Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

"Ci Wielcy ludzie... Im się udało..."

Lakers,, Wolves... :) Zapomniałeś o Knicks i Mavs do kompletu, by się kręciło tam, gdzie zawsze.

Zawsze mówiłem, że ten konflikt z Qcinem to gra medialna jak PO-PiS :)

czyz liga nie byla ciekawsza?

1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a):

czyz liga nie byla ciekawsza?

Gdy prowadziliście Karpik, January, Qcin, Człowiek morza atak na każdego, kto próbował zagrozić Waszemu porządkowi? Nie :)

Anthony Davis się kłania. Ile Shevcu wytrzymał z Anthony Davisem? Jeden trymestr, bo taka była nagonka :) Oddał trzy prospekty, dwa mocne picki, a potem sprzedał za Goberta.

Zresztą sam też to przerabiałem. Jak chciałem budować na spokojnie to było "Anthony Davis domaga się gwiazd!" a jak je dostał to "jesteś zablokowany, Davis chce odejść!" :)

Sorry, ale jestem tu od początku i widziałem jak budowały się Wasze fałszywe potęgi :) I zawsze wtedy Wasza czwórka grała do jednej bramki, a nawet przy głosowaniach dochodziło do wspólnych interesów ponad podziałami :)

23 minuty temu, człowiek...morza napisał(a):

jaki to jego macierzysty klub????

wziela go ekipa rok temu bez perspektyw. 

on nic nie jest im winien.

co wiecej bylby wkurwiony, ze traci najlepsze lata gry

tylko nam tu brakuje jaj, zeby podjac meska decyzje i od razu zrobic trade request. zamiast tego czekamy na nie wiadomo co. nawet ja bym z tego materiału co jest nic nie nalał. a co dopiero kuba358495

Ale ja chyba w jakiejś alternatywnej rzeczywistości żyje bo Griezzlies nie bili się w poprzednim sezonie o miejsce w Play-in a otarli się o HCA, Giannis miał gotowy zespół i w dodatku zdrowy na PO, zabrakło zdrowia samego Greka, w tym sezonie już po 1T jest poprawa o 2W w stosunku do roku wcześniejszego na mocno jak nigdy zachodzie a to dopiero początek i w Memphis jeszcze jakieś ruchy wzmacniające zespół nadejda 😉

16 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Gdy prowadziliście Karpik, January, Qcin, Człowiek morza atak na każdego, kto próbował zagrozić Waszemu porządkowi? Nie :)

Anthony Davis się kłania. Ile Shevcu wytrzymał z Anthony Davisem? Jeden trymestr, bo taka była nagonka :) Oddał trzy prospekty, dwa mocne picki, a potem sprzedał za Goberta.

nawet trymestru nie wytrzymal. wszystko odbylo sie w trakcie lata 😛

i tak samo powinno byc z janisem.

16 minut temu, kuba2419 napisał(a):

Ale ja chyba w jakiejś alternatywnej rzeczywistości żyje bo Griezzlies nie bili się w poprzednim sezonie o miejsce w Play-in a otarli się o HCA, Giannis miał gotowy zespół i w dodatku zdrowy na PO, zabrakło zdrowia samego Greka, w tym sezonie już po 1T jest poprawa o 2W w stosunku do roku wcześniejszego na mocno jak nigdy zachodzie a to dopiero początek i w Memphis jeszcze jakieś ruchy wzmacniające zespół nadejda 😉

janis chce grac o mistrza a nie o hca jprdl

4 minuty temu, człowiek...morza napisał(a):

To se ne vrati! 

Jesteście cieniem dawnej epoki.

O mistrza zawalczą nowi GMowie jak evitcare, bogans czy Kuba. A Wam zostaje wspominanie dawnej potęgi i próba wykorzystywania dawnych wpływów :P

7 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

janis chce grac o mistrza a nie o hca jprdl

Jprdl stary on miał skład z którym mógł walczyć o finały ale wyleciał na całe PO z powodu kontuzji, gdzie tutaj widzisz brak wsparcia dla Giannisa?

4 godziny temu, LAF napisał(a):

Nie będę tworzył nowego tematu więc napiszę tutaj. 

Tyrese Martin Co tutaj dużo pisać. Dostał ode mnie minimum i to z NTC więc zostanie na dłużej. Moim zdaniem żadne argumenty ( poza personalnymi ) nie są w stanie spowodować , że ten gracz wybierze opcję @Braveheart22

Tosan Evbuomwan - tutaj sprawa trochę trudniejsza , ale też uważam , że przy węższej rotacji jaką mam , lepiej będzie mieć okazję do pokazania się w PO Team niż machać ręcznikiem na końcu ławki u @Braveheart22

W obu przypadkach jeżeli głosujący będą podchodzić zdroworozsądkowo to obaj będą w 2T zbijać po treningu 5 z Devinem Bookerem

Do Ciebie naturalnie Martin, więc do mnie Evbuomwan. Każdy coś zyska. Prosta sytuacja :)

Btw, zawodnik na kontrakcie two-way nie gra w playoffs :P

2 godziny temu, january napisał(a):

Tak tylko pro forma zapytam, choć odpowiedź znam 😅 Czy potencjalnie mogący mieć maxa Lakers z 3 tytułami w ostatnich 5 latach to byłaby odpowiednia marka i destynacja dla spragnionego sukcesów Giannisa? :)

Tak tylko pro forma, agenci superstatow z LA pytają którego z nich poświęci GM Lakers aby spróbować sprowadzić Giannisa? Dobrze by było wiedzieć przed TD 😉

44 minuty temu, kuba2419 napisał(a):

Memphis Griezzlies

Brandon Boston Jr. - Clarkson lubi opuścić kilka albo kilkanaście meczy do tego Brandon może grać również na 3 gdzie niestety w rotacji został drugoroczniak Jordan Miller, który mimo że gra fajnie i daje dużo dobrego energii to jednak to trochę za mało. Dużo więcej spodziewałem się bo MarJonie, więc minuty na pewno dostaję. Co do kasy to jak widać gołym okiem Pacers dają więcej, rolę w drużynie jesteśmy w stanie dać podobne z tym że w Memphis ma szansę grania w PO oraz z przyszłym MVP sezonu regularnego 😉

przeciez jest Bronny