człowiek...morza Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 (edytowane) C_M to z tego co ma to jeszcze Westbrooka i LeBrona ściągnie No dla Lebrona Knicks mysle mega atrakcyjna obecnie druzyna. jak bede chcial to uruchomie sobie miejsce w salary mccollum-lee-lbj-porzingis-gobert i gsw zegna sie z hegemonia Edytowane 4 Stycznia 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 No dla Lebrona Knicks mysle mega atrakcyjna obecnie druzyna. jak bede chcial to uruchomie sobie miejsce w salary Mogę tylko życzyć powodzenia, bo z tego co zastałeś przejść do tego co masz to propsy. Ogólnie to co tu się odjaniepawla. Zawodnicy zarabiający miliony przerzucani jak kartofle na rynku w sobote. Spencer "Superstar" Dinwiddie zajmuje 10 stron tematu i walka o niego jak o torebki w lidlu. #JustBeGMthings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Ogólnie to co tu się odjaniepawla. Zawodnicy zarabiający miliony przerzucani jak kartofle na rynku w sobote. Spencer "Superstar" Dinwiddie zajmuje 10 stron tematu i walka o niego jak o torebki w lidlu. #JustBeGMthings no i to myślę pokazuje, jaka ta gra ma moc, a Ci co nie graja niech zaluja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 A mi np. średnio się podoba to rzucanie zawodnikami jak workami kartofli, ale wiadomo jak ktoś ma okazję się kozacko wzmocnić jak C_M to wykorzystuje okazję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 (edytowane) A mi np. średnio się podoba to rzucanie zawodnikami jak workami kartofli, a z tym sie akurat zgadzam. Ale ta machina ruszyla przede wszystkim przez ordynarnie tankujace druzyny, co bylo totalnym oderwaniem od rzeczywistosci. Miami, czy Dallas to pierwsze przyklady, ktore mi do glowy przychodza, a ktore tankwoac nie musiały. odnosilem sie bardziej do tych 10 stron na temat dinwiddiego Edytowane 4 Stycznia 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Notabene Hurd jak Tyś wyliczył, że niby nie mogę dać więcej SD ? Przecież ja nawet w dół mogę iść (7.8/7.6/7.4/7.2) i wyjdzie 30/4 czyli więcej w dół nie możesz zrobić tylko maksymalnie frontloadowanej umowy, inne możesz - przez ten dziwny format FA mi się coś pomieszało i faktycznie przyjąłem reguły z RFA (a tam byś mojej umowy nie mógł zmatchować) dlatego zgodnie z wolą większości i zdrowym rozsądkiem trzeba na szybko dostosować zasady, żeby ponowną ofertę mógł zrobić każdy jak na licytacji, wtedy może pomyślę czy Spencer to allstar jak chce MC i rzucę coś wyższego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Ogólnie to co tu się odjaniepawla. Zawodnicy zarabiający miliony przerzucani jak kartofle na rynku w sobote. Spencer "Superstar" Dinwiddie zajmuje 10 stron tematu i walka o niego jak o torebki w lidlu. #JustBeGMthings mówi się chyba "Crocsy z Lidla" Zmiany w trakcie to wiesz, gdzie sobie wsadź staram się znaleźć sensowne wyjście z sytuacji tak samo jak broniłem Twojej oferty przed atakami C_Ma i Cambiego moim zdaniem każdy zinteresowany powinien móc podbić ofertę aż na stole zostanie ta najlepsza to że Ty masz dwie oferty a ja i C_M jedną jest ewidentnie niesprawiedliwe i doszło tu do przeoczenia, co stwierdzi każdy. Nie można w tej grze premiować na zasadzie kto pierwszy ten lepszy, bo to nie jest ww. LIDL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 A co z bilansami? Publikujemy? Bo coś chyba dwaj Panowie nadużyli czasu oczekiwania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 To jest sprawa ewidentnie dla Karpia do rozwiązania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 A co z bilansami? Publikujemy? Bo coś chyba dwaj Panowie nadużyli czasu oczekiwania. Zgadzam się. Po coś te terminy były ustalane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 (edytowane) a z tym sie akurat zgadzam. Ale ta machina ruszyla przede wszystkim przez ordynarnie tankujace druzyny, co bylo totalnym oderwaniem od rzeczywistosci. Miami, czy Dallas to pierwsze przyklady, ktore mi do glowy przychodza, a ktore tankwoac nie musiały. odnosilem sie bardziej do tych 10 stron na temat dinwiddiego Mam nadzieję, że trochę się to unormuje bo jest to kompletnie nierealistyczne, zobaczymy jak to będzie wyglądało w przyszłym sezonie Edytowane 4 Stycznia 2018 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 bulek zagłosował został memento do poprawy i cris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Nie no misiek, była o tym gadka przed FA (sam nie chciałem tego systemu) - głos o północy to było ryzyko straszne, że ktoś inny da ofertę sekundę wcześniej i zostaję z ofertą złożoną 3 dni przed końcem, próba zmiany tego teraz to byłoby delikatnie mówiąc nie fair^ bardziej nie fair jest to, że Ty masz 2 oferty a ja jedną - niemniej nie będę o to umierać, ale na przyszłość trzeba te zasady zmienić bo jak się pojawi grubsza ryba niż Spencer to będzie awantura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 bardziej nie fair jest to, że Ty masz 2 oferty a ja jedną - niemniej nie będę o to umierać, ale na przyszłość trzeba te zasady zmienić bo jak się pojawi grubsza ryba niż Spencer to będzie awantura Po prostu FA jak każde. Teraz nie ogarnąłem tego czasowo i głupi było mi truć tyłek na ostatnią chwilę Julkowi Moja wina. Szkoda, bo w tej V czy VI turze latem zadziałało fajnie, ale widać, że i tam lepiej od tego odejść, na co na szczęście będziemy mieli czas spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Pogodzę Was. SD weźmie roczny kontrakt w Knicks, a batalię o Niego na równych prawach stoczycie latem. Deal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 spoko, ja się nie czaję chyba, te 30 baniek jeszcze może zacząć śmerdzieć, jak w relu wróci DLo, Lin i CLV ale wtedy ta dyskusja będzie debilnie wyglądać, gorzej niż Biyombo i jego kontrakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 mówi się chyba "Crocsy z Lidla" staram się znaleźć sensowne wyjście z sytuacji tak samo jak broniłem Twojej oferty przed atakami C_Ma i Cambiego moim zdaniem każdy zinteresowany powinien móc podbić ofertę aż na stole zostanie ta najlepsza to że Ty masz dwie oferty a ja i C_M jedną jest ewidentnie niesprawiedliwe i doszło tu do przeoczenia, co stwierdzi każdy. Nie można w tej grze premiować na zasadzie kto pierwszy ten lepszy, bo to nie jest ww. LIDL Przewidziałem to i pisałem o tym. Proponowałem też licytację itd. Tak mamy to trudno, trzeba zmodyfikować na następny raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 No dla Lebrona Knicks mysle mega atrakcyjna obecnie druzyna. jak bede chcial to uruchomie sobie miejsce w salary mccollum-lee-lbj-porzingis-gobert i gsw zegna sie z hegemonia Obecnie to ta drużyna nie jest atrakcyjna dla nikogo Myślałem, że Ci to już pisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 (edytowane) To jest sprawa ewidentnie dla Karpia do rozwiązania Bardzo proszę nie zwalać na mnie winy, ponieważ wg mojej koncepcji osoba składająca jako pierwsza miała prawo co najwyżej wyrównać kolejne oferty, a nie prawo do złożenia dwóch ofert. To są trochę inne rzeczy i trochę je pomieszałeś w tym okienku. Poza tym "system" został wymyślony 3 miesiące temu, więc było naprawdę dużo czasu na ewentualne uwagi i żeby go udoskonalić. Jeśli ktoś ma pomysł, żeby to lepiej działało, to chyba nikt tu nie gryzie i można rzucić pomysłem, a żadnej propozycji sobie nie przypominam. 2. jeśli powyzsze sie nie powiedzie, to daje room MLE Pachulii do końca sezonu z team option na drugi sezon. Zaza póki co jest dostępny jako waiver, więc nie można mu składać ofert z FA. Edytowane 4 Stycznia 2018 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 kolejna oferta za Spencera do kiedy january może dać swoją kontrofertę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi