Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Reikai napisał(a):

@Tecu juz nie badz tak wrazliwy I obrazalski, bo I tak zawyzylem jak sie okazalo. Nie 3 osoby, a DWIE wziely udzial w tym teraz.

I to jest bardziej wiazace niz regulamin...zabawa dla 2 osob.

Dlatego nie widze problemu, by moje exibit 11 tez dzialalo od przyszlego okienka.

I nie chodzi o Pata Spencera, a o regulamin gry ktory jest obchodzony zabawa dla dwoch osob.

Brawo Reikai

Właśnie rozwaliłeś temat Exhibit 10 w BeGM.

ja rezygnuję z wyrównania Pata Spencera

8 minut temu, Alonzo napisał(a):

Właśnie rozwaliłeś temat Exhibit 10 w BeGM.

Temat exibit 10 w poprzednim sezonie właściwie nie istniał. W tym sezonie dopiero raczkował, budząc większe zainteresowanie bo wybory tam podpisane stawiały wyżej niż wężyk. To było zburzenie hierarchii jaką mamy od początku gry, też początkowo byłem sceptyczny, ale przystałem na to i też zaangażowałem się w projekt, zgłosiło się też wielu GMów ze swoimi wyborami. Sami Pelicans nic na tym nie zyskali, ale gdzieś tam zapisałem sobie w głowie nazwisko Dinka Pate i potem podpisałem go już do Hornets, chociaż prawa mieli Pelicans.

Ja już dwa dni temu napisałem na radzie, że to podejście do exibit10 to absurd. Temat możliwości wyrównania wypłynął nagle, nie był wcześniej omawiany na radzie. Nagle się okazało, że jakieś nazwiska są chronione. Nie wiadomo do kiedy i na jakiej zasadzie. W RL NBA mamy przecież tak, że ostatnio Tristen Newton podpisał umowę two-way z Houston Rockets, chociaż był w Iowa Wolves i Minnesota nie miała do Niego żadnych praw wyrównania.

Moim zdaniem Exibit to powinien być tylko dodatek do summer league i zapaleńców. A tu się okazuje, że dwa kluby miały pod swoją opieką jeszcze kilka nazwisk czekając na to co wyjdzie w trakcie sezonu. To tak jakby mieć nieformalne sześć miejsc two-way. Pisałem to na radzie, myślałem że podejmiemy wspólną decyzje, ale nagle okazało się że ważniejsze jest zdanie osób postronnych. 

Projekt exibit powinien się kończyć wraz z rozpoczęciem sezonu i wszystkie prawa powinny przepaść.

2 godziny temu, Reikai napisał(a):

@Tecu juz nie badz tak wrazliwy I obrazalski, bo I tak zawyzylem jak sie okazalo. Nie 3 osoby, a DWIE wziely udzial w tym teraz.

I to jest bardziej wiazace niz regulamin...zabawa dla 2 osob.

Dlatego nie widze problemu, by moje exibit 11 tez dzialalo od przyszlego okienka.

I nie chodzi o Pata Spencera, a o regulamin gry ktory jest obchodzony zabawa dla dwoch osob.

Cytat

AKTUALNY STAN EXIBIT10 

Magic: Samson Johnson, Grant Nelson, Jahmir Young

Kings: Pat Spencer, Cam Christie, Moussa Cisse

Cavaliers:  Dylan Cardwell

Mavericks: Payton Sandfort, Hunter Dickinson

Raptors: Eli Ndiaye

Lakers: Tamar Bates, Kadary Richmond, Kobe Johnson

Bucks: Chase Hunter

Pistons: Jaxson Robinson

Nets: Arthur Kaluma

Pelicans: