Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

On również miał być świetnym defensorem. Zresztą tak samo KAT. Ja głównie liczę na to że trenera wypierdala i ta drużyna zacznie jakoś wyglądać.

Byłoby idealnie jakby zaczął grać bez pilki, co przyniesie sezon tego nie wiem. Trzymam kciuki za Wiginsa, nawet jeśli nie spełni oczekiwań moich to przeżyję z takim kontraktem.

On również miał być świetnym defensorem. Zresztą tak samo KAT. Ja głównie liczę na to że trenera wypierdala i ta drużyna zacznie jakoś wyglądać.

Byłoby idealnie jakby zaczął grać bez pilki, co przyniesie sezon tego nie wiem. Trzymam kciuki za Wiginsa, nawet jeśli nie spełni oczekiwań moich to przeżyję z takim kontraktem.

Za taką kwotę, to rzeczywiście jest niewielkie ryzyko dla Ciebie, a opcja 2+PO powoduje, że nie jest to też duże ryzyko dla Wigginsa, gdybyśmy mieli nagle zobaczyć przełom. Tak wyceniło go rynek, więc myślę, że możesz na tej umowie tylko zyskać, a jeśli stracisz, to niewiele.

Jeszcze ja! Dziś zagłosuje, a ten Warren za 15 milionów to mi się średnio podoba chyba...

Powinienes go puscic bo gracz nie wart takiej kasy a do tego wszystkie znaki na niebie wskazuja ze bedzie gral w Suns z lawki. Do tego jestes pid kreska a on nie sprawi ze zanotujesz mega skok jakosciowy ;-)

Można się dowiedzieć co Cię przekonało do takiej zmiany?

Twój bilans finansowy i to, że j-rich jest rfa. 

Ten milion rocznie w obecnej sytuacji nie stawia Cie pod ścianą, że jeśli wyrównasz, to kogoś innego nie podpiszesz albo że istnieje ryzyko ujemnego bilansu w finansach. 

Twój bilans finansowy i to, że j-rich jest rfa. 

Ten milion rocznie w obecnej sytuacji nie stawia Cie pod ścianą, że jeśli wyrównasz, to kogoś innego nie podpiszesz albo że istnieje ryzyko ujemnego bilansu w finansach. 

Czyli pisząc te wcześniejsze komentarze, nie zdawałeś sobie sprawy, że jest RFA. Rozumiem.

Ja będę miał wała na ostatnie tury. Będę w Albanii i jak tam nie złapię jakiegoś wifi to cienko będzie.

1mb danych komórkowych kosztuje raptem 20 pln + vat.

Eld, ja poza 2way i jednym graczem nie bede-na 99,9% - bral udzialu w tych ostanich turach, wiec jesli chcesz sie zabezpieczyc, to smialo mozesz mi podeslac typy, to je wrzuce