BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 czyli Iggy na razie raczej u mnie, bo chyba LBSa oferty za sapcia nikt nie pobije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Na pewno nie. Jrue max to chyba koło 30 baniek za sezon. czyli Iggy na razie raczej u mnie, bo chyba LBSa oferty za sapcia nikt nie pobije Przecież Ronnie już pobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Na pewno nie. Jrue max to chyba koło 30 baniek za sezon. Przecież Ronnie już pobił Około 125 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 2 - Nerlens Noel 42/1+1 TO3 - George Hill 40/1+1 TO Bleh. Muszę jeszcze doszkolić nowego kolegę. Obie oferty są nieważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 2 - Nerlens Noel 42/1+1 TO 3 - George Hill 40/1+1 TO Bleh. Muszę jeszcze doszkolić nowego kolegę. Obie oferty są nieważne. Ale Ibaka bardzo możliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 CP3 wychodzi, że podpisałby nawet umowę 100/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 no nie zauważyłem, z telefonu pacze:) no jednak 30 baniek piechota nie chodzi, tylko jak pg13 odejdzie za rok to c***owa taka emerytura w Indianie, ja bym na miejscu millsapa szedł do denver:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 CP3 wychodzi, że podpisałby nawet umowę 100/5 Zodyn go nie chciał! Żodyn! A niby taki dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 A może Duranta wygram? W sumie pewna kasa na cztery lata, a zdrowie liche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 A może Duranta wygram? W sumie pewna kasa na cztery lata, a zdrowie liche Nie zaoferowałeś nawet blisko maksa. Pewnie się obraziłby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Zaoferowałem wszystko co miałem i dałem na 1 miejscu! Mój Ci on jest! U Pelikanów odbuduje swoje legacy i stworzy dream team z Anthony Davisem Biyombo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Millsap i Hayward chyba na razie najbardziej wyrównane szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Tomek sięga po nervosol, Durant rozważa pewną kasę od Pelikanów, a także lepszą ofertę od Bostonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 How about no? Jeszcze ktoś uwierzy Ci i będą go później palcami wytykać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 O Tecu zaszalał i rzucił jednak jakiś ochłap Paulowi Chociaż i tak 100/5 by wygrało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 A czaicie jakby tak przy np Stephenie przypadkiem wpisać 101 zamiast 201? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Szybkie pytanie. Cris155 i emes to jakie teamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Nets i Hawks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Szybkie pytanie. Cris155 i emes to jakie teamy? Cris to Brooklyn, a eMeS to Atlanta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Fajnie się będzie jutro na spokojnie dopasowywało ludzi do drużyn. Już mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi