człowiek...morza Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 53 minuty temu, LAF napisał(a): Hard Tankerow ? Grubo nie powiem. ja bym powiedzial wrecz, ze jestes obrzydliwym tankerem. zero konkretnych ofert na FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, człowiek...morza napisał(a): portis przecie trafi do heat. najlepsza oferta Roles który zarobił moze 1/3 tego co mu oferuje wybierze zamiast kasy kontenera ? Tylko beGM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 6 minut temu, evitacre napisał(a): Roles który zarobił moze 1/3 tego co mu oferuje wybierze zamiast kasy kontenera ? Tylko beGM Do ciebie zubac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 (edytowane) 20 minut temu, człowiek...morza napisał(a): Do ciebie zubac Przeczytaj proszę opis Austriaka najpierw, i idź proszę grzecznie zmienić głos na jedyny prawidłowy. Dziękuje. Edytowane 9 Sierpnia 2023 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 4 minuty temu, evitacre napisał(a): Przeczytaj proszę opis Austriaka najpierw, i idź proszę grzecznie zmienić głos na jedyny prawidłowy. Dziękuje. nie przekonał mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Te argumenty to tak na poważnie @evitacre? U mnie jest Morant, Markkanen i w tym sezonie realna walka o finały. a to chyba dobrze o mnie świadczy, że przebiłem swoją początkową ofertę o 30% jednocześnie przebijając twoją reofertę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Godzinę temu, ozzy110 napisał(a): Pytanie do osób, które odrzuciły extension Avdiji. Za ile byście klepnęli? 72/4 z PO to oferta przy której dopiero zacząłbym się zastanawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): 72/4 z PO to oferta przy której dopiero zacząłbym się zastanawiać. A to podziękuję i poczekam do następnego lata Ale to miło, że tak wysoko wyceniacie Avdije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 1 minutę temu, ozzy110 napisał(a): A to podziękuję i poczekam do następnego lata Ale to miło, że tak wysoko wyceniacie Avdije Ja dwa razy próbowałem go w jakiś negocjacjach pozyskać i odbijałem się od ściany. Ogólnie Avdija przypomina mojego Josh Greena, ale w sumie Izraelczyk to lepszy scorer, passer i nawet chyba obrońca. Myślę, że dla Avdiji lepiej poczekać na przyszłe FA, bo potencjał jest na umowę 20+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Ja dwa razy próbowałem go w jakiś negocjacjach pozyskać i odbijałem się od ściany. Ogólnie Avdija przypomina mojego Josh Greena, ale w sumie Izraelczyk to lepszy scorer, passer i nawet chyba obrońca. Myślę, że dla Avdiji lepiej poczekać na przyszłe FA, bo potencjał jest na umowę 20+ Dlatego rzuciłem mu ofertę na poziomie Herba Jonesa. Weźmie, super. Nie weźmie poczekamy do lata. Chyba, że wleci extension z Wizards to wtedy w sezonie się zaproponuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Teraz, LAF napisał(a): Spoko Ja już przywykłem do Twoich podwójnych standardach Wiadomo. Ja i @Tecu to przyjaciele na lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 @Regis @Sylvinho. poprawione, dzieki za zwrocenie uwagi. 2 godziny temu, LAF napisał(a): To jest soft rebuilding Rozwiniesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Teraz, LAF napisał(a): No cóż mogę powiedzieć. Uważam , że zespół nie jest zaorany mocno. Wystarczą dwa, trzy ruchy i dobre FA następne i myśle , że mogę skoczyć z tankera na borderline PO Team Pozbyles sie wszystkich playable grajkow(Kennardy, Alvarado itd) za cash i picki, a jedyna oferta na FA przy takim cap space to Zubac. Ciezko to nazwac soft rebuildem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 3 minuty temu, LAF napisał(a): Ej , ale to było w zeszłym RS a wtedy nawet tego nie negowałem. Tego lata tez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 (edytowane) 5 minut temu, LAF napisał(a): Czyli dwa razy odszedł Meksykanin i Luke ? Miales sporo assetow tego lata, mogles wykorzystac je pozyskujac jakiegos grajka, ktory powie wszystkim ''chcemy grac o wynik''. Ty wymieniles je za szrot grajkow(18 graczy w rosterze, z czego nie wiem, 7-8 na poziomie NBA?) i za cash. To nie sa ruchy, ktore zwiastuja soft rebuilding. Ale u mnie Zubac 50/50 jesli chodzi o Hornets, takze nie skreslam go, ale nie nazywajmy hard tankowania i orania szans na wynik soft rebuildingiem Edytowane 9 Sierpnia 2023 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 W sumie trochę smutno, bo @fluber budował kulturę organizacji Hornets latami i takiego Zubaca łyknąłby na miękko. Dziś jednak ten splendor umacnia Kings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 3 godziny temu, LAF napisał(a): To jest soft rebuilding Soft rebuilding to robili Knicks i wolves w zeszłym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, MarcusCamby napisał(a): Wiadomo. Ja i @Tecu to przyjaciele na lata Rozumiem, że w swoim stylu robisz szyderę i masz jakiegoś hopla na moim punkcie, ale uprzejmie proszę byś nie używał słowa przyjaciel w stosunku do mojej osoby. W przeciwieństwie do niektórych, nie nadużywam tego słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 5 minut temu, Tecu napisał(a): Rozumiem, że w swoim stylu robisz szyderę i masz jakiegoś hopla na moim punkcie, ale uprzejmie proszę byś nie używał słowa przyjaciel w stosunku do mojej osoby. W przeciwieństwie do niektórych, nie nadużywam tego słowa. Radzę sprawdzić kontekst dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 W sumie dość dobrze wyceniłem Harta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi