Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

To raczej dlatego, że Ci wszyscy chcą go za minimum a nie za 10 baniek :smile:

wiem, wiem ;) ale wystarczyło dać jakieś spady z 2nd rounderem :P no ale cóż - JJ mnie prosił, żeby go wytransferować do kontendera, próbowałem, ale się nie dało, więc go zwolniłem, aby mógł sobie spokojnie wybrać ;) taki gest przyszli wolni agenci docenią ;)

Inna sprawa, że na Wschodzie to jacyś ,, contenderzy" będą musieli jechać na ryby po pierwszej serii.

Cleveland, Toronto, Washington, Boston, New York, Bucks a przez skromność nie wspominam o swoim zespole. A tylko 4 miejsca w półfinałach. Ciężka sprawa dla niektórych.

James bez 2 rundy i wyjazd z Cleveland?

PG bez 2 rundy i wyjazd z Bostonu?

Bucks bez 2 rundy i kto przychodzi do takiego zespołu z olbrzymią gotówką na następny sezon?

Będzie ciężka rywalizacja i już się na nią cieszę. Bez dobrych game planów się nie obejdzie :)

Inna sprawa, że na Wschodzie to jacyś ,, contenderzy" będą musieli jechać na ryby po pierwszej serii.

Cleveland, Toronto, Washington, Boston, New York, Bucks a przez skromność nie wspominam o swoim zespole. A tylko 4 miejsca w półfinałach. Ciężka sprawa dla niektórych.

James bez 2 rundy i wyjazd z Cleveland?

PG bez 2 rundy i wyjazd z Bostonu?

Bucks bez 2 rundy i kto przychodzi do takiego zespołu z olbrzymią gotówką na następny sezon?

Będzie ciężka rywalizacja i już się na nią cieszę. Bez dobrych game planów się nie obejdzie :smile:

Obawiam się tylko, że kontuzje czy sadzanie zawodników w realnym świecie na rzecz ogrywania młodych i wyższego numery w drafcie(co jest standardem w końcówce sezonu) może pokrzyżować niektórym szanse (mi i Tobie przede wszystkim).

Natomiast jakby wszyscy dotrwali, no to PO niesamowicie interesujące. Bardzo wyrównane drużyny. 

Edytowane przez człowiek...morza

a jak kp posadza, bo ma kontuzje lokcia, a operacja i tak zostanie przeprowadzona w lipcu? :tongue:

gdyby grali o coś, takie posadzenie nie miałoby miejsca

Rozumiem o co Ci chodzi, ale z drugiej strony jak rozstrzygnąć czy by grał, czy by ryzykowali jego zdrowie dla jednych play offów?

Czy kontuzja poważna czy wymyślona? Już są jakieś doniesienia, że zmęczony sezonem.

25. JAZZ (FT) : Dakari Johnson 1. UTA 1y min (DPE)

Jak widzicie gdzieś błąd - dajcie znać

za ten wyjątek od Haywarda dałem JaKerra Sampsona ;) Dakari Johnson jest już wpisany wyżej i tam wszystko gra ;)

edit: aha, no i sorki Panowie, że dopiero dziś wyrzuciłem JJa  - chciałem wczoraj wieczorem (byłby w tym okienku do wzięcia), ale jeszcze czekałem na odpowiedź od jednego GMa (kontendera, sourcy mówią, że JJ byłby tam zadowolony), więc musiałem się wstrzymać :P

Edytowane przez MJ1

Tam gdzie są minimum i wartości to lepiej to wpisać normalnie. Przykladowo G Green ma Warriors minimum i Lakers 2.4 a to jest tyle samo przecież

jeśli tak jest, to widać manipulację januarego ;p apeluję (niczym polityk, hehe), Panowie, grajmy fair - sami dla siebie bądźmy uczciwi, to gra będzie sprawiedliwa ;)

edit: aha, no i sorki Panowie, że dopiero dziś wyrzuciłem JJa  - chciałem wczoraj wieczorem (byłby w tym okienku do wzięcia), ale jeszcze czekałem na odpowiedź od jednego GMa (kontendera, sourcy mówią, że JJ byłby tam zadowolony), więc musiałem się wstrzymać :tongue:

JJ będzie do wzięcia w tym okienku. Po trade deadline będzie jeszcze możliwość podpisania graczy, którzy dostali wypowiedzenia i nie zostali pobrani z waivers.

JJ będzie do wzięcia w tym okienku. Po trade deadline będzie jeszcze możliwość podpisania graczy, którzy dostali wypowiedzenia i nie zostali pobrani z waivers.

Aha, no to spoko :) myślałem, że dopiero w następnym, więc życzę powodzenia i jestem ciekawy ile ofert dla niego będzie ;)

Więc naprawdę dajcie spokój z tym przekonywaniem, że zrezygnowałby w takim momencie z 16 (przypadek Mavs) czy 25 (NYK/Sixers) gwarantowanych milionów. Inne argumenty przedstawiałem na kilkunastu już wcześniejszych stronach tego topicu, ist not even close.

klamsto powtarzane milion razy nie staje się prawdą. Zapraszam Dinwiddiego do Knicks, czekają na Ciebie piękne PO, w pięknym mieście, duża rola i sowite wynagrodzenie w lato za odpowiednie wykonanie obowiązków. 

Czy Lakers przewidują dla Ciebie długofalową ważną role, czy stawiają na D'angelo?  Jak wiemy nie ma większego fana tego drugiego na świecie, niż ich obecny GM.

Zapraszam Dinwiddiego do Lakers, czekają na niego piękne PO (przypominam - przychodzą M.Gasol i ,,,  nie będę spoilerował, dwukrotny AS i all-nba team na pozycję PF), w pięknym mieście, duża rola i sowite wynagrodzenie, które dostajesz bez żadnych warunków.

wtf rozwiej wątpliwości, bo jeszcze ludzie będą rozczarowani :D

Ja tylko jeszcze uczciwie dodam, że moim planem na lato jest ściągnięcie któregoś z wolnych agentow-supertarów na sf. Podejrzewam, że to nie jest tylko mój plan, a także innych osób, które składają ofertę Dinwiddiemu. 

Natomiast pozycja pg jak widać nie jest u mnie specjalnie obsadzona. Mid-level pełne w lato będę posiadać lub elastyczna księgowość zafunkcjonuje(co już udowodniłem, że potrafie) i z pewnością za nie jakiegoś pg w lato będę szukał. Jeśli Dinwiddie swoją dotychczasową formę utrzyma to z pewnością będzie poważnym, jak nie pierwszym kandydatem by owe 35 mln ode mnie dostać. A z taką formą od kogoś innego otrzyma pewnie także dużo więcej, więc będzie miał w czym wybierać. 

MSG CZEKA