Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, bogans2 napisał(a):

A co to za umowa Lakers za Clarka i 300k gwarantowane za pierwszy rok? Dopiero była dyskusja na temat Lonzo

Można dawać umowy częściowo gwarantowane u nas, ale dopiero w ostatnich tutach FA.

ja tak podpisałem rok temu Jamala Caina, a 3 lata temu Caleba Martina.

3 godziny temu, Alonzo napisał(a):

Można dawać umowy częściowo gwarantowane u nas, ale dopiero w ostatnich tutach FA.

ja tak podpisałem rok temu Jamala Caina, a 3 lata temu Caleba Martina.

A do kiedy LAL ma podjac decyzje w sprawie Clarka? Skoro pierwszy rok nie jest gwarantowany to musi byc jakis termin zaplaty za ten rok

Jest to gdzies w regulaminie?

8 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

grałby w Lakers za minimum, to by był top150

Nah, ranking graczy przecież robiłem przed FA. Jasne, że każdy patrzy przez różowe okulary na swoich - jest to naturalne, skoro ich właśnie wybieramy w drafcie/ uderzamy na FA/ ściągamy ich w wymianach, ale starałem się uwzględniać rankingi inne i nie ma chyba jakichś straszliwych kontrowersji z moimi zawodnikami. Ale owszem przy PR druzyn, który niebawem zacznę będę też uwzględniał u swoich Lakers własne różowe okulary:)

8 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a):

Potencjalne spore minuty w contenderze, co daje zawsze kopa do narracji. 

Tylko to czasem jest obosieczny miecz. Imo Achiuwa jest negatywnym tweenerem i było to widać na dużej dawce. A Knicks go prędzej czy później przehandlują, bo i tak wg mnie szukać będą centra po odejściu pięknego Hartensteina. Ale zobaczymy:)

Na chwilę obecną masz win-win. Albo się mylisz i Pacers naprawdę mocno wygrali końcówkę FA, albo masz rację i będziesz mógł się chwalić jak to przewidziałeś rozwój nagły Achiuwy z kasztana w pięknego łabędzia 😛

11 godzin temu, bogans2 napisał(a):

Chyba około 5.7mln bo dla picku nr 30 w drafcie mnożymy jego czwarty rok X 150% a miał chyba 3 845 083 mln

Słusznie. U nas był #30 pickiem z I rundy, a nie 2nd rounderem.

Masz całkowitą rację co do QO Tre Jonesa - wynosi ona - 5 767 624 $

Wpiszę tą kwotę do Szablonu przy QO.