MarcusCamby Opublikowano Sobota o 18:43 Udostępnij Opublikowano Sobota o 18:43 1 godzinę temu, LONGER01 napisał(a): Ktoś powinien jak najszybciej przejąć Celtics, bo właśnie tracą Gafforda. Nie ma sensu zwlekać – Principe jest nieaktywny od marca. Ale w jakim sensie jest nieaktywny? Ja jeszcze niedawno z Nim negocjowałem deal. Temat Principe jest monitorowany i jako rada informowaliśmy o tym, ale nie widać było by temat był, aż tak palący do tej pory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano Sobota o 19:45 Udostępnij Opublikowano Sobota o 19:45 57 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Ale w jakim sensie jest nieaktywny? Ja jeszcze niedawno z Nim negocjowałem deal. Temat Principe jest monitorowany i jako rada informowaliśmy o tym, ale nie widać było by temat był, aż tak palący do tej pory. Skoro jego ostatnią aktywnością było głosowanie po drugim trymestrze, to chyba nie ma już na co czekać. Regis, w porównaniu z nim, to naprawdę wyjątkowo aktywny GM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano Niedziela o 07:48 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 07:48 Pistons maja 1mln do hardcapu i moga oferowac z MLE?? Niech @Szulim doda notatke ktora oferta jest nielegalna zeby jakas kontra nie poszla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) MAVS oferty I. Podpisuję 1z3 zgodnie z priorytetem (wykorzystując cap space) 1. Daniel Gafford 30 mln/2+1PO 2. Norman Powell 30 mln/2+1PO 3. John Collins 30mln/2+1PO II. Podpisuję 1z3 zgodnie z priorytetem (wykorzystując room mle) 1. Malik Beasley 10mln/2 2. Ty Jerome 14mln/2 3. Steven Adams 12mln/2 A to jest legalne? mozna korzystac z wyjatku i capu w tym samym momencie? Nie wiem moze mozna tylko pytam Maja 22mln capu wiec obie oferty moga byc z capu a nie z room mle. No ale to szczegół, można zmodyfikować. Niech Rada sie do tego odniesie :d Edytowane 9 godzin temu przez bogans2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Godzinę temu, bogans2 napisał(a): MAVS oferty I. Podpisuję 1z3 zgodnie z priorytetem (wykorzystując cap space) 1. Daniel Gafford 30 mln/2+1PO 2. Norman Powell 30 mln/2+1PO 3. John Collins 30mln/2+1PO II. Podpisuję 1z3 zgodnie z priorytetem (wykorzystując room mle) 1. Malik Beasley 10mln/2 2. Ty Jerome 14mln/2 3. Steven Adams 12mln/2 A to jest legalne? mozna korzystac z wyjatku i capu w tym samym momencie? Nie wiem moze mozna tylko pytam Maja 22mln capu wiec obie oferty moga byc z capu a nie z room mle. No ale to szczegół, można zmodyfikować. Niech Rada sie do tego odniesie :d Mavs nie mają aż tyle cap space ile piszesz, bo nie liczysz cap holdów rookiech i C. Portera Jr. które sie wliczają do ich wydatków. Natomiast wyjątek z Room MLE nie koliduje z cap space - a z całą pewnością nie w III turze FA, gdzie tu po prostu chodzi o kolejność wg jakiej Mavs podpisują poszczególnych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 57 minut temu Udostępnij Opublikowano 57 minut temu Tu powinno byc 6 ofert, plus dwie kontry. Tymczasem killa zespolow ma po 7-9 ofert. Nie do uwalenia to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 50 minut temu Udostępnij Opublikowano 50 minut temu 6 minut temu, Reikai napisał(a): Tu powinno byc 6 ofert, plus dwie kontry. Tymczasem killa zespolow ma po 7-9 ofert. Nie do uwalenia to? Swoich się nie liczy do tych 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 9 minut temu Udostępnij Opublikowano 9 minut temu W dniu 23.08.2025 o 15:26, Alonzo napisał(a): Te minima @człowiek...morza dla LaRavii i Duncana też nielegalne. Oferta Houston dla Nembharda nieważna @Regis - RFA musi mieć 2 gwarantowane lata. A 1+1PO to nie są gwarantowane dwa lata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 8 minut temu Udostępnij Opublikowano 8 minut temu 1 minutę temu, Regis napisał(a): A 1+1PO to nie są gwarantowane dwa lata? Gwarantowane Regis - nie opcja którejś ze stron;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 4 minuty temu Udostępnij Opublikowano 4 minuty temu Dla niego to gwarantowane jest:) nie to żebym kruszył o to kopie, na przyszłość chciałem mieć pewność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi