Reikai Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 1 minutę temu, LAF napisał(a): A jaki jest argument za przedłużeniem poza widzi mi się @Braveheart22 ? Kazdy? Po wymianie do nowego klubu pierwsze co powinno sie wydarzyc to extension. Ale mi tam lotto, CM chce przycwaniakowac(i slusznie, na tym to polega), bardziej kisne z Twojej hipokryzji, bo prawie sie splakales o okradanie Goodwina na drobne, a teraz nie przeszkadza Ci brak 200 mln dla Lamelo bo widzisz w tym interes. Troche beka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 17 minut temu, FatBaller napisał(a): Czy szablon będzie jak w przypadku I Tury ??? proszę o niepisanie w komunikatach jaki szablon? składasz oferty i dopiero wtedy będzie szablon po wszystkich oferta, kontrach i reofertach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 A Suns to teraz zrobią miejsce na Murraya? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 2 minuty temu, ozzy110 napisał(a): A Suns to teraz zrobią miejsce na Murraya? @FatBaller capholdy pora się określić, które zrzucasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatBaller Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Już moment a gdzie to napisać. Kurde słabo się orientuje heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 @FatBaller nadal za mało Powiedziałbym, że chyba najlepiej zrzucić wszystkich oprócz Harrisa i Dinwiddiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Przypominam, że @FatBaller ciągle jesteś pod protekcją mentorów, więc miło by było, jakby chociaż zaczął reagować na PMy, bo zaczyna słabo to wyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatBaller Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Odpisuje na każdy PM jak mam chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 13 minut temu, ignazz napisał(a): "SAN ANTONIO I LOVE YOU FOREVER…..Thank You @spurs And The Whole City For Believing In Me And Embracing Me From DAY ONE. I Want To Write A Whole Book But It’s Not Easy. We Are Family And Its Always Going To Be Bigger Than Basketball," the post reads on Instagram and Twitter. Nie podziękował GMowi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 30 minut temu, Pablo81 napisał(a): Nie podziękował GMowi? No właśnie podziękował;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 53 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Nie podziękował GMowi? Nie wiem bo coś tam pisał cheap Dick ale ja nie rozumieć w dorzeczu mandaryńskim Jakieś słoneczka w SMS wysyłał to chyba jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 11 godzin temu, Szulim napisał(a): Komunikat 118: Najbliższe terminy: 26-27.07 Okienko między turami II TURA FA: 28-01.08 Oferty 02-05.08 Kontroferty 06-08.08 Reoferty 09-15.08 Głosowanie 16-17.08 Okienko między turami Oferty ponownie do mnie. Lista dostępnych FA jest aktualna w arkuszu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Teraz można składać oferty z MLE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 13 minut temu, człowiek...morza napisał(a): Teraz można składać oferty z MLE? Było już że dwa razy. Tylko kontry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 35 minut temu, kuba2419 napisał(a): Lista dostępnych FA jest aktualna w arkuszu? To pytanie chyba do @ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 50 minut temu, człowiek...morza napisał(a): Teraz można składać oferty z MLE? tylko w kontrach 36 minut temu, Szulim napisał(a): To pytanie chyba do @ozzy110 Ja nie robiłem tej listy. To chyba pytanie do @LONGER01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Godzinę temu, kuba2419 napisał(a): Lista dostępnych FA jest aktualna w arkuszu? Tak, zaktualizowana po I turze. @ozzy110 u mnie w arkuszu brakuje Naza Reida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 28 minut temu, LONGER01 napisał(a): @ozzy110 u mnie w arkuszu brakuje Naza Reida Poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 W dniu 23.07.2023 o 18:15, karpik napisał(a): Jak chcesz mieć full MLE to musisz mieć salary pomiędzy 123,6 mln (wtedy masz niby cap space, ale jest to mniej pieniędzy niż MLE, więc po prostu bardziej się opłaca mieć full MLE) a 172,3 mln (pierwszy Apron). A nie przypadkiem 165 MLN(luxury tax)? Czy to dopiero od 24/25? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 13 minut temu, Reikai napisał(a): A nie przypadkiem 165 MLN(luxury tax)? Czy to dopiero od 24/25? Nope. Zawsze w nba przy full mle była brana granica first aprona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi