Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

gość w styczniu oczekiwał 25+ za rok od GSW, skończyło się znacznie mniejszą umową, ale też w o wiele silniejszej drużynie, gdyby to była oferta podobna do reala, to nie byłoby gadki 

zresztą na jakiej pochyłej Marcus, Grant, któremu nie chciałeś pozwalać grać odrzuca 110 baniek, czym c***owszy okres to chyba lepiej?

17 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

gość w styczniu oczekiwał 25+ za rok od GSW, skończyło się znacznie mniejszą umową, ale też w o wiele silniejszej drużynie, gdyby to była oferta podobna do reala, to nie byłoby gadki 

A nie jest? :)

W RL Mavs ma 16.6 mln za sezon na 3 lata. U mnie ma srednio 13.8 na 4 lata.

Edytowane przez Reikai

2 minuty temu, Reikai napisał(a):

A nie jest? :)

W RL Mavs ma 16.6 mln za sezon na 3 lata. U mnie ma srednio 13.8 na 4 lata.

To teraz spójrz na RL Mavs i twoje Warriors. Czy gwarantujesz te same szanse na dobry wynik?

8 minut temu, ozzy110 napisał(a):

To teraz spójrz na RL Mavs i twoje Warriors. Czy gwarantujesz te same szanse na dobry wynik?

Nie wiem, jak Coby White i Kuminga wystrzela do poziomu 25 ppg, a Ingram w zdrowiu I contract year zagra jak w 22/23, to raczej do niezlego zespolu trafi :)

My point is, chlop odrzucil 20 mln za sezon od Warriors, bo chcial zmiany, zle sie tam juz czul, chcial czuc sie lepiej. No to chyba macierzysty klub na zakonczenie kariery na 4 letnim kontrakcie to niezla opcja dla sentymentalnego Klaya? :)

Edytowane przez Reikai

1 minutę temu, ernie9005 napisał(a):

Wrócimy do tej rozmowy podczas sezonu. Ja tu widzę w Warriors tank od połowy 2. trymestru. :)

Warriors nie tankuja. Rok temu w grudniu 3 starterow doznalo season ending injuries. To nie jest tankowanie :)

Spoko, ja tu widze 22/6/5 Cobiego Whita, 24/6/6 Ingrama i 23/7/3 Kumingi :)

@january @Reikai u Richardsa jest błąd. Szulim poprawił w reofertach na player option 

49 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

zresztą na jakiej pochyłej Marcus, Grant, któremu nie chciałeś pozwalać grać odrzuca 110 baniek, czym c***owszy okres to chyba lepiej?

Przecież ja byłem za Grantem i mówiłem, że to będzie przepłacony kontrakt, mimo fajnego fitu do Sabonisa bym w życiu tyle za Niego nie dał. 

Shabazz Muhammed czy Nerles Noel też mieli fajne oczekiwania i niezłe propozycje kontraktu, a potem budzili się z ręką w nocniku. 

Klay to stary pierdziel. Ludzie tu płacą już tylko za nazwisko. Czy my mówimy o graczu, który był tak cienki że w pewnym momencie wyleciał z rotacji Warriors, a potem wchodził z ławki? 

35 lat i czekanie na następny sezon... Dobre żarty. Gdzie szykuje się potężne FA

Ktokolwiek rozważa NAWa w NYK za taki hajs na tak długim kontrakcie? Ja wiem że w tym sezonie nie dostanie pełnego MLE bo GSW dało je Klayowi który wraca do domu ale w kolejnym sezonie spokojnie będą ekipy które już będą miały i mogły dać full MLE....a to w tym przypadku NAW będzie stratny o przy jamniej 15mln na całym kontrakcie🤦😅

Godzinę temu, Tecu napisał(a):

@january możesz zmienić szablon z Joshem Christopherem, bo niestety jestem poszkodowany złym wpisem w szablonie? Z góry dziękuję i szkoda tego błędu 🙁

A na czym to poszkodowanie Tecu polega, skoro tam jest o 3,3mln$ więcej niż zaproponowałeś? 🤣

@january wpisałeś Tecu moja ofertę, a mi moja reofertę :P Tam jest 7,2mln 2min. + PO 

30 minut temu, Tecu napisał(a):

Klay Thompson

Sixers 18/1+1 PO

Warriors 55,1/3+1 PO

Knicks 18/1+1 PO

Grizzlies 25,2/2+1 PO

Finansowo najlepsza oferta bezsprzecznie od Warriors.

Sportowo to mój zespół jest jednak, wg mnie, w najlepszym miejscu by bić się o najwyższe laury.

Pod względem minut i roli, ja, jeżeli to może przekonać Klaya, gwarantuję mu w pierwszym sezonie w regular season s5 i minuty zbliżone do 30+ minut.

Maxey na to:

500x500.jpg

Godzinę temu, kuba2419 napisał(a):

Klay kosztem McDanielsa? Bo wątpię że Irvinga prowadzisz na ławie.

No przecież miejsce jest dla każdego

Irving / Maxey / Thompson / McDaniels / Embiid

Klay aktualnie nie nadaje się jako SG, więc SF to dla mnie najlepsza pozycja i chyba tak w ostatnich latach grał w naszych 76ers nie?