Pablo81 Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Teraz, Braveheart22 napisał: Ale Ty zdajesz sobie sprawę Ronnie, że bez CP3 raczej nie będzie szans na Duranta? Na Georga też nie W wieku PG ostatni rok umowy na ponad 50 baniek to nie byle co. Więc jak w realu zostaje z Kawhim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał: No, a Ty zdałes sobie sprawę ze Cp3 dostanie ode mnie ofertę ? Piszesz, że nie stać Cię na dwa wielkie kontrakty, a nie wiadomo czy Nets nie dołożą mu jeszcze kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Teraz, Braveheart22 napisał: Piszesz, że nie stać Cię na dwa wielkie kontrakty, a nie wiadomo czy Nets nie dołożą mu jeszcze kasy. No to się okaże i będziecie głosować. Ja swoje argumenty podam przed głosowaniem. Narazie szkoda chyba strzępić ryja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Na razie spokojnie, ale tu coś czuję będzie gorąco za jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 @MarcusCamby wiedziałem, że jak ktoś ma walczyć o Sabonisa to właśnie Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 (edytowane) Ważna kwestia jest ze kolader mocno ofensywnie zagrał, bo oferuje durantowi i cp3 wiecej niż ma capspace, a ma do podpisu jeszcze rookie za 6mln. Ja się nie spodziewm już dużej podwyżki dla cp3 w reofertach. A obecna ofertę mysle ze zmatc***e. Edytowane 10 Lipca 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 6 minut temu, LAF napisał: 38 over rule o , którym pisałem wielokrotnie, że walczył jak emerytki o karpia aby było ujęte w CBA powoduje, że raczej nie weźmie 90/3 a coś w stylu 1 + PO Dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 No właśnie tutaj chciałbym zapytać agentow czy wola kontrakt 1+1 czy 2+1 jak dał kolader. Bo ja jestem gotów dać oba warianty w kontrofertach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Pablo zgodnie z oczekiwaniami nie kombinował i już zaklepał sobie pomagierów Kałaja. Sabonis już w samolocie do Nowego Orleanu? Mocny sygnał Marcusa. Gdzie zagra CP3, gdzie zagra Grant? Knicks będą płacić Mikalowi prawie 30 baniek rocznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 (edytowane) 20 minut temu, Braveheart22 napisał: Sabonis już w samolocie do Nowego Orleanu? Mocny sygnał Marcusa. Odpowiedź Warriors będzie stanowcza i nie zamierzają Sabonisa puścić, zwłaszcza że ma playoffowy zespół z innymi młodymi gośćmi którzy są w podobnym wieku i wchodzą w prime jak Tyus, Lavine, czy Ingram. Pieniądze dostal duże, ale kontroferta ze strony Warriors będzie zadowalająca, no i pytanie czemu mialby iść do głównie tankujących Pelicans, do Hardena który nie wiadomo czy podpisze extension(chce walki o mistrza kosztem paycutu). Edytowane 10 Lipca 2022 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 11 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 6 godzin temu, RonnieArtestics napisał: Ważna kwestia jest ze kolader mocno ofensywnie zagrał, bo oferuje durantowi i cp3 wiecej niż ma capspace, a ma do podpisu jeszcze rookie za 6mln. Ja się nie spodziewm już dużej podwyżki dla cp3 w reofertach. A obecna ofertę mysle ze zmatc***e. Upominales sie o kwestie zapisu 2+1 przy CP3. Kazdy z z zawodników w moich ofertach dostal PO co zostało uzupełnione (i co było zapisane wcześniej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Nie widzę oferty dla Goberta @shevcu @Eryko nie złożył Jacksonowi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Gobert ma jeszcze 1/2 lata ważny kontrakt. Przy obecnej w rl zmianie klubu ja bym się wstrzymał z dawaniem extension. Może zatrybic obok KATa a może okazać się również problemem. Jak wszystko będzie ok to przedłuży się go ale w sumie o co się wychylać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 3 minuty temu, ignazz napisał: Gobert ma jeszcze 1/2 lata ważny kontrakt. Przy obecnej w rl zmianie klubu ja bym się wstrzymał z dawaniem extension. Może zatrybic obok KATa a może okazać się również problemem. Jak wszystko będzie ok to przedłuży się go ale w sumie o co się wychylać ? Extension było obiecane Gobertowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Jjj to trudny do oceny przypadek. Ryzyko zdrowia spore niestety a przecież to fajnie zapowiadający się gracz młodego pokolenia. Nowa miotła w klubie może nowe prządki. z reszta są kontry jakby co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 2 minuty temu, ignazz napisał: Gobert ma jeszcze 1/2 lata ważny kontrakt. Przy obecnej w rl zmianie klubu ja bym się wstrzymał z dawaniem extension. Może zatrybic obok KATa a może okazać się również problemem. Jak wszystko będzie ok to przedłuży się go ale w sumie o co się wychylać ? Bo miał złożoną oficjalną obietnice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 (edytowane) JJJ - Tylko brak info co z nim. I tego info nie będzie za szybko w rl już podpisał extension w momencie gdy był zdrowy. 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Bo miał złożoną oficjalną obietnice? Serio? 2 minuty temu, fluber napisał: Extension było obiecane Gobertowi Może w każdej chwili wjechać. To nie FA. Edytowane 11 Lipca 2022 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 1 minutę temu, ignazz napisał: Jjj to trudny do oceny przypadek. Ryzyko zdrowia spore niestety a przecież to fajnie zapowiadający się gracz młodego pokolenia. Nowa miotła w klubie może nowe prządki. z reszta są kontry jakby co. Jjj jest rfa, więc tu akurat nic się nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 11 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Z tym cp3 to jest o tyle śmiesznie, że ze względu na to, że nie dostał niewarunkowej oferty - jak go Ronnie wygra na kontrze, to i tak leci do 2 rundy. Więc tu mocne obietnice będą szły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 2 minuty temu, eMeS napisał: Z tym cp3 to jest o tyle śmiesznie, że ze względu na to, że nie dostał niewarunkowej oferty - jak go Ronnie wygra na kontrze, to i tak leci do 2 rundy. Więc tu mocne obietnice będą szły Kolader musiałby dostać stepha żeby oferta Paula była nieważna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi