MarcusCamby Opublikowano 28 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2024 3 minuty temu, ozzy110 napisał(a): Bardzo ładne zachowanie GMa Knicks. Obniżenie ofert w porównaniu do reofert z I tury oraz brak jakichkolwiek zmian względem pierwszych ofert. Ładnie @człowiek...morza plujesz swoim zawodnikom w twarz. Dla mnie to jest koniec negocjacji i QO Człowiek_pionier Pierwsze i jedyne TR zaliczył Teraz będzie pierwsze QO dla młodego gracza na maxie z RL NBA. Upadek GOATa Proszę nie oznaczać mnie więcej przy tym małostkowym przegrywie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 28 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2024 Czemu Spurs tylko dwie oferty a Hornets bez żadnej? Oferta dla Marshalla poniżej 10% SC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2024 (edytowane) 7 minut temu, LONGER01 napisał(a): Czemu Spurs tylko dwie oferty a Hornets bez żadnej? Nawet jedna, bo Ayo nielegalny. PO nizsze niz ostatni rok kontraktu. 2 tura do wyjebania w takim ksztalcie, tydzien czekania na 3 oferty w tym 8 nielegalnych. Glosujemy nad samymi extension, lol. Kontroferty mozna sobie darowac skoro nie ma NAWET JEDNEJ oferty legalnej. Edytowane 28 Lipca 2024 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 29 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2024 (edytowane) A z Dosunmu nie ten sam case co z np. Avdiją w 1R, że oferta zostaje tylko cyfry do zmiany? Bo poza nim pod kontry zostają tylko LaMelo Ball, Patrick Williams i Jerami Grant oraz będą do głosowania extensions, także ogólnie super ta tura:) Edytowane 29 Lipca 2024 przez january Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 29 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2024 13 minut temu, january napisał(a): A z Dosunmu nie ten sam case co z np. Avdiją w 1R, że oferta zostaje tylko cyfry do zmiany? Bo poza nim pod kontry zostają tylko LaMelo Ball, Patrick Williams i Jerami Grant oraz będą do głosowania extensions, także ogólnie super ta tura:) No nie chcieliście MLE - dlatego jest co jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 29 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2024 (edytowane) 13 godzin temu, ozzy110 napisał(a): Bardzo ładne zachowanie GMa Knicks. Obniżenie ofert w porównaniu do reofert z I tury oraz brak jakichkolwiek zmian względem pierwszych ofert. Ładnie @człowiek...morza plujesz swoim zawodnikom w twarz. Dla mnie to jest koniec negocjacji i QO 12 godzin temu, MarcusCamby napisał(a): Człowiek_pionier Pierwsze i jedyne TR zaliczył Teraz będzie pierwsze QO dla młodego gracza na maxie z RL NBA. Upadek GOATa Proszę nie oznaczać mnie więcej przy tym małostkowym przegrywie Może jak zaczniecie kierować się rozumem i logiką, wówczas dojdziecie do wniosku, że wasze komentarze nie mają racji bytu. Polecam jbc. A póki co zapraszam do mnie nad morze na pchli targ, bo coś czuję, że na klientach w waszych osobach można się ładnie dorobić! Specjalnie dla was produkty których nikt nie chce w zawyżonych cenach! Ps. Lamelo miał zapowiedziane, że podwyżka w 1 turze jest gestem dobrej woli. A jak nie weźmie, wracamy do pierwotnej kwoty. Jednocześnie jak mi udowodni, że jest więcej wart, czyt. Znajdą się dla niego lepsze oferty z. Innych klubów, może spodziewać się podwyżki. Edytowane 29 Lipca 2024 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 29 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2024 6 godzin temu, człowiek...morza napisał(a): Może jak zaczniecie kierować się rozumem i logiką, wówczas dojdziecie do wniosku, że wasze komentarze nie mają racji bytu. Polecam jbc. A póki co zapraszam do mnie nad morze na pchli targ, bo coś czuję, że na klientach w waszych osobach można się ładnie dorobić! Specjalnie dla was produkty których nikt nie chce w zawyżonych cenach! Ps. Lamelo miał zapowiedziane, że podwyżka w 1 turze jest gestem dobrej woli. A jak nie weźmie, wracamy do pierwotnej kwoty. Jednocześnie jak mi udowodni, że jest więcej wart, czyt. Znajdą się dla niego lepsze oferty z. Innych klubów, może spodziewać się podwyżki. Albo LaMelo bierze QO i po sezonie podpisuje z nowym pracodawcą 4letni kontrakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 31 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2024 Szykuj lepszą ofertę na 3 turę @Szulim https://www.espn.com/nba/story/_/id/40690442/cavs-jarrett-allen-agrees-3-year-91m-max-extension Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 31 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2024 (edytowane) 30 minut temu, ozzy110 napisał(a): Szykuj lepszą ofertę na 3 turę @Szulim https://www.espn.com/nba/story/_/id/40690442/cavs-jarrett-allen-agrees-3-year-91m-max-extension Właśnie nie mogę mu dać 3 lat, więc jeśli nie przyjmie to poczekam i dostanie je później swoją drogą Allen u nas ma rok kontraktu, a w RL jeszcze dwa lata, więc biorąc teraz extension ode mnie, potem będę mógł zaproponować jeszcze dłuższe i wyższe Edytowane 31 Lipca 2024 przez Szulim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Przypominam, że dziś do północy można składać Kontroferty w II turze FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Hayward konczy kariere w NBA. Co sie dzieje z jego kontraktem u nas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 18 minut temu, Reikai napisał(a): Hayward konczy kariere w NBA. Co sie dzieje z jego kontraktem u nas? Chyba nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 4 godziny temu, Reikai napisał(a): Hayward konczy kariere w NBA. Co sie dzieje z jego kontraktem u nas? Nic. Tak samo było w przypadku Dirka u nas, że miał kontrakt dłużej w begm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Ajajaj. Zapomniałem złożyć 33/2+1 PO dla LaMelo i Patricka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2024 @Alonzo usuń Naji Marshalla z szablonu, on jest RFA, nie może być oferta extension, a jest poniżej progu 2 tury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Teraz, january napisał(a): @Alonzo usuń Naji Marshalla z szablonu, on jest RFA, nie może być oferta extension, a jest poniżej progu 2 tury. Właśnie to zrobiłem. Wpisałem go z rozpędu. Przy Dosunmu po prostu inaczej będzie skonstruowany kontrakt. @Pablo81 potwierdź, że grasz normalnie, bo właśnie głosujemy nad extension Hasuera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2024 (edytowane) 4 godziny temu, Alonzo napisał(a): @Pablo81 potwierdź, że grasz normalnie, bo właśnie głosujemy nad extension Hasuera. Ode mnie nie przyjmie od Januarego już tak? Do końca FA poprowadzę Bulls. Edytowane 5 Sierpnia 2024 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2024 system gdzie dwa głosy na odrzucenie ofert mają większą moc niż kilkanaście za wzięciem kontraktu jest totalnie nieżyciowy i dzięki temu musiałem sztucznie podwyższyć ofertę pomimo ZEROWEGO zainteresowania Grantem, mam nadzieje, że jeden z drugim jest z siebie zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Ta oferta dla Ayo to jest MLE. Warto mu to klepac teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2024 30 minut temu, Reikai napisał(a): Ta oferta dla Ayo to jest MLE. Warto mu to klepac teraz? A będzie ktokolwiek kto będzie miał do wydania fullMLE? Ayo nawet fajny grajek ale są ciekawski a klubów z kasą coraz mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi