Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

Już nie wymyślaj, deklaracja byłaby ważna. I czemu byłoby mniej, skoro full MLE to prawie 40/4 w tym sezonie i ciągle rośnie?

Przecież jak coś źle pójdzie to ja mu daje 6mln więcej i niejako wtedy jest zabezpieczony nawet na 5 lat, a nie tylko cztery. Za te pół roku dostałby jeszcze ponad 4mln od Knicks lub Sixers.

Ale się jeszcze zastanawiam, pomysłodawca który miał pierwszeństwo do tego szatańskiego planu dopiero dzisiaj spasował. Ale jak sources podadzą, że Pels dają te 40/4 i jeszcze czwarty rok PO to zostajesz w samych skarpetach, bratku :P

No ale nie mogę sam sobie potwierdzić trade'u ;) Wejdzie pewien GM i napisze trade to wtedy wszystko będzie jasne ale oferty są w tym momencie WAŻNE i mam prawo do kontroferty.

Nie są, ponieważ nie masz slotów.

Takie cuda dopiero od lata.

January przepisał Ci to, co mogłeś mieć, reszta zotała unieważniona, bo po prostu nie mogłeś ich złożyć. 

Edytowane przez Tomek9248

Ponad 36 jest full mle, tak czy siak więcej niż ty oferujesz i ja bym dał jeszcze PO.

Tylko jest jeden duży minus, bo ja się nie bałbym przytulić Dinwiddie na cztery lata. problem jest taki, że to dla Pels jest nieopłacalne, bo jak będzie wyglądał dobrze to i tak ktoś da mu więcej latem, więc ja musiałbym się poświęcić tutaj dla Niego i całej ligi.

Dlatego głosuje i mocno optuje za Mavs :)

Mogę dać deklaracje, chyba po to są sources właśnie. To samo było przy głosowaniu extension.

Ale tak jak mówię, jest to nieopłacalne dla klubu.

A w ogóle wracając do tematu PG to rynek jest krótki. Nawet po FA widać kto był brany - Deron Williams, Ty Lawson, Brandon Jennings, Canaan. Nie ma point guardów. A taki Dinwiddie został bez klubu, trochę kompromitacja Nas wszystkich. Rozgrzesza Nas tylko to, że on nie był FA, bo wtedy na pewno by poszedł.

Ja robiłem research po łebkach, nawet przeglądałem Nets i wziąłem Acy, który miał dokładnie tą samą sytuacje. A Dinwiddie, który przecież już rok temu wyglądał nieźle ( przynajmniej po statystykach tak wychodzi ) został pominięty. Cris jako kibic Nets powinien powiedzieć jak do tego doszło.

Taki VanVleet został zabezpieczony umową two-way przez Longera, a Cris wolał nawet beznadziejnego Gary Paytona. Nie tak łatwo być GMem, co Panowie? ;)

@Tomek @ january

Czy wy nie rozumiecie ,że większość z tych graczy + Arron Afflalo jest w drodze do innego klubu ;)

Twoje oferty na wolnych agentów powinny się pojawić, dopiero jak masz miejsce w rosterze. My nie widzimy, ani zwolnionych graczy, ani potwierdzonych deali, a tylko to co oficjalnie potwierdzone jest wiążące. Tak więc idąc literą prawa obecne oferty uznajemy za nieważne.

Przedstaw te najlepiej ponownie, kiedy będziesz miał wolne sloty w swojej kadrze.

Faktycznie, zapomniałem, że room MLE ma się też jak się ma salary. Mój błąd.

Dobrze byłoby by ktoś wpisał w tabelki nasze przynajmniej od nowego sezonu, kto ma jaki wyjątek i pilnował tego po tradach czy FA.

Ja pilnuje, przecież robiłem tabelki i aktualizowałem swego czasu w trakcie FA.

Wizards anulują ofertę dla Jareta Jacka i zamiast niej przedstawiają ofertę Joe Johnsonowi. Według priorytetów wygląda to teraz tak:

1. Johnny O'Bryant minimum 1+1 PO

2. Joe Johnson minimum 1+1 PO

3. Darius Miller minimum

Z tego co wiem to Johnson jest na waivers póki co, nie wspominając o tym, że powiedziano mi, że nie można sobie od tak anulować oferty..