człowiek...morza Opublikowano Piątek o 09:10 Udostępnij Opublikowano Piątek o 09:10 13 minut temu, kuba2419 napisał(a): Tylko minimum w kontrofercie hańba Ci za rzucanie kłod pod nogi i wprowadzanie w błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano Piątek o 09:23 Udostępnij Opublikowano Piątek o 09:23 Ile max ofert mozna zlozyc? 8? Czy 6+ 2 ewentualne kontry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano Piątek o 09:36 Udostępnij Opublikowano Piątek o 09:36 27 minut temu, Szulim napisał(a): tak Patrząc na zeszły rok to min można było w kontrach dopiero dawać, nikt nie rzucał w ofertach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano Piątek o 09:40 Udostępnij Opublikowano Piątek o 09:40 3 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Patrząc na zeszły rok to min można było w kontrach dopiero dawać, nikt nie rzucał w ofertach. Nom, rok temu minima tylko w kontrach. Plus jest odpowiedz na moje pytanie. Ofert max 6+ 2 kontry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano Piątek o 09:53 Udostępnij Opublikowano Piątek o 09:53 weźcie pod uwagę że nasz Regulamin był updateowany - jeśli jest w Regulaminie zapis, że każda oferta zgodna z CBA - to minima też są zgodne z CBA to samo z UNG - też można od 3 tury składać, więc nie wiem czemu minima nie mają być normalnie składane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano Piątek o 09:57 Udostępnij Opublikowano Piątek o 09:57 3 minuty temu, Szulim napisał(a): weźcie pod uwagę że nasz Regulamin był updateowany - jeśli jest w Regulaminie zapis, że każda oferta zgodna z CBA - to minima też są zgodne z CBA to samo z UNG - też można od 3 tury składać, więc nie wiem czemu minima nie mają być normalnie składane Regulamin byl updateowany wczesniej, niz zeszloroczne oferty. A rok temu minima byly tylko w kontrach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano Piątek o 10:00 Udostępnij Opublikowano Piątek o 10:00 myślę, że Alonzo po prostu nie zauważył że od 3 tury są wszystkie oferty i poleciał starym Regulaminem, a nikt tego nie zauważył wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Piątek o 10:06 Udostępnij Opublikowano Piątek o 10:06 12 minut temu, Szulim napisał(a): weźcie pod uwagę że nasz Regulamin był updateowany - jeśli jest w Regulaminie zapis, że każda oferta zgodna z CBA - to minima też są zgodne z CBA to samo z UNG - też można od 3 tury składać, więc nie wiem czemu minima nie mają być normalnie składane Minima w III turze tylko w kontrach. 6 minut temu, Szulim napisał(a): myślę, że Alonzo po prostu nie zauważył że od 3 tury są wszystkie oferty i poleciał starym Regulaminem, a nikt tego nie zauważył wtedy Nope Sam byłem przy tej zmianie. Proszę Radnego o niewprowadzanie GMow w błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano Piątek o 10:09 Udostępnij Opublikowano Piątek o 10:09 @Alonzo to pokaż mi gdzie jest ta zmiana? bo nie wprowadzając nikogo w błąd - mam przynajmniej kilkanaście ofert na minima zanim ta dyskusja wyszła - czyli ewidentnie lud czyta co widzi w Regulaminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano Piątek o 10:09 Udostępnij Opublikowano Piątek o 10:09 2 minuty temu, Alonzo napisał(a): Minima w III turze tylko w kontrach. Nope Sam byłem przy tej zmianie. Proszę Radnego o niewprowadzanie GMow w błąd To ustalcie na radzie jak jest i zmieńcie to w regulamienie też, bo tam zapis wprowadza w błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Piątek o 10:19 Udostępnij Opublikowano Piątek o 10:19 8 minut temu, Szulim napisał(a): @Alonzo to pokaż mi gdzie jest ta zmiana? bo nie wprowadzając nikogo w błąd - mam przynajmniej kilkanaście ofert na minima zanim ta dyskusja wyszła - czyli ewidentnie lud czyta co widzi w Regulaminie Jestem w górach i nie mam czasu wyważać co rok otwieranych drzwi Poszukaj sobie jak mi nie wierzysz. Wszystkie minima będą odrzucane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano Piątek o 10:38 Udostępnij Opublikowano Piątek o 10:38 nie do końca - minimalne kontrakty z tego co sprawdziłem były zawsze od 3 tury. W zeszłym roku nastąpiła zmiana - ale zapis był tylko konkretnie na dany offseason Nie zostało to zmienione na stałe - także zgodnie z Regulaminem - minimalne kontrakty również od 3 tury. W dniu 4.07.2024 o 18:54, karpik napisał(a): 5. Minimalne kontrakty od IV tury w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Piątek o 10:47 Udostępnij Opublikowano Piątek o 10:47 8 minut temu, Szulim napisał(a): nie do końca - minimalne kontrakty z tego co sprawdziłem były zawsze od 3 tury. W zeszłym roku nastąpiła zmiana - ale zapis był tylko konkretnie na dany offseason Nie zostało to zmienione na stałe - także zgodnie z Regulaminem - minimalne kontrakty również od 3 tury. Szulim przestań kręcić niepotrzebnie. Minima od IV tury w ofertach dopiero. Zmienialiśmy po