Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

Nie będę tworzył nowego tematu więc napiszę tutaj. 

Tyrese Martin Co tutaj dużo pisać. Dostał ode mnie minimum i to z NTC więc zostanie na dłużej. Moim zdaniem żadne argumenty ( poza personalnymi ) nie są w stanie spowodować , że ten gracz wybierze opcję @Braveheart22

Tosan Evbuomwan - tutaj sprawa trochę trudniejsza , ale też uważam , że przy węższej rotacji jaką mam , lepiej będzie mieć okazję do pokazania się w PO Team niż machać ręcznikiem na końcu ławki u @Braveheart22

W obu przypadkach jeżeli głosujący będą podchodzić zdroworozsądkowo to obaj będą w 2T zbijać po treningu 5 z Devinem Bookerem

2 godziny temu, Reikai napisał(a):

Tylko on sam po powrocie Marka jest 3 centrem slabych Hornets.

Az dziwne, ze tyle ofert dostal.

Pewnie po TD i przekonwertowaniu na normalny kontrakt wróci do rotacji. Teraz śmiga w g-league, ale Hornets raczej wiedzą, że są z nim w tym sezonie +5.2/100 na parkiecie, a bez niego -11.3/100 :)

5 godzin temu, LAF napisał(a):

Nie będę tworzył nowego tematu więc napiszę tutaj. 

Tyrese Martin Co tutaj dużo pisać. Dostał ode mnie minimum i to z NTC więc zostanie na dłużej. Moim zdaniem żadne argumenty ( poza personalnymi ) nie są w stanie spowodować , że ten gracz wybierze opcję @Braveheart22

Tosan Evbuomwan - tutaj sprawa trochę trudniejsza , ale też uważam , że przy węższej rotacji jaką mam , lepiej będzie mieć okazję do pokazania się w PO Team niż machać ręcznikiem na końcu ławki u @Braveheart22

W obu przypadkach jeżeli głosujący będą podchodzić zdroworozsądkowo to obaj będą w 2T zbijać po treningu 5 z Devinem Bookerem

Odnośnie tego Martina

Najlepsze jest to, że ani Ty, ane Brave nie potrzebujecie kolejnych guardów (macie ich aż nadto), bo w ogóle nie ma dla nich minut :P 

edit. A nie! Przecież to do Wolves a nie Hornets.

To zmienia postać rzeczy.

Edytowane przez Alonzo

30 minut temu, january napisał(a):

Pewnie po TD i przekonwertowaniu na normalny kontrakt wróci do rotacji. Teraz śmiga w g-league, ale Hornets raczej wiedzą, że są z nim w tym sezonie +5.2/100 na parkiecie, a bez niego -11.3/100 :)

Tylko dlatego, ze sporo grali z nim jako jedynym centrem przy kontuzjach Marka i Nicka.

Jezeli grasz grube minuty z Tajem Gibsonem, to wiadomo ze grajek co chociaz zbiera(i tylko to) bedzie fajnie wygladal w on/offach.

4 minuty temu, Reikai napisał(a):

Tylko dlatego, ze sporo grali z nim jako jedynym centrem przy kontuzjach Marka i Nicka.

Jezeli grasz grube minuty z Tajem Gibsonem, to wiadomo ze grajek co chociaz zbiera(i tylko to) bedzie fajnie wygladal w on/offach.

no ogoolnie diabate to straszny kasztan. ok cos powalczy wiecej niz przecietny grajek, stąd te zbiórki w ataku, ale nic wiecej nie oferuje. 

wymowne, ze moze 1 z 10 zbiorek w ataku konczy się dobiciem punktów

19 godzin temu, człowiek...morza napisał(a):

jak ktos zaglosuje za extension to bedzie kpina

Ja zaglosuje bo nikt mu tyle nie da. MEM w czubie po T1 więc to dobry moment żeby zaklepac Giannisa

Suggs, Green po takim początku sezonu i ogólnie perspektywach przy brakach kadrowych innych drużyn są warci bliżej maxa albo maxa

Van Flet niby taki dobry a ma oferowane połowę tego co ma w rl :d

Co do Capeli i mojej oferty..

Jego minuty spadają od kilku sezonow, w tym ma niecałe 23min więc czy zapowiada się że ktoś ponownie na niego postawi jako S5 w wieku 31lat i będzie grał 28-30min? raczej jakiś time share tak jak w rl Hawks.

Podczas poprzedniego FA te około 7mln na sezon dostali zawodnicy typu Oubre, NAW, Bruce Brown, Pritchard, minima Beasley a są to zawodnicy młodsi o porównywalnym lub lepszym impakcie 

9 minut temu, Reikai napisał(a):

Nie tylko. Te -11/100 dotyczy też pozostałych C Hornets:) Ale do mnie i tak idzie Okogie.

Extension dla LaRavii po odrzuceniu jego 4 roku rookie umowy nielegalne.

1 minutę temu, bogans2 napisał(a):

Ja zaglosuje bo nikt mu tyle nie da.

Nikt nie da maxa Giannisowi??

2 minuty temu, january napisał(a):

Nie tylko. Te -11/100 dotyczy też pozostałych C Hornets:) Ale do mnie i tak idzie Okogie.

Nikt nie da maxa Giannisowi??

No ale chyba nie 5 letniego

7 minut temu, bogans2 napisał(a):

Ja zaglosuje bo nikt mu tyle nie da. MEM w czubie po T1 więc to dobry moment żeby zaklepac Giannisa

to grubo, ze top5 grajek XXI wieku nie dostanie w życiu ani jednej realnej szansy na walke o misia.

8 minut temu, january napisał(a):

tak myslalem cholera