ozzy110 Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 @LONGER01 ale żeby tak chcieć wykorzystywać człowieka na minimalnym wynagrodzeniu? No nie za ładnie NBPA już podłapuje temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Teraz, LAF napisał(a): Edytowałem szablon, gdyby ktoś jeszcze znalazł błąd w swoich ofertach pisać. Co zmieniles? Bo skopiowalem juz twoj post i uzupelniam glosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 @LAF dopisz oferty OKC które były wysłane w czasie tylko ozzy nie zdązył ich dopisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 4 minuty temu, ozzy110 napisał(a): @LONGER01 ale żeby tak chcieć wykorzystywać człowieka na minimalnym wynagrodzeniu? No nie za ładnie NBPA już podłapuje temat Podobny przypadek do Jordana Clarksona z zeszłego sezonu, może za rok ktoś mu da solidnie zarobić. Co do arkusza to Watford chyba ma też QO a Jeff Green nie ma PO w ofercie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 4 godziny temu, Tecu napisał(a): Tak gwoli wyjaśnienia. @LeweBiodroSmoka odczep się od czyichś tegorocznych wyborów w drafcie szukałem po arkuszu ale chyba gdzieś mi umknął, teraz nawet nie wiem o którego z nich chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 @january proszę o rozważenie zmiany głosu w sprawie Joe Harrisa. 4 ostatnie sezony spędził w Sacramento, jest zasłużonym weteranem, dlaczego miałby się przenosić przy równych ofertach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 47 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): szukałem po arkuszu ale chyba gdzieś mi umknął, teraz nawet nie wiem o którego z nich chodzi A. Jackson, J. Philips, J. Clarke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 @fluber wiesz, ze Harrell zerwal ACL? Czy kultura organizacji w Sacto jest tak pro player, ze i Oladipo i Harrell na wozku moga liczyc na sanatorium? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 7 minut temu, Reikai napisał(a): @fluber wiesz, ze Harrell zerwal ACL? Czy kultura organizacji w Sacto jest tak pro player, ze i Oladipo i Harrell na wozku moga liczyc na sanatorium? Oladipo jest już w Memphis dawno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Teraz, kuba2419 napisał(a): Oladipo jest już w Memphis dawno Ale dostal tez mocna oferte od Kings warunkowa, stad moje zdziwienie skad to zamilowanie do inwalidow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 13 minut temu, Reikai napisał(a): @fluber wiesz, ze Harrell zerwal ACL? Czy kultura organizacji w Sacto jest tak pro player, ze i Oladipo i Harrell na wozku moga liczyc na sanatorium? Teraz już wiem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 54 minuty temu, Tecu napisał(a): A. Jackson, J. Philips, J. Clarke wszyscy trzej? myślałem, że jek nie ma ich w arkuszu to nie zostali wybrani no to mam chyba za mało graczy w składzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): wszyscy trzej? myślałem, że jek nie ma ich w arkuszu to nie zostali wybrani no to mam chyba za mało graczy w składzie Jeszcze prawdopodobnie będzie wężyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 5 minut temu, ozzy110 napisał(a): Jeszcze prawdopodobnie będzie wężyk Plus w tym roku wybieramy trzech two wayow, prawda? Mozna sie wykazac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 46 minut temu, Reikai napisał(a): Plus w tym roku wybieramy trzech two wayow, prawda? Mozna sie wykazac Chyba, że jest się przekozakiem drugiej rundy i wszystkie sloty ma się zapełnione @LAF jakbyś mógł to zmień u Watanabe ofertę Bucks jako minimum/2 a nie te 5 mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Extensions w tej turze miały być niedozwolone. Czy ja przegapiłem jakąś zmianę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 8 minut temu, karpik napisał(a): Extensions w tej turze miały być niedozwolone. Czy ja przegapiłem jakąś zmianę? w ostatnim komunikacie masz wzmiankę o zmianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): w ostatnim komunikacie masz wzmiankę o zmianie To szkoda, że będąc w radzie mogłem się dowiedzieć o tym z komunikatu (gdybym go przeczytał) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 44 minuty temu, karpik napisał(a): To szkoda, że będąc w radzie mogłem się dowiedzieć o tym z komunikatu (gdybym go przeczytał) Wakacje. zazdroszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 3 godziny temu, karpik napisał(a): To szkoda, że będąc w radzie mogłem się dowiedzieć o tym z komunikatu (gdybym go przeczytał) To szkoda ze nie doczytałeś ani nie odpowiedziałeś na obie wiadomości na kanale rady o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi