Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, ignazz napisał(a):

Spurs będą uważnie patrzeć na Johna Collinsa w lato dlatego ważne jest gdzie trafi i ile minut dostanie. Cenię go bo grał już u mnie. 

Dlatego Collins poprosi o projekcje minut. 

Ja w Warriors rozwazam nawet role startera, jesli John bedzie w formie po powrocie z kontuzji.

W Warriors Mark w t3 gra poki co 28 min na mecz, wiec z miejsca ma gwarantowane 20 min na C, ~~34 jako starter podczas b2b, a I ryzyko kontuzji u mojego condora jest spore, a przeciez Zion tez gra na limitowanych wiec i na PF sa minuty.

Badzmy powazni, minutowo to Collins nawet nie ma sie nad czym zastanawiac.

3 godziny temu, Reikai napisał(a):

2. Teraz jest kontuzjowany, ale rozmawiamy tu o playinach/playoffach, a tam ma Liveliego I Drummonda do walki o minuty.

Że co :D ? Właśnie dla własnej wygody wyrzucasz 27 spotkań dla pokazania się Johna Collinsa w barwach 1 lub 2 ekipy, bo ważniejsze mają być 1-2 spotkania w playin dla niego? Już pomijam, że run w PO to kolejny argument za Lakers.

Poznales impact Duranta na wlasnej skorze :P w RL ostatnie dwie serie PO to dwa sweepy, u nas wpierdol jako sidekick Doncicia od Embiida.

U mnie jest 3 najlepszym graczem, a Lakers są w playin, ciężko to skomentować, źle się podziało w głosowaniu w 2T, kiedyś bym grubszą inbę o to robił, teraz mi się nie chce, ale Lakers mocno dostali po dupie bez powodu w bilansach.

Uwazaj z tymi grubymi minutami, bo potem bedziesz musial sie tlumaczyc czemu jest trzecim centrem :)

plus rynek buyoutow pokazuje, ze gracze ida czesto tam gdzie maja szanse na najwieksze minuty, a nie do najlepszego zespolu. Przeciez to "jestem mistrzem wiec wszyscy ida do mnie" totalnie nie jest odzwierciedleniem tego, jak wyglada to w realu.

Inacze taki Ben Simmons nie szedlby do Clippers.

Takze tak - Collins walczy o nowy kontrakt, dlatego chce pokazac sie jak najbardziej, majac duze szanse na PO, bedac starterem przy b2b Marka, potencjalnej kontuzji oraz majac gwarantowane minuty jako backup.

Niekoniecznie ma ochote miec konkurencje na centrze.

Ale o czym Ty piszesz? U Ciebie to ma być backup Marka Williamsa, łaskawie niby jak ten wyleci to zagrać za niego jako starter. W Lakers po kontuzji Livelyego brak centra i Collins będzie grał do oporu minuty. On u mnie wjeżdża z marszu na startera, a Ty piszesz coś o minutach z ławki w GSW jako argument.

A i jak liczymy po wyzdrowieniu wszystkich -

Lakers na PF/C: Lively, LeBron
Warriors na PF/C: Williams, Zion, Finney-Smith, Kuminga

I serio skończ z Drummondem, to jest non-factor, w rotacji za Collinsem i nie ma co o nim pisać jako argumencie.

3 godziny temu, MarcusCamby napisał(a):

"Przeciętne Pelicans" z najlepszym TOP4 ligi, w pełnym zdrowiu (nie tylko trzech graczy, ale całego rosteru, bo o ile pamiętam to nie gramy BeGM 3vs3 :)

Nah, Lakers > Pelicans w 2T, chwalisz tych swoich grajków, a Ci umknęło jak poszybowali LAL do góry względem 1T.

2 godziny temu, ignazz napisał(a):

Spurs będą uważnie patrzeć na Johna Collinsa w lato dlatego ważne jest gdzie trafi i ile minut dostanie. Cenię go bo grał już u mnie. 

Dlatego Collins poprosi o projekcje minut. 

No ja już pisałem - typ z marszu wbija do mnie do s5 - na długo w związku z urazem Livelyego, a po powrocie Derecka będzie backupem na PF/C czyli 6-7 (razem z DiVincenzo) manem u mnie. Nikt mu tyle nie da.

26 minut temu, Reikai napisał(a):

Badzmy powazni, minutowo to Collins nawet nie ma sie nad czym zastanawiac.

Przecież to jest nieprawda cały czas co wypisujesz. On dostanie więcej minut w Lakers.

41 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

Po Co Collins ma niby chcieć iść do lakers lol

A jest jakiś argument przeciw?

Kasa? Wszędzie ta sama.
Minuty - Lakers, zarówno na już (uraz Livelyego) jak i po powrocie wszędzie wszystkich - najwięcej
Promocja pod kątem fitu - jako finisher obok LJ, Kury i Duranta będzie miał życie jak w Madrycie dla promowania się
Szanse na tytuł - Lakers

Serio nie widzę ćwierci argumentu za kimkolwiek innym.

19 minut temu, january napisał(a):

źle się podziało w głosowaniu w 2T, kiedyś bym grubszą inbę o to robił, teraz mi się nie chce, ale Lakers mocno dostali po dupie bez powodu w bilansach.

Trzeba było zrobić 😁 przez jej brak chyba Lakers beda potrzebowali jeszcze jednego meczu w playin aby zagrać w PO 😉

Godzinę temu, january napisał(a):

Serio nie widzę ćwierci argumentu za kimkolwiek innym.

O kurde, to dobrze ze nie głosujesz ! 

Jak co roku w marcu january ma najlepszy team, ale jednocześnie największe minuty do rozdania, najlepsza szanse na promocje, i wszystko najlepsze ! 

a najlepsze ze John Collins to jest mu tam potrzebny na c***, bo w PO na pewno nie bedzie grał lineupów z big3 + Collins, ze wzgledu na lej po bombie jaki powstanie w defensywie.