Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Szulim napisał(a):

weźcie pod uwagę że nasz Regulamin był updateowany - jeśli jest w Regulaminie zapis, że każda oferta zgodna z CBA - to minima też są zgodne z CBA

to samo z UNG - też można od 3 tury składać, więc nie wiem czemu minima nie mają być normalnie składane

Regulamin byl updateowany wczesniej, niz zeszloroczne oferty.

A rok temu minima byly tylko w kontrach.

12 minut temu, Szulim napisał(a):

weźcie pod uwagę że nasz Regulamin był updateowany - jeśli jest w Regulaminie zapis, że każda oferta zgodna z CBA - to minima też są zgodne z CBA

to samo z UNG - też można od 3 tury składać, więc nie wiem czemu minima nie mają być normalnie składane

Minima w III turze tylko w kontrach.

6 minut temu, Szulim napisał(a):

myślę, że Alonzo po prostu nie zauważył że od 3 tury są wszystkie oferty i poleciał starym Regulaminem, a nikt tego nie zauważył wtedy ;) 

Nope

Sam byłem przy tej zmianie.

Proszę Radnego o niewprowadzanie GMow w błąd 🤪

8 minut temu, Szulim napisał(a):

@Alonzo to pokaż mi gdzie jest ta zmiana?

bo nie wprowadzając nikogo w błąd - mam przynajmniej kilkanaście ofert na minima zanim ta dyskusja wyszła - czyli ewidentnie lud czyta co widzi w Regulaminie

Jestem w górach i nie mam czasu wyważać co rok otwieranych drzwi 

Poszukaj sobie jak mi nie wierzysz.

Wszystkie minima będą odrzucane

nie do końca - minimalne kontrakty z tego co sprawdziłem były zawsze od 3 tury. W zeszłym roku nastąpiła zmiana - ale zapis był tylko konkretnie na dany offseason

Nie zostało to zmienione na stałe - także zgodnie z Regulaminem - minimalne kontrakty również od 3 tury. 

W dniu 4.07.2024 o 18:54, karpik napisał(a):

5. Minimalne kontrakty od IV tury w tym roku.

8 minut temu, Szulim napisał(a):

nie do końca - minimalne kontrakty z tego co sprawdziłem były zawsze od 3 tury. W zeszłym roku nastąpiła zmiana - ale zapis był tylko konkretnie na dany offseason

Nie zostało to zmienione na stałe - także zgodnie z Regulaminem - minimalne kontrakty również od 3 tury. 

Szulim przestań kręcić niepotrzebnie.

Minima od IV tury w ofertach dopiero. 

Zmienialiśmy po to żeby ograniczyć ilość ofert w III turze, bo później było za dużo warunków i były dyskusje jak liczyć jak ktoś był jako drugi, piąty czy ósmy więc skończmy już bo naprawdę niemamna to czasu audzi w błąd tylko wprowadzasz, a ja nie mogę  ci chwilę z trasy pisać tego samego.

Tyle ode mnie

Sam to forsowalem i wprowadzałem - bo ludziom się nie chciało szablonu robić, więc wiem co piszę. 

Amen

2 minuty temu, Alonzo napisał(a):

Szulim przestań kręcić niepotrzebnie.

Minima od IV tury w ofertach dopiero. 

Zmienialiśmy po to żeby ograniczyć ilość ofert w III turze, bo później było za dużo warunków i były dyskusje jak liczyć jak ktoś był jako drugi, piąty czy ósmy więc skończmy już bo naprawdę niemamna to czasu audzi w błąd tylko wprowadzasz, a ja nie mogę  ci chwilę z trasy pisać tego samego.

Tyle ode mnie

Sam to forsowalem i wprowadzałem - bo ludziom się nie chciało szablonu robić, więc wiem co piszę. 

Amen

1 godzinę temu, człowiek...morza napisał(a):

hańba Ci za rzucanie kłod pod nogi i wprowadzanie w błąd

Czekam na przeprosiny !!!

sorry @Alonzo ale nie masz racji

ja rozumiem, że była zmiana na poprzedni offseason wprowadzona, ale nie było nic o tym, że jest ona na stałe, ani że jest również na ten offseason 

ja, jak i inni trzymamy się zapisów w Regulaminie - jeśli są jakieś zmiany o których większość nie wie, to już pretensje nie do mnie kierować

wedle Regulaminu, minima są od 3 tury

Na moje od 4 tury. Z resztą takie możliwości minimum teraz to próba mocniejszego przystealowania gracza niż te 5 mln mniej przy prawie maxach które tak piętnujecie. 3 tura to dyskusja przede wszystkim na poziomie MLE i takimi graczami teraz powinniśmy się zajmować a nie zdejmować za minimum ciut gorszych graczy bo inni wysłali oferty na droższych. Przecież to nie ma nic wspólnego z duchem naszej gry. To jest tylko przejaw taniego przejęcia. Więc moim zdaniem jeżeli gdzieś jest nawet nieprecyzyjny zapis to wcielamy się w rolę gracza.  Po co te oferty minimum teraz jak to z marszu będzie odrzucane. ( powinno być ). 

Absolutnie niezrozumiała sytuacja walki o zapisy i umożliwianie brania minimum teraz w połowie tur. Minimum idzie na koniec. I tak powinno to wyglądać. 

Będę kluby które przegrają walkę o mle graczy to dadzą więcej niż minimum 

Edytowane przez ignazz

1 godzinę temu, ignazz napisał(a):

Na moje od 4 tury. Z resztą takie możliwości minimum teraz to próba mocniejszego przystealowania gracza niż te 5 mln mniej przy prawie maxach które tak piętnujecie. 3 tura to dyskusja przede wszystkim na poziomie MLE i takimi graczami teraz powinniśmy się zajmować a nie zdejmować za minimum ciut gorszych graczy bo inni wysłali oferty na droższych. Przecież to nie ma nic wspólnego z duchem naszej gry. To jest tylko przejaw taniego przejęcia. Więc moim zdaniem jeżeli gdzieś jest nawet nieprecyzyjny zapis to wcielamy się w rolę gracza.  Po co te oferty minimum teraz jak to z marszu będzie odrzucane. ( powinno być ). 

Absolutnie niezrozumiała sytuacja walki o zapisy i umożliwianie brania minimum teraz w połowie tur. Minimum idzie na koniec. I tak powinno to wyglądać. 

Będę kluby które przegrają walkę o mle graczy to dadzą więcej niż minimum 

Dokładnie 👍 

Osobiście walczyłem od lat o minima od IV tury m.in z tych powodów o których Iggy piszesz i jak je wprowadziliśmy w końcu to teraz jak to w socjalizmie byśmy sobie rozwalili jedno z lepszych usprawnień w naszej grze.

Szulim chce dobrze - bo ma wielkie ❤️ ale tym razem to by fatalnie nam cofnęło grę w rozwoju.

Nie pisałem o minimach od IV tury, bo sądziłem że to jest oczywiste dla wszystkich.

10 minut temu, Regis napisał(a):

Dyson Daniels - wysłucham ofert. 

Mogę przyjąć wysokie, spadające umowy z dopłatą (picki, młodzież). 

..ale wiesz że Rada składa oferty w III tura,w w imieniu Rockets?

Już mamy gotowe. 

Warto czasami czytać jak się Ciebie oznacza;)

Sugerowałbym odezwać się do kogoś z Rady na Priv. I to najlepiej teraz. Proponuję @Szulim