Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a):

kurde co wy tak z dnia na dzien zrobiliscie to okienko :(

a knicks chcieli skladac oferty collinsowi i simmonsowi, a mogli wiecej siana zaoferoac bo z mid-level zostalo....

14 lutego bylo ogloszenie z terminami.

2 minuty temu, Reikai napisał(a):

14 lutego bylo ogloszenie z terminami.

przeciez tam byly zupelnei inne terminy

dobra sorry ja sie odkleiłem i widze, ze takie ehhh (chyba ze cos edytowaliscie)

ale akurat te dwa dni bylem poza swiatem i netem i dzis dopiero z rana wszedlem na forum...

Edytowane przez człowiek...morza

2 minuty temu, człowiek...morza napisał(a):

przeciez tam byly zupelnei inne terminy

dobra sorry ja sie odkleiłem i widze, ze takie ehhh (chyba ze cos edytowaliscie)

ale akurat te dwa dni bylem poza swiatem i netem i dzis dopiero z rana wszedlem na forum...

Dobrze mowisz. Sa inne terminy w komunikacie erniego.

@LONGER01

Wydaje mi się, że Twoje oferty dla Collinsa i Simmonsa są nieważne, gdyż jesteś w apron tax, więc nie możesz składać ofert FA, którzy zarabiali w tym sezonie MLE i wyżej.

@january rozumiem, że Ty u siebie to wyliczyłeś i jesteś poniżej kwoty 178 132 000 $ z tymi FA którym złożyłeś oferty, gdyby obaj podpisali?  - bo z tego co patrzę na oko, to masz tak na styk.

9 minut temu, Alonzo napisał(a):

@LONGER01

Wydaje mi się, że Twoje oferty dla Collinsa i Simmonsa są nieważne, gdyż jesteś w apron tax, więc nie możesz składać ofert FA, którzy zarabiali w tym sezonie MLE i wyżej.

@january rozumiem, że Ty u siebie to wyliczyłeś i jesteś poniżej kwoty 178 132 000 $ z tymi FA którym złożyłeś oferty, gdyby obaj podpisali?  - bo z tego co patrzę na oko, to masz tak na styk.

No raczej:)

13 minut temu, january napisał(a):

Ogólnie nie róbmy se jaj z tym Collinsem, pomysł że on tu klepnie coś innego niz Lakers jest chory. 

Zarowno Lakers jak I Warriors raczej czekaja playiny.

Tylko w Warriors dostanie duze minuty, a w Lakers bedzie sie przepychal z Livelym i Drummondem :)

23 minuty temu, Reikai napisał(a):

@bogans2 gsw ostatni w głosowaniu przy takiej dziurze na centrze jaki maja? O co chodzi?

Collins i Biyombo nie powinni sie nawet zastanawiac jesli chodzi o playing time i duza szanse na gre w PO.

Co do Collinsa to najbardziej podoba mi sie fit w mem bo oni maja tylko Williamsa wiec bylaby walka o tytul i minuty

Drugie lal lub tor. Lal maja problem z Livelyem, tez beda walczyc o tytul no i chyba beda mieli wiecej cashu na ewentualne przedluzenie (w zaleznosci od opcji LeBrona i Duranta) Dla przykladu gs jest zawalone umowami za rok

W najgorszym wypadku dostaniesz Bijombo bo lal biora tylko jednego

Edytowane przez bogans2

12 minut temu, Reikai napisał(a):

Zarowno Lakers jak I Warriors raczej czekaja playiny.

Tylko w Warriors dostanie duze minuty, a w Lakers bedzie sie przepychal z Livelym i Drummondem :)

Nikt tu nie ma podjazdu do Lakers w glosowaniu o Collinsa.

To że w ogóle cokolwiek muszę pisać będąc mistrzem, majac najsilniejszy team, big3 i najwięcej minut do zaoferowania przy takich samych finansowych ofertach to jest jakaś kontynuacja absurdalnych w tym RS głosowań na bilanse, gdzie u nas tak przecietne teamy jak Grizzlies czy Pelicans maja lepszy bilans w 2T od zdrowego big3 Lakers.

Teksty o przepychaniu z Drummondem majac Marka Williamsa, serio Reikai:)?

Lively jest kontuzjowany.

Collins walczy o nowa umowę i na bank teraz niby pójdzie gdzieś indziej niż nawalać grube minuty u boku Kury, LeBrona i Duranta...

No serio szanujmy się.

5 minut temu, january napisał(a):

Nikt tu nie ma podjazdu do Lakers w glosowaniu o Collinsa.

To że w ogóle cokolwiek muszę pisać będąc mistrzem, majac najsilniejszy team, big3 i najwięcej minut do zaoferowania przy takich samych finansowych ofertach to jest jakaś kontynuacja absurdalnych w tym RS głosowań na bilanse, gdzie u nas tak przecietne teamy jak Grizzlies czy Pelicans maja lepszy bilans w 2T od zdrowego big3 Lakers.

Poznales impact Duranta na wlasnej skorze :P w RL ostatnie dwie serie PO to dwa sweepy, u nas wpierdol jako sidekick Doncicia od Embiida.

7 minut temu, january napisał(a):

Teksty o przepychaniu z Drummondem majac Marka Williamsa, serio Reikai:)?

Lively jest kontuzjowany.

1. Nie rozumiem zdania.

2. Teraz jest kontuzjowany, ale rozmawiamy tu o playinach/playoffach, a tam ma Liveliego I Drummonda do walki o minuty.

8 minut temu, january napisał(a):

Collins walczy o nowa umowę i na bank teraz niby pójdzie gdzieś indziej niż nawalać grube minuty u boku Kury, LeBrona i Duranta...

Uwazaj z tymi grubymi minutami, bo potem bedziesz musial sie tlumaczyc czemu jest trzecim centrem :)

plus rynek buyoutow pokazuje, ze gracze ida czesto tam gdzie maja szanse na najwieksze minuty, a nie do najlepszego zespolu. Przeciez to "jestem mistrzem wiec wszyscy ida do mnie" totalnie nie jest odzwierciedleniem tego, jak wyglada to w realu.

Inacze taki Ben Simmons nie szedlby do Clippers.

Takze tak - Collins walczy o nowy kontrakt, dlatego chce pokazac sie jak najbardziej, majac duze szanse na PO, bedac starterem przy b2b Marka, potencjalnej kontuzji oraz majac gwarantowane minuty jako backup.

Niekoniecznie ma ochote miec konkurencje na centrze.

34 minuty temu, MarcusCamby napisał(a):

"Przeciętne Pelicans" z najlepszym TOP4 ligi, w pełnym zdrowiu (nie tylko trzech graczy, ale całego rosteru, bo o ile pamiętam to nie gramy BeGM 3vs3 :)

Także jak szukasz argumentów, to proszę nie w taki sposób, bo póki co to strzelasz sobie w kolano :)

Pan James Harden jest the besciak znowu ostatnio. W t3 26/9/5.

Choc martwia duze minuty - znowu go przeoraja przed playoffami, chlop nie bedzie mial sily, nie dowiezie znowu i bedzie pi****lenie.

2 godziny temu, Alonzo napisał(a):

@LONGER01

Ok, nie wiedziałem o tym.