Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

Ponawiam pytanie. Czy reoferty mogą składać TYLKO GM którzy złożyli w pierwszym rzucie oferfy? Czy ktoś kto dał kontrofertę również może podnieść w ostatnim rozdaniu?

Pytanie 2 bo jest późno i nie bardzo kumam Atlanty. Oni dali 8,6/rok? Przerażająco te 17 wygląda...

No nie bardzo, bo jak Ci brak <50% do złożenia oferty to jest ważna, jeśli tego nie zaznaczysz tak jak ja, tylko jak się nie wyrobisz w czasie dostajesz ban.

W regulaminie jest napisane coś takiego i z tego co widzę wszyscy się do tego mechanizmu zastosowali:

Możliwe jest składanie ofert warunkowych ("składam tylko jeśli przegram głosowanie o zawodnika, którego mam wyżej na priorytetowej liście).

A Ty piszesz coś takiego:

*warunkowo - podpisuję maximum 2 graczy, a po reofertach ich suma w pierwszym sezonie nie może przekroczyć mojego maksymalnego cap space na 2 nowych graczy. Przykład - 

Cousins 16mln w pierwszym roku, to oferta dla Randle'a jest już nieaktualna.

To nie jest oferta warunkowa. Równie dobrze mogę napisać, że ja składam ofertę warunkową graczowi X pod warunkiem, że do zakończenia głosowania nie złapie kontuzji w RL NBA. 

Ponawiam pytanie. Czy reoferty mogą składać TYLKO GM którzy złożyli w pierwszym rzucie oferfy? Czy ktoś kto dał kontrofertę również może podnieść w ostatnim rozdaniu?

Pytanie 2 bo jest późno i nie bardzo kumam Atlanty. Oni dali 8,6/rok? Przerażająco te 17 wygląda...

1. Tak. Nie

2. Tak

Myślicie, że Favors wybierze niecałe 11/1+1 PO od GSW od 18/1+1 PO od Lakers jak coś ;> ?

Albo dasz dobrą kasę, albo jakąś sensowną długoterminową umowę. Inaczej to parę mln raczej Favors machnie ręką.

Notabane, tym Favorsem w pierwszej turze to wychodzi, że dałeś go Warriors na tacy. Chyba jedyna szansa to ten przepis, że twoja oferta staje się niekwalifikowana, chociaż tutaj nie wiem jak to będzie traktowane. Musiałbyś podpisać dwóch z trzech graczy, by oferta na Favorsa była nieważna.

Dzisiaj jak myślałem nad potencjalnymi ofertami to wiedziałem, że Favors jest największym zagrożeniem. Nawet myślałem nad rocznym MLE, ale to by nic nie zmieniło.

Każdy może dać ofertę w momencie kontrofert. Nawet roczne minimum można było oferować.

Coś nie doczytałeś zasad i dyskusji :)

Right here, right now składam Favorsovi spokojne 23/1+1 PO i jak to niby ma przegrać z ofertą GSW?

Złóż to pogadamy. 

Na razie moja oferta > Twoja oferta 

Z tym, że wszyscy wiemy że możesz Favorsowi zaoferować godziwe pieniądze. Zobaczymmy czy się odważysz :) W piątek wróć z kasą i pytaniem ;)

Jabari Parker 40/4 vs QO ?

Jestem sobie ziomkiem który jest po dwóch groźnych konruzjach, przeciwników nie bronie bo jestem trochę za ciężki żeby biegać za rywalami, z pozycji 4 mogę rozciagac grę ale trafiam tylko 1 trójkę na mecz. Kreować kolegów nie umiem. Jeśli się polamie to przypal bo mogę skończyć w Chinach, a chinszczyzny nie lubię ja wolę pizze.

Biorę te 40 koła, może się zalapie jescze na jakiś gruby kontrakt. Jeśli nie to też trudno głodować nie będę.

Edytowane przez MMM2121

Co nie zmienia faktu, że oferta Warriors po prostu nie jest lepsza już teraz od 18/1+1 jak coś (od 18/2 jest).

Więc szczerze mówiąc o co się rozchodzi z stealem GSW, skoro wystarczy, że na 1+1PO zmienię i powinien z marszu być mój?

26/1+1PO i zapominamy o sprawie ;)

Edytowane przez MarcusCamby