Czy też siedząc ktoś na drugim koncie, nawet nie dba o pozory To czeba paczać gdzie Bonzo wyląduje jak coś ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Wczoraj ze mną gadał, o tym co planowałem mniej wiecej, więc raczej się interesuje. A czy go ktoś o terminach iformował to nie wiem. W razie co to January ma moje oferty To przed FA proszę o informacje czy przy braku ofert Hardawaya, uwzględniamy te Palnika. January, oddaje Ci głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Będzie live update jak ostatnio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Będzie live update jak ostatnio? Podobno tak. Czołem wielkiemu julkowi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Jakiś przeciek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 O której te oferty wjeżdżają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timi Hardaway Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 To przed FA proszę o informacje czy przy braku ofert Hardawaya, uwzględniamy te Palnika. January, oddaje Ci głos Przecież wysłałem oferty z samego rana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Przecież wysłałem oferty z samego rana. Ale my o tym nie wiedzieliśmy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 to co znowu do północy czekamy? serio nie możemy następnym tego terminu na godz. 22 dać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 to co znowu do północy czekamy? serio nie możemy następnym tego terminu na godz. 22 dać? A kto Ci każe czekać i ekscytować się z Nami? Możesz sobie sprawdzić jutro o 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Nie ma potrzeby się nerwować. Jak Julkowi wygodniej o północy no to północ. Jak dla niego lepiej 22, to też nie ma przeciwwskazań do zmiany przecież. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Pierwsze przecieki poszły, że mamy miłą ilość ofert. Komisarz nie zdradził, jednak ilości do samego końca, więc być może jest to kolejny blef zgrywusa Julka. Czyżby kilka klubów dalej chomikowało kasę, nie szukając najmniejszej szansy na kontraktowego steala? Czy to zwykłe zaniedbanie, pokazujące jednak brak olbrzymiego zaplecza personalnego do tej gry? A może jednak przemyślana strategia tankerów? Czas pokażę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Pierwsze przecieki poszły, że mamy miłą ilość ofert. Komisarz nie zdradził, jednak ilości do samego końca, więc być może jest to kolejny blef zgrywusa Julka. Czyżby kilka klubów dalej chomikowało kasę, nie szukając najmniejszej szansy na kontraktowego steala? Czy to zwykłe zaniedbanie, pokazujące jednak brak olbrzymiego zaplecza personalnego do tej gry? A może jednak przemyślana strategia tankerów? Czas pokażę... Słabe te murzyny, niewykształcone w dodatku, studiów nie pokończyły, to za co im płacić? Bez dyplomu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 (edytowane) Jakby ktoś się zastanawiał to Nuggets odpuścili II turę, skład póki co jest kompletny i zaczniemy sezon na 90% w obecnym rosterze. Edytowane 23 Lipca 2017 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Ciekawe czy Minnesota to wyrówna... BTPH ostro poszedł, chociaż ja sam jestem dużym entuzjastą talentu tego gracza i ten kontrakt ma szansę się wybronić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 mówiłem, że z tym Bookerem na PG to nie jest blef no ale Minnesota może jeszcze zmatchować, bo zostają z Lancem na SG w innym wypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi