Pablo81 Opublikowano 16 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 9 minut temu, fluber napisał: Keldon Johnson podpisał w rl extension za 20 mln rocznie. Ciekawe czy u nas też tyle dostanie. Chyba warto zaryzykować Zadzwoń do BeGM Sextona. Potwierdzi, że warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 4 minuty temu, Pablo81 napisał: Zadzwoń do BeGM Sextona. Potwierdzi, że warto Dla keldona na pewno warto tylko pytanie czy warto mu złożyć tyle w naszej grze. Wiadomo ze to jest jednak liczenie na dalszy rozwój a za rok zawsze można wyrównać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 Jeżeli spurs będą się dalej upierali aby grał na 4 to absolutnie nie warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 16 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 WTF. Tak się da? Indiana (IND) unrenounced their free-agent exception rights Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 ✍ wszyscy złożyli to co chcieli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Ja jeszcze się zastanawiam czy coś podbic człowiekowi morza Btw jak rozumiem, wygrałem już vanVleeta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 4 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Ja jeszcze się zastanawiam czy coś podbic człowiekowi morza Btw jak rozumiem, wygrałem już vanVleeta ? Z tego co pamiętam nasze zasady głosowań to nie wygrałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 A no może chcieć jeszcze do drugiej tury czekać, no fakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 @ozzy110 do której reoferty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 5 minut temu, MarcusCamby napisał: @ozzy110 do której reoferty? Do północy ale najlepiej do 22.00 to wrzucę wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 1 godzinę temu, ozzy110 napisał: Do północy ale najlepiej do 22.00 to wrzucę wcześniej To jak dla mnie można wrzucać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 35 minut temu, MarcusCamby napisał: To jak dla mnie można wrzucać Na moje niestety nie bo nie dostałem od wszystkich informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 39 minut temu, ozzy110 napisał: Na moje niestety nie bo nie dostałem od wszystkich informacji Ja zakładam, że jak ktoś nie wrzucił tego przed 3 dni, to nie wrzuci w ostatniej godzinie. Sypać karniakami po oczach to się nauczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 3 minuty temu, Reikai napisał: Ja zakładam, że jak ktoś nie wrzucił tego przed 3 dni, to nie wrzuci w ostatniej godzinie. Sypać karniakami po oczach to się nauczą Jest czas do północy to do północy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Teraz, ozzy110 napisał: Jest czas do północy to do północy A, ok. Myślałem że już od tej tury zmienione ze do 22. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 To można dyskutować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 (edytowane) Ja jutro wrzucę swoje argumenty za pacers bedzie jakiś temat do tego? Edytowane 17 Lipca 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 2 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Ja jutro wrzucę swoje argumenty za pacers bedzie jakiś temat do tego? Tak. Założę oddzielny temat FA do argumentów na wszystkie tury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Simmons tymi 3 miesiącami dobrej gry w tankującej drużynie bez Lillardq wygral życie. Co tu się za kwoty odbywają, że szok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 7 minut temu, Reikai napisał: Simmons tymi 3 miesiącami dobrej gry w tankującej drużynie bez Lillardq wygral życie. Co tu się za kwoty odbywają, że szok. 129/4 dla Sabonisa tez szok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi