Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

Wujek dobra rada. Złóż ofertę za mnie jak tak już masz to rozpisane wszystko. Po drodze pokazując jak lubisz @człowiek...morza ;€ 

A nie przyszło do główki np taka myśl że mogłaby być to zasłona dymna że nie jestem zainteresowany kwotowac, ze niby coś oddam aby ktoś inny czuł się bezpieczny i niedopłacił? To na prawdę wiele opcji jest. 

Może się nie znam. Może powinno mnie się wyrzucić z gry? Może robię długi i jakiś hard cap potężny? Ale może zajmij się swoim zespołem? 

Daj se siana 

I wszystko to z powodu zapytania. Dobre to jest. 

To serio już o alternatywy pytać nie można? 

Lub stawiać zasłony dymne których nawet nie rozpoznasz? 

Mnie dziwi w sumie tylko to że ty się tak rozgorączkowałeś w nie swojej sprawie. 

Nie wiesz co chce zrobić a już oceniłeś z góry. Weź pogadaj z @Ashigaru sobie.  

Opisz osiągnięcia koledze. 

Edytowane przez ignazz

15 minut temu, ignazz napisał(a):

Wujek dobra rada. Złóż ofertę za mnie jak tak już masz to rozpisane wszystko. Po drodze pokazując jak lubisz @człowiek...morza ;€ 

A nie przyszło do główki np taka myśl że mogłaby być to zasłona dymna że nie jestem zainteresowany kwotowac, ze niby coś oddam aby ktoś inny czuł się bezpieczny i niedopłacił? To na prawdę wiele opcji jest. 

Może się nie znam. Może powinno mnie się wyrzucić z gry? Może robię długi i jakiś hard cap potężny? Ale może zajmij się swoim zespołem? 

Daj se siana 

I wszystko to z powodu zapytania. Dobre to jest. 

To serio już o alternatywy pytać nie można? 

Lub stawiać zasłony dymne których nawet nie rozpoznasz? 

Mnie dziwi w sumie tylko to że ty się tak rozgorączkowałeś w nie swojej sprawie. 

Nie wiesz co chce zrobić a już oceniłeś z góry. Weź pogadaj z @Ashigaru sobie.  

Opisz osiągnięcia koledze. 

Ok, spoko. A Twoja mała aktywność w I turze to tez była twoja zasłona dymna? Przewidziałeś tak ładnie że ten przysłowiowy Lamelo spadnie do II tury? Jak tak to gratuluje nosa :D 

Ja nie lubię PaMelo 

Jestem small market ani lakers ani knicks nie będę przeszkadzać. 

Jedni dostają wysoki pick drudzy gracza po taniości. Czemu ja miałbym się mieszać w grę wielkich? 

Niech wielcy walczą. Ja znam swoje miejsce w szeregu. 

I daje nawet takie możliwości walki wystawiając Cap space na sprzedaż 

Czy ktoś z wielkich podejmie rękawice? Gdzie mi maluczkiemu do tych największych klubów?  

Trzeba znać umiar i miejsce w szeregu. 

Edytowane przez ignazz

1 godzinę temu, LONGER01 napisał(a):

Jest gdzieś lista zawodników begm posiadających Trade kickera?

Jest zakładka NTC w arkuszu. Muszę tylko jeszcze uzupełnić kickery z 1 tury FA, ale to najwcześniej jutro późnym wieczorem. Niestety jestem bez laptopa.

17 minut temu, Pablo81 napisał(a):

@RonnieArtestics jakiś komentarz do kontraktu Tyusa w realu? :)

Widać jak granie w naprawdę brzydko grającym tankerze wpływa na twoją wartość, tu Ashigaru próbował przekonywać że Bridges woli do Blazers. Dobra lekcja na przyszłość jak traktować tankerów jako agent 😛

25 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

Widać jak granie w naprawdę brzydko grającym tankerze wpływa na twoją wartość, tu Ashigaru próbował przekonywać że Bridges woli do Blazers. Dobra lekcja na przyszłość jak traktować tankerów jako agent 😛

Tyuse się wypowiadał że miał lepsze oferty finansowo ale chciał iść do Suns dlatego wziął paycut i minimum na rok.

1 minutę temu, kuba2419 napisał(a):

Tyuse się wypowiadał że miał lepsze oferty finansowo ale chciał iść do Suns dlatego wziął paycut i minimum na rok.

Cały czas twierdził, że szuka dobrego kontraktu jako starter w PO drużynie. Rynek zrobił mu przykrą niespodziankę.

2 godziny temu, LONGER01 napisał(a):

Gary Trent Jr też spodziewał się ofert 15+ a skończył z minimum 

On miał na stole extension od Raptors zaczynające się od chyba 15+. Trent z 22-23 na luzie dostałby ofertę 18+ no ale cóż 

W dniu 25.07.2024 o 20:54, ignazz napisał(a):

Ja nie lubię PaMelo 

Jestem small market ani lakers ani knicks nie będę przeszkadzać. 

Jedni dostają wysoki pick drudzy gracza po taniości. Czemu ja miałbym się mieszać w grę wielkich? 

Niech wielcy walczą. Ja znam swoje miejsce w szeregu. 

I daje nawet takie możliwości walki wystawiając Cap space na sprzedaż 

Czy ktoś z wielkich podejmie rękawice? Gdzie mi maluczkiemu do tych największych klubów?  

Trzeba znać umiar i miejsce w szeregu. 

Czyli mamy rozumieć że rezygnujesz? Ja rozumiem że każdy buduje zespół po swojemu ale tutaj drugi rok z rzędu utrata najlepszego gracza w zespole że względu na skąpstwo oraz pisanie że idzie się w jawny tank nie mając swojego picku to już nie jest błąd a raczej kryminał .....😐

3 minuty temu, ozzy110 napisał(a):

Bardzo ładne zachowanie GMa Knicks. Obniżenie ofert w porównaniu do reofert z I tury oraz brak jakichkolwiek zmian względem pierwszych ofert. Ładnie @człowiek...morza plujesz swoim zawodnikom w twarz. Dla mnie to jest koniec negocjacji i QO

Człowiek_pionier

Pierwsze i jedyne TR zaliczył

Teraz będzie pierwsze QO dla młodego gracza na maxie z RL NBA.

Upadek GOATa :( Proszę nie oznaczać mnie więcej przy tym małostkowym przegrywie :(

7 minut temu, LONGER01 napisał(a):

Czemu Spurs tylko dwie oferty a Hornets bez żadnej?

Nawet jedna, bo Ayo nielegalny. PO nizsze niz ostatni rok kontraktu.

2 tura do wyjebania w takim ksztalcie, tydzien czekania na 3 oferty w tym 8 nielegalnych.

Glosujemy nad samymi extension, lol.

Kontroferty mozna sobie darowac skoro nie ma NAWET JEDNEJ oferty legalnej.

Edytowane przez Reikai

A z Dosunmu nie ten sam case co z np. Avdiją w 1R, że oferta zostaje tylko cyfry do zmiany?

Bo poza nim pod kontry zostają tylko LaMelo Ball, Patrick Williams i Jerami Grant oraz będą do głosowania extensions, także ogólnie super ta tura:)

Edytowane przez january

13 minut temu, january napisał(a):

A z Dosunmu nie ten sam case co z np. Avdiją w 1R, że oferta zostaje tylko cyfry do zmiany?

Bo poza nim pod kontry zostają tylko LaMelo Ball, Patrick Williams i Jerami Grant oraz będą do głosowania extensions, także ogólnie super ta tura:)

No nie chcieliście MLE - dlatego jest co jest. 

13 godzin temu, ozzy110 napisał(a):

Bardzo ładne zachowanie GMa Knicks. Obniżenie ofert w porównaniu do reofert z I tury oraz brak jakichkolwiek zmian względem pierwszych ofert. Ładnie @człowiek...morza plujesz swoim zawodnikom w twarz. Dla mnie to jest koniec negocjacji i QO

12 godzin temu, MarcusCamby napisał(a):

Człowiek_pionier

Pierwsze i jedyne TR zaliczył

Teraz będzie pierwsze QO dla młodego gracza na maxie z RL NBA.

Upadek GOATa :( Proszę nie oznaczać mnie więcej przy tym małostkowym przegrywie :(

Może jak zaczniecie kierować się rozumem i logiką, wówczas dojdziecie do wniosku, że wasze komentarze nie mają racji bytu. 

Polecam jbc.

A póki co zapraszam do mnie nad morze na pchli targ, bo coś czuję,  że na  klientach w waszych osobach można się ładnie dorobić! Specjalnie dla was produkty których nikt nie chce w zawyżonych cenach!

Ps. Lamelo miał zapowiedziane, że podwyżka w 1 turze jest gestem dobrej woli. A jak nie weźmie, wracamy do pierwotnej kwoty. Jednocześnie jak mi udowodni, że jest więcej wart, czyt. Znajdą się dla niego lepsze oferty z. Innych klubów, może spodziewać się podwyżki.

Edytowane przez człowiek...morza