to żeby ograniczyć ilość ofert w III turze, bo później było za dużo warunków i były dyskusje jak liczyć jak ktoś był jako drugi, piąty czy ósmy więc skończmy już bo naprawdę niemamna to czasu audzi w błąd tylko wprowadzasz, a ja nie mogę ci chwilę z trasy pisać tego samego. Tyle ode mnie Sam to forsowalem i wprowadzałem - bo ludziom się nie chciało szablonu robić, więc wiem co piszę. Amen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano Piątek o 10:50 Udostępnij Opublikowano Piątek o 10:50 2 minuty temu, Alonzo napisał(a): Szulim przestań kręcić niepotrzebnie. Minima od IV tury w ofertach dopiero. Zmienialiśmy po to żeby ograniczyć ilość ofert w III turze, bo później było za dużo warunków i były dyskusje jak liczyć jak ktoś był jako drugi, piąty czy ósmy więc skończmy już bo naprawdę niemamna to czasu audzi w błąd tylko wprowadzasz, a ja nie mogę ci chwilę z trasy pisać tego samego. Tyle ode mnie Sam to forsowalem i wprowadzałem - bo ludziom się nie chciało szablonu robić, więc wiem co piszę. Amen 1 godzinę temu, człowiek...morza napisał(a): hańba Ci za rzucanie kłod pod nogi i wprowadzanie w błąd Czekam na przeprosiny !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano Piątek o 11:08 Udostępnij Opublikowano Piątek o 11:08 sorry @Alonzo ale nie masz racji ja rozumiem, że była zmiana na poprzedni offseason wprowadzona, ale nie było nic o tym, że jest ona na stałe, ani że jest również na ten offseason ja, jak i inni trzymamy się zapisów w Regulaminie - jeśli są jakieś zmiany o których większość nie wie, to już pretensje nie do mnie kierować wedle Regulaminu, minima są od 3 tury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Piątek o 13:59 Udostępnij Opublikowano Piątek o 13:59 (edytowane) Na moje od 4 tury. Z resztą takie możliwości minimum teraz to próba mocniejszego przystealowania gracza niż te 5 mln mniej przy prawie maxach które tak piętnujecie. 3 tura to dyskusja przede wszystkim na poziomie MLE i takimi graczami teraz powinniśmy się zajmować a nie zdejmować za minimum ciut gorszych graczy bo inni wysłali oferty na droższych. Przecież to nie ma nic wspólnego z duchem naszej gry. To jest tylko przejaw taniego przejęcia. Więc moim zdaniem jeżeli gdzieś jest nawet nieprecyzyjny zapis to wcielamy się w rolę gracza. Po co te oferty minimum teraz jak to z marszu będzie odrzucane. ( powinno być ). Absolutnie niezrozumiała sytuacja walki o zapisy i umożliwianie brania minimum teraz w połowie tur. Minimum idzie na koniec. I tak powinno to wyglądać. Będę kluby które przegrają walkę o mle graczy to dadzą więcej niż minimum Edytowane Piątek o 14:50 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Piątek o 16:02 Udostępnij Opublikowano Piątek o 16:02 1 godzinę temu, ignazz napisał(a): Na moje od 4 tury. Z resztą takie możliwości minimum teraz to próba mocniejszego przystealowania gracza niż te 5 mln mniej przy prawie maxach które tak piętnujecie. 3 tura to dyskusja przede wszystkim na poziomie MLE i takimi graczami teraz powinniśmy się zajmować a nie zdejmować za minimum ciut gorszych graczy bo inni wysłali oferty na droższych. Przecież to nie ma nic wspólnego z duchem naszej gry. To jest tylko przejaw taniego przejęcia. Więc moim zdaniem jeżeli gdzieś jest nawet nieprecyzyjny zapis to wcielamy się w rolę gracza. Po co te oferty minimum teraz jak to z marszu będzie odrzucane. ( powinno być ). Absolutnie niezrozumiała sytuacja walki o zapisy i umożliwianie brania minimum teraz w połowie tur. Minimum idzie na koniec. I tak powinno to wyglądać. Będę kluby które przegrają walkę o mle graczy to dadzą więcej niż minimum Dokładnie Osobiście walczyłem od lat o minima od IV tury m.in z tych powodów o których Iggy piszesz i jak je wprowadziliśmy w końcu to teraz jak to w socjalizmie byśmy sobie rozwalili jedno z lepszych usprawnień w naszej grze. Szulim chce dobrze - bo ma wielkie ale tym razem to by fatalnie nam cofnęło grę w rozwoju. Nie pisałem o minimach od IV tury, bo sądziłem że to jest oczywiste dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano Piątek o 16:23 Udostępnij Opublikowano Piątek o 16:23 Brawa dla Rady, decyzja o braku min w 3 turze wydaje sie byc jedyna słuszną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Piątek o 17:09 Udostępnij Opublikowano Piątek o 17:09 10 minut temu, Regis napisał(a): Dyson Daniels - wysłucham ofert. Mogę przyjąć wysokie, spadające umowy z dopłatą (picki, młodzież). ..ale wiesz że Rada składa oferty w III tura,w w imieniu Rockets? Już mamy gotowe. Warto czasami czytać jak się Ciebie oznacza;) Sugerowałbym odezwać się do kogoś z Rady na Priv. I to najlepiej teraz. Proponuję @Szulim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano Piątek o 17:29 Udostępnij Opublikowano Piątek o 17:29 No nie robmy sobie jaj z tymi Rockets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi