Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

6 godzin temu, człowiek...morza napisał(a):

Może jak zaczniecie kierować się rozumem i logiką, wówczas dojdziecie do wniosku, że wasze komentarze nie mają racji bytu. 

Polecam jbc.

A póki co zapraszam do mnie nad morze na pchli targ, bo coś czuję,  że na  klientach w waszych osobach można się ładnie dorobić! Specjalnie dla was produkty których nikt nie chce w zawyżonych cenach!

Ps. Lamelo miał zapowiedziane, że podwyżka w 1 turze jest gestem dobrej woli. A jak nie weźmie, wracamy do pierwotnej kwoty. Jednocześnie jak mi udowodni, że jest więcej wart, czyt. Znajdą się dla niego lepsze oferty z. Innych klubów, może spodziewać się podwyżki.

Albo LaMelo bierze QO i po sezonie podpisuje z nowym pracodawcą 4letni kontrakt.

30 minut temu, ozzy110 napisał(a):

Właśnie nie mogę mu dać 3 lat, więc jeśli nie przyjmie to poczekam i dostanie je później ;) 

swoją drogą Allen u nas ma rok kontraktu, a w RL jeszcze dwa lata, więc biorąc teraz extension ode mnie, potem będę mógł zaproponować jeszcze dłuższe i wyższe ;) 

Edytowane przez Szulim

Teraz, january napisał(a):

@Alonzo usuń Naji Marshalla z szablonu, on jest RFA, nie może być oferta extension, a jest poniżej progu 2 tury.

Właśnie to zrobiłem. Wpisałem go z rozpędu.

Przy Dosunmu po prostu inaczej będzie skonstruowany kontrakt.

@Pablo81 potwierdź, że grasz normalnie, bo właśnie głosujemy nad extension Hasuera. 

Nie wiem skąd ta dyskusja jak gracz podpisał 21/3 i obecnie zarobi 7.000.000 a za rok 7.500.000. Wiem że w naszej grze inaczej wyceniamy graczy ale myślałem że raczej w stronę oszczędności niż przepłacania kogoś kogo wycenili niżej w RL NBA. 

Ile MLE wynosi 12,8? To chyba oferta już lepsza?

15 minut temu, ignazz napisał(a):

Nie wiem skąd ta dyskusja jak gracz podpisał 21/3 i obecnie zarobi 7.000.000 a za rok 7.500.000. Wiem że w naszej grze inaczej wyceniamy graczy ale myślałem że raczej w stronę oszczędności niż przepłacania kogoś kogo wycenili niżej w RL NBA. 

Ile MLE wynosi 12,8? To chyba oferta już lepsza?

Przeciez Ayo podpisal extension rok temu przed breakout sezonem. Kiepski argument.

A Twoja oferta w 4 lata jest wyzsza o 300k niz FULL MLE na 4 lata. Nie mowie, ze to zla oferta, po prostu zastanawiam sie nad pospiechem I tym, czy ktos lepszy nie da mu MLE.

U mnie dostanie mnóstwo czasu gry. Dla młodego gracza to nie jest zła opcja. Wypromować się. Dodatkowo ma po czyli zabezpieczenie na wypadek eksplozji. Różne rzeczy były argumentami. W Teksasie jest zerowy podatek stanowy. Netto dostanie więcej. 

I mimo wszystko więcej niż full mle. 

To 30k dla agenta extra 

3 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

system gdzie dwa głosy na odrzucenie ofert mają większą moc niż kilkanaście za wzięciem kontraktu jest totalnie nieżyciowy i dzięki temu musiałem sztucznie podwyższyć ofertę pomimo ZEROWEGO zainteresowania Grantem, mam nadzieje, że jeden z drugim jest z siebie zadowolony

Jako agenci Granta wykonaliśmy swoją robotę. Brawo My!