LONGER01 Opublikowano Piątek o 17:33 Udostępnij Opublikowano Piątek o 17:33 Rada zbiera oferty i jednocześnie je wysyła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Piątek o 17:44 Udostępnij Opublikowano Piątek o 17:44 9 minut temu, LONGER01 napisał(a): Rada zbiera oferty i jednocześnie je wysyła? Szulim nie bierze udziału w ustalaniu ofert żeby się nie kierować tym co dostał. Pewne mechanizmy są oczywiste Longer Trochę już w to gramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano Piątek o 17:47 Udostępnij Opublikowano Piątek o 17:47 Ale w ogole wtf Malo aktywny GM dowiaduje sie z tego tematu, ze rada wysyla w jego imieniu oferty. moze po prostu nalezy uporzadkowac tych Rockets, w jedna lub druga strone? Bo obecna sytuacja to jakis kabaret. Jesli Rockets maja GM, to czemu skladac oferty ma rada? Jesli nie maja, to ogloscie to. @24kobe8 oglaszal, ze chetnie poprowadzi drugi zespol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Piątek o 17:54 Udostępnij Opublikowano Piątek o 17:54 2 minuty temu, Reikai napisał(a): Ale w ogole wtf Malo aktywny GM dowiaduje sie z tego tematu, ze rada wysyla w jego imieniu oferty. moze po prostu nalezy uporzadkowac tych Rockets, w jedna lub druga strone? Bo obecna sytuacja to jakis kabaret. @Regis ma czas na zastanowienie czy chce kontynuować z Nami zabawę. Ale ta pasywność jest zdecydowanie zbyt problematyczna, by ją bagatelizować. Organizacja Houston Rockets na tym cierpi najbardziej. Osobiście byłem zwolennikiem, by oferty przedstawić już w drugiej turze. Ci co grają z Nami długo, wiedzą że takie praktyki że rada składa oferty były już często. Oczywiście, jeśli Regis chce prowadzić politykę przyjmowania złych kontraktów to byśmy byli w stanie to zrozumieć, ale to trzeba dać informacje, bo obecnie to Rockets psują rynek i marnują środki marnując swój potencjał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Piątek o 17:54 Udostępnij Opublikowano Piątek o 17:54 16 minut temu, Reikai napisał(a): No nie robmy sobie jaj z tymi Rockets Regis pojawia się od czasu do czasu i nic z tego nie wynika. Rada otrzymuje od GMow zapytania o to co się dzieje w Rockets, bo GMowie odbijają się od klamki. Wolny cap space psuje tez rynek, a Regis nie odniósł się do tej pory do prośby Rady. Dnc (moj poprzednim w Orlando) wystarczyło że zniknął na miesiąc żeby poszło MLE od Rady do D. Collisona. Pora do powrotu do dobrych zwyczajów. Rada pilnuje dobra gry - a niewykorzystywanie cap space to psucie rynku. Już w II turze miały pójść oferty od Rockets ale Regis to wieloletni i doświadczony GM więc idziemy mu na rękę. W IV turze pojda oferty od Celtics jak się @Principe nie odezwie do kogoś z Rady, bo jest na forum regularnie, ale wiemy że on też nie odpisuje. 9 minut temu, Reikai napisał(a): Ale w ogole wtf Malo aktywny GM dowiaduje sie z tego tematu, ze rada wysyla w jego imieniu oferty. moze po prostu nalezy uporzadkowac tych Rockets, w jedna lub druga strone? Bo obecna sytuacja to jakis kabaret. Jesli Rockets maja GM, to czemu skladac oferty ma rada? Jesli nie maja, to ogloscie to. @24kobe8 oglaszal, ze chetnie poprowadzi drugi zespol. @24kobe8 jako GM Rockets byłby zdecydowanie bardziej aktywny. Nikt jednak Regisowi nie chce odbierać jego klubu, ale małymi krokami wymuszamy jakieś reakcje dla dobra gry. Na ten moment to tylko oczywiste uzupełnienie składu. @Regis ma jeszcze czas na reakcję bo nie ma północy, więc może spokojnie napisać do Szulima swoje oferty lub podać ogólny zarys na offseason, ale brak reakcji to oferty Rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano Piątek o 18:07 Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:07 A pisaliście PMy do Regisa i Principe jako Rada? Bo to chyba tak powinno wyglądać najpierw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Piątek o 18:15 Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:15 5 minut temu, january napisał(a): A pisaliście PMy do Regisa i Principe jako Rada? Bo to chyba tak powinno wyglądać najpierw. Do Regisa w naszym imieniu pisał Szulim. Pojawiło się też oficjalne info w Komunikatach dla Regisa - co każdy mógł przeczytać. Principe na razie tylko został oznaczony z prośbą o to żeby się odezwal, ale ten sam mechanizm co z GMem Rockets powtórzymy przy IV turze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Piątek o 18:28 Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:28 20 minut temu, january napisał(a): A pisaliście PMy do Regisa i Principe jako Rada? Bo to chyba tak powinno wyglądać najpierw. Oczywiście. Usilnie piszemy cały czas już od II tury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano Piątek o 21:18 Udostępnij Opublikowano Piątek o 21:18 Rockets są w lepszej sytuacji niż połowa (lekko licząc )Waszych teamów, mimo tego że faktycznie chwilowo nie mam ani czasu ani chęci na beGM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Piątek o 21:20 Udostępnij Opublikowano Piątek o 21:20 1 minutę temu, Regis napisał(a): Rockets są w lepszej sytuacji niż połowa (lekko licząc )Waszych teamów, mimo tego że faktycznie chwilowo nie mam ani czasu ani chęci na beGM. Zgoda. Tylko aby te przewagi były warto jednak zagrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano Sobota o 09:17 Udostępnij Opublikowano Sobota o 09:17 @ignazz nie wiem czy jesteś tego świadom, ale nie przysługuje ci pełne MLE. Jedynie Room MLE. Spadłeś poniżej salary cap przez co straciłeś do niego prawa I argument braku aktualizacji moratorium tu nie zadziała. za długo jesteś w BeGM, żeby o tym nie pamiętać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Sobota o 09:32 Udostępnij Opublikowano Sobota o 09:32 @kolader Davion Mitchell jako RFA musi mieć 2 lata gwarantowane bez żadnej opcji (opcja może być od 3 roku). @ignazz Tre Mann to Twój RFA więc ta oferta się nie wlicza w wyjątek i idzie rozumiem jako oddzielna i niezależna. 36 minut temu, ozzy110 napisał(a): @ignazz nie wiem czy jesteś tego świadom, ale nie przysługuje ci pełne MLE. Jedynie Room MLE. Spadłeś poniżej salary cap przez co straciłeś do niego prawa I argument braku aktualizacji moratorium tu nie zadziała. za długo jesteś w BeGM, żeby o tym nie pamiętać RoomMLE jest max 3-letnie, czyli @ignazz tylko oferta dla Tre Manna jest ważna bo pozostałe dałeś 4-letnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Sobota o 10:15 Udostępnij Opublikowano Sobota o 10:15 (edytowane) @człowiek...morza Nie wiem, gdzie wysyłacie w s&t LaRavie, ale on też jest FA i pasowałoby mu jakiś kontrakt zaproponować - zatem albo Szulim niechcący pominął LaRavie (lub niechcący dopisał), albo LaRavia Wam właśnie s&t rozwala w tej turze. Edytowane Sobota o 10:15 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano Sobota o 10:16 Udostępnij Opublikowano Sobota o 10:16 1 minutę temu, Alonzo napisał(a): @człowiek...morza Nie wiem, gdzie wysyłacie w s&t LaRavie, ale on też jest FA i pasowałoby mu jakiś kontrakt zaproponować - zatem albo Szulim niechcący pominął LaRavie (lub niechcący dopisał), albo LaRavia Wam właśnie s&t rozwala w tej turze. ale jakie sign-and-trade? ja mu zadnego nie robilem takiego xd dalem mu vet min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Sobota o 10:19 Udostępnij Opublikowano Sobota o 10:19 1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a): ale jakie sign-and-trade? ja mu zadnego nie robilem takiego xd dalem mu vet min W tym dealu co wrzuciliscie - LaRavia jest wymieniony w s&t jako out Knicks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano Sobota o 10:27 Udostępnij Opublikowano Sobota o 10:27 53 minuty temu, Alonzo napisał(a): @kolader Davion Mitchell jako RFA musi mieć 2 lata gwarantowane bez żadnej opcji (opcja może być od 3 roku). @ignazz Tre Mann to Twój RFA więc ta oferta się nie wlicza w wyjątek i idzie rozumiem jako oddzielna i niezależna. RoomMLE jest max 3-letnie, czyli @ignazz tylko oferta dla Tre Manna jest ważna bo pozostałe dałeś 4-letnie. Rozumiem że w takim wypadku moja oferta jest nieważna. Jednocześnie mam prawo do kontroferty? Czy mogę tylko wyrównać/nie wyrównać gracza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Sobota o 10:28 Udostępnij Opublikowano Sobota o 10:28 (edytowane) 11 minut temu, kolader napisał(a): Rozumiem że w takim wypadku moja oferta jest nieważna. Jednocześnie mam prawo do kontroferty? Czy mogę tylko wyrównać/nie wyrównać gracza? Możesz mu normalnie złożyć kontrofertę Wyrównać jbc - też możesz. @ozzy110 Detroit nie mogą złożyć tych ofert bo nie mają na nie 50% miejsca w salary. Chyba że to są oferty Wolves Więcej błędów nie wyhaczyłem - może ktoś jeszcze coś znajdzie. Kontrakty RFA powinny być rozpisane, ale pozwolimy to jeszcze uzupełnić do głosowań i dopiero wtedy jeżeli GM nie rozpisze to uznamy ja/je za nieprawidłowe. Edytowane Sobota o 10:39 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano Sobota o 10:52 Udostępnij Opublikowano Sobota o 10:52 33 minuty temu, Alonzo napisał(a): W tym dealu co wrzuciliscie - LaRavia jest wymieniony w s&t jako out Knicks. to przez pomylke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano Sobota o 10:53 Udostępnij Opublikowano Sobota o 10:53 32 minuty temu, Alonzo napisał(a): W tym dealu co wrzuciliscie - LaRavia jest wymieniony w s&t jako out Knicks. To jest missclick z mojej strony przy wpisywaniu tego w notatniku na tel, tam idzie Collins oczywiście. Zreszta wszędzie widać, ze u mnie IN jest collins i wymieniony jako snt collins na samym początku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Sobota o 10:57 Udostępnij Opublikowano Sobota o 10:57 2 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): to przez pomylke 2 minuty temu, 24kobe8 napisał(a): To jest missclick z mojej strony przy wpisywaniu tego w notatniku na tel, tam idzie Collins oczywiście. Zreszta wszędzie widać, ze u mnie IN jest collins i wymieniony jako snt collins na samym początku Myślę, że Rada pójdzie tu Wam na rękę, bo faktycznie ten LaRavia tam nigdzie nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi