Lucas Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Kerr powiedział, że powrót Klaya w tym sezonie jest wątpliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 4 godziny temu, Eld napisał: Podpisz Half Man, Half Amazing w to lato. Wypierdol go 2 miesiące później. Będę pamiętał przy kolejnych głosowaniach. Rozumiem, że zwolnienie zawodnika na minimum to tak sama wielka zbrodnia jak oddanie lifera drużyny, albo ważnego gracza rotacji. Znaczy ogólnie spoko, że jako jedyny go ceniłem i w ogóle złożyłem mu propozycję kontraktu nie. Ja rozumiem, że nie dałem ci tego Metu, ale come on XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 2 minuty temu, ozzy110 napisał: Rozumiem, że zwolnienie zawodnika na minimum to tak sama wielka zbrodnia jak oddanie lifera drużyny, albo ważnego gracza rotacji. Znaczy ogólnie spoko, że jako jedyny go ceniłem i w ogóle złożyłem mu propozycję kontraktu nie. Ja rozumiem, że nie dałem ci tego Metu, ale come on XD Carter to legenda, którą się szanuje no matter what. Złożyłeś mu jako jedyny ofertę, ale w trzeciej turze. W dwóch następnych miałby jeszcze co najmniej kilka. No słabo wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 A mogę wywalić kogoś od siebie i przejąć Cartera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 1 minutę temu, kolader napisał: A mogę wywalić kogoś od siebie i przejąć Cartera? Jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 2 minuty temu, ozzy110 napisał: Jak najbardziej No nie bardzo. Nie ma przecież podpisywania z FA. Jak tak to ja chcę Felicio podpisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Teraz, Eld napisał: No nie bardzo. Nie ma przecież podpisywania z FA. Jak tak to ja chcę Felicio podpisać. Tu jest chyba różnica między FA a waived? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Spóźniłem się z tym samym pytaniem o Cartera Czyli nikogo nie można już podpisywać? Do kiedy? A fluber się nie cacka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 10 minut temu, Eld napisał: No nie bardzo. Nie ma przecież podpisywania z FA. Jak tak to ja chcę Felicio podpisać. No przecież fluber przejmuje kontrakt z waivers a nie podpisuje nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Teraz, ozzy110 napisał: No przecież fluber przejmuje kontrakt z waivers a nie podpisuje nowy No i super:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Szanuje Hornets za ten ruch. W sumie za całe lato, bo mimo wątpliwych (sportowo, w moich oczach) zawodników GM stara im się zrobić dobrze. A to Thomas może gdzies podpisać? Ktoś pisał, że dopiero zima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 biedny Marcus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 51 minut temu, Lucas napisał: Szanuje Hornets za ten ruch. W sumie za całe lato, bo mimo wątpliwych (sportowo, w moich oczach) zawodników GM stara im się zrobić dobrze. A to Thomas może gdzies podpisać? Ktoś pisał, że dopiero zima Dzieki choc nie wiem czy do mnie trafi bo bedzie glosowanie? Ale mam nadzieje ze dacie carterowi zagrac ostatni sezon w nba rzut beretem od miejsca w ktorym przez 4 lata gral dla north carolina tar heels i zakonczy kariere tam gdzie