Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

26 minut temu, Alonzo napisał(a):

Takie ściemy to owieczkom xD

.. bo January jest GOATem i jednocześnie Chuckiem Norrisem BeGM!

Pokłoń się prawdziwemu GOATowi Samozwańcu! :P 

Ty ale wez spierdalaj z takimi insynuacjami.

jako jeden z nielicznym trzymam tu jedna linie ---> nikomu nie robie tu dobrze. jade rowno z kazdym.

przez co z kazdym tez mam kose. a potem efekt taki jak w aktualnym glosowaniu gdzie 39-letni horford czeka nie wiadomo na co, choc kase dostal jak w realu.

Edytowane przez człowiek...morza

4 minuty temu, człowiek...morza napisał(a):

Ty ale wez spierdalaj z takimi insynuacjami.

jako jeden z nielicznym trzymam tu jedna linie ---> nikomu nie robie tu dobrze. jade rowno z kazdym.

przez co z kazdym tez mam kose. a potem efekt taki jak w aktualnym glosowaniu gdzie 39-letni horford czeka nie wiadomo na co, choc kase dostal jak w realu.

Trujesz d.. o jakimś trade requeście Antka, gdzie Kuba właśnie zrobił wszystko co się tylko dało, żeby mu LeBrona sprowadzić, więc przestań truć.. 

6 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

Pełna zgoda. Horford dostał nawet lepszą ofertę, bo w realu nie ma trade kickera.

16 minut temu, Alonzo napisał(a):

Trujesz d.. o jakimś trade requeście Antka, gdzie Kuba właśnie zrobił wszystko co się tylko dało, żeby mu LeBrona sprowadzić, więc przestań truć.. 

no zrobil wszystko co sie dalo.

i c***a to janisowi da.

i to jest clue.

a Kuba nie wykazał sie lagodnie mowiac roztropnoscia lecac w ten trade rok temu nie majac podstaw do jego obudowania o czym kazdy rozsadny gm to wie. 

dostal rok na obudowanie. nie wyszlo. narazie

Edytowane przez człowiek...morza

1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a):

no zrobil wszystko co sie dalo.

i c***a to janisowi da.

i to jest clue.

a Kuba nie wykazał sie lagodnie mowiac roztropnoscia lecac w ten trade rok temu nie majac podstaw do jego obudowania o czym kazdy rozsadny gm to wie. 

Przecież został tak obudowany że spokojnie gdyby się nie kontuzjował to miał bardzo duże szanse na grę w finale NBA po raz drugi w karierze 😉

Teraz, kuba2419 napisał(a):

Przecież został tak obudowany że spokojnie gdyby się nie kontuzjował to miał bardzo duże szanse na grę w finale NBA po raz drugi w karierze 😉

pokaz mi glosujacego, ktory dalby Cie do finalu

a potem do słownika marsz czym sa "duze szanse"

Czyli najlepsi FA po 1R co zostali:

LaMelo Ball (RFA)
*być może Desmond Bane (RFA)
*być może Jerami Grant
Jusuf Nurkić
Al Horford
Bogdan Bogdanović
DeAnthony Melton
Max Strus
Klay Thompson
Mike Conley
Patrick Williams (RFA)
Obi Toppin (RFA)
Kelly Oubre
Bruce Brown
Ayo Dosunmu

4 minuty temu, Alonzo napisał(a):

A to nie jest tak, że @ozzy110 z Avdiją i @Tecu z Banem mają 24h by podjąć decyzję co do swoich RFA, a @kuba2419 ma normalnie 48h? 

Kuba by podpisać Bane'a (RFA) musi zrobić miejsce w capspace. Dopiero jak Bane podpisze umowę z Grizzlies to decyzje mają Suns na wyrównanie.

3 minuty temu, january napisał(a):

Kuba by podpisać Bane'a (RFA) musi zrobić miejsce w capspace. Dopiero jak Bane podpisze umowę z Grizzlies to decyzje mają Suns na wyrównanie.

Kluby muszą również podjąć ewentualne decyzje dotyczące wyrównywania oferty dla swoich RFA - maksymalnie 24 h po ogłoszeniu wyników głosowania. Brak decyzji w ciągu 24 h = brak wyrównania gracza.

To z regulaminu a ja mam wg regulaminu 48h na zrobienie miejsca. Więc jak to tak naprawdę wygląda?

Teraz, kuba2419 napisał(a):

Kluby muszą również podjąć ewentualne decyzje dotyczące wyrównywania oferty dla swoich RFA - maksymalnie 24 h po ogłoszeniu wyników głosowania. Brak decyzji w ciągu 24 h = brak wyrównania gracza.

To z regulaminu a ja mam wg regulaminu 48h na zrobienie miejsca. Więc jak to tak naprawdę wygląda?

Bubel w regulaminie wg mnie :)

Ale miejsce na Bane'a już zrobiłeś, więc piłeczka po stronie @Tecu tu.

Tylko uważaj Kuba, bo brak Ci miejsca na OG jeszcze mimo oddania Warrena

2 minuty temu, january napisał(a):

Bubel w regulaminie wg mnie :)

Ale miejsce na Bane'a już zrobiłeś, więc piłeczka po stronie @Tecu tu.

Tylko uważaj Kuba, bo brak Ci miejsca na OG jeszcze mimo oddania Warrena

A jak jest u nas z kontraktami minimalnymi idącymi w wymianach? 

Tylko jednoroczne traktujemy jako Zero, czy np taki Lofton, tóry podpisał 3-letni min. też może iść jako Zero?