Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

15 minut temu, LONGER01 napisał(a):

Oferty od Nuggets chyba niepełne, brakuje lat 

Interpretuje się na korzyść gracza - czyli 2-letnie.

Nie wiem, czy extension Watsona ważne - bo już były 2 propozycje, a tyle chyba można.

Fontecchio od Wolves chyba niepoprawne - gracz z QO musi mieć 2 gwarantowane lata. 

Edytowane przez Alonzo

42 minuty temu, LAF napisał(a):

Chciałem przypomnieć , że za J Maca to sam wybrałeś exception z jakiego go podpisuje za mnie 😜

Po pierwsze - kto to jest J Mac?

A po drugie jak podczas sezonu, to korzystałeś chyba z cap space - i miałeś tylko RoomMLE - więc nic nie wybierałem a po prostu doprecyzowałem coś co było oczywiste.  :P 

Jaka bieda z tymi ofertami 😅 większość raczej na chwilę obecną do odrzucenia. Szczególnie te typu 2+1 albo od razu na trzy lata na tak niskich kontraktach?! Spurs i Heat raczej do odrzucenia, jeżeli chodzi o ten etap składania, rozumiem gdyby dostali 1+1PO i to klepneli to jeszcze zrozumiałe.

3 minuty temu, kuba2419 napisał(a):

Jaka bieda z tymi ofertami 😅 większość raczej na chwilę obecną do odrzucenia. Szczególnie te typu 2+1 albo od razu na trzy lata na tak niskich kontraktach?! Spurs i Heat raczej do odrzucenia, jeżeli chodzi o ten etap składania, rozumiem gdyby dostali 1+1PO i to klepneli to jeszcze zrozumiałe.

Takiemu Oubre nikt nie zlozyl oferty, a Ty oczekujesz ze w 4 turze dostanie wiecej niz 8/rok od contendera?

Ogolnie ta runde sponsoruje Izrael chyba, oferty dla Klaya czy Strusa zalosne.

Tym bardziej milo bedzie mu wrocic na stare smieci jako starter :)

26 minut temu, Reikai napisał(a):

Takiemu Oubre nikt nie zlozyl oferty, a Ty oczekujesz ze w 4 turze dostanie wiecej niz 8/rok od contendera?

Ogolnie ta runde sponsoruje Izrael chyba, oferty dla Klaya czy Strusa zalosne.

Tym bardziej milo bedzie mu wrocic na stare smieci jako starter :)

bardzo fajnie, że dałeś Strusia na drugim miejscu i z tego powodu jest jakaś szansa, że przyjdzie do Detroit jako starter :D

32 minuty temu, ozzy110 napisał(a):

bardzo fajnie, że dałeś Strusia na drugim miejscu i z tego powodu jest jakaś szansa, że przyjdzie do Detroit jako starter :D

Jeszcze sa kontry, musze ludzie sie zreflektuja :)

Chociaz watpie, to FA to jest jakis skandal jesli chodzi o dusigroszstwo.

Rok temu Hunter dostal 27 mln na rok. Teraz by pewnie minimum dostal.

Dochodzimy do ściany jeśli chodzi o przepłacanie graczy ze średniej półki za pensje jakie mają w realu próbując jednocześnie zachować dyscyplinę finansową, o której w realu większość zespołów nie myśli. Poza jednym czy dwoma wyjątkami nikt nie ma pieniędzy, żeby licytować się na FA. W tej sytuacji na pewno będzie coraz więcej steali.

11 minut temu, ernie9005 napisał(a):

Dochodzimy do ściany jeśli chodzi o przepłacanie graczy ze średniej półki za pensje jakie mają w realu próbując jednocześnie zachować dyscyplinę finansową, o której w realu większość zespołów nie myśli. Poza jednym czy dwoma wyjątkami nikt nie ma pieniędzy, żeby licytować się na FA. W tej sytuacji na pewno będzie coraz więcej steali.

Nie No w realu właśnie wprowadzili spore sankcje za 2nd apron i u nas tez automatycznie, wydaje mi sie ze w realu tez zabito „klasę srednia” tymi nowymi przepisami. Zobacz na kontrakty Tyusa czy innych Achiuwów. U nas efekt jest spotęgowany przez nasz regulamin finansowy, ale widać tą samą tendencje w realu i nawet pojawiły sie jakieś głosy sprzeciwu w NBPA w realu co do tych nowych obostrzeń. 

Edytowane przez RonnieArtestics

6 godzin temu, Alonzo napisał(a):

Interpretuje się na korzyść gracza - czyli 2-letnie.

oczywiście chodziło o dwuletnie

6 godzin temu, Alonzo napisał(a):

Nie wiem, czy extension Watsona ważne - bo już były 2 propozycje, a tyle chyba można.

jeśli to prawda, to szkoda, ale zdążyłem się już przyzwyczaić, gracze o wiele większej renomie i doświadczeniu dostają gorsze propozycje niż Watson od Nuggets, zamiast zapewnić sobie dwa lata gry w contenderze za uczciwe siano, za rok nie dostanie nic lepszego od nikogo