człowiek...morza Opublikowano wczoraj o 13:23 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:23 (edytowane) 2 minuty temu, Alonzo napisał(a): Ostatni raz- odpowiesz czy nie? Twoje numerki przełożyłem na nazwiska więc jak Ty tego nie rozumiesz, to kto qurwa ma to rozumieć co poeta miał na myśli? przeciez ja to w pelni rozumiem i jest to zgodne z zasadami logiki. ty to przekladasz jakos z pizdy ale odpowiadajac i powielajac to co napisalem wczesniej masz trzy warunki: yabusele podpisuje, jeżeli nie podpisalem 1) looneya albo 2) kennarda, a także jeżeli 3) nie podpisałem robinsona i hayes'a razem (czyli ich dwoch jednoczesnie. jezeli podpsize jednego z tej dwojki, to yabusele takze podpisuje. no chyba, ze podpisalem looneya lub kennarda, to wtedy nie) Edytowane wczoraj o 13:24 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano wczoraj o 13:32 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:32 Czyli po prostu w życie wchodzi tylko jeden z 3 wariantów. Chciałem się upewnić. Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu Z Brogdonem u mnie chyba najcięższa decyzja, bo oba teamy mają argumenty. Zadecydowało dla mnie to, że w Raps ma być starterem i z tego co rozumiem primary ballhandlerem - a gracze NBA są przecież łasi na potencjalną grę z piłką w łapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu Kennard dostał bezsprzecznie najlepszą ofertę od Bulls. Tu chyba nobrainer. Yabusele w tym wieku też dostał gwarantowane 3 lata na najlepszych warunkach. Raczej też nie jest to trudna decyzja dla niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Kennard dostał bezsprzecznie najlepszą ofertę od Bulls. Tu chyba nobrainer. Yabusele w tym wieku też dostał gwarantowane 3 lata na najlepszych warunkach. Raczej też nie jest to trudna decyzja dla niego. Brakuje PO w ostatnim roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 2 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Brakuje PO w ostatnim roku U kogo? Kennard ma 29lat i ja mu gwarantuje prawie 2x wyższe zarobki rocznie. A Yabusele dopiero rok pykał w cienkiej Philly i też mając 29 brałby gwarantowane 3 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Godzinę temu, january napisał(a): Z Brogdonem u mnie chyba najcięższa decyzja, bo oba teamy mają argumenty. Zadecydowało dla mnie to, że w Raps ma być starterem i z tego co rozumiem primary ballhandlerem - a gracze NBA są przecież łasi na potencjalną grę z piłką w łapie Przeciez w Heat tez ma byc starterem obok Luki, a w minutach bez Luki glownym ballhandlerem. Nie wiem co to za fikolek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Fenomen tych minimalnych ofert 1+PO co roku robi wrażenie. W całej NBA podpisano jedynie cztery takie kontrakty (trzy z nich w Bucks), a u nas w jednej tylko turze aż siedemnastu zawodników dostało takie oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 17 minut temu, LONGER01 napisał(a): Fenomen tych minimalnych ofert 1+PO co roku robi wrażenie. W całej NBA podpisano jedynie cztery takie kontrakty (trzy z nich w Bucks), a u nas w jednej tylko turze aż siedemnastu zawodników dostało takie oferty. Słuszna uwaga Longer, ale my często zstępujemy ta opcją PO wyższy kontrakt gracza z rl - tak to u nas wygląda z naszą specyfiką kontraktów;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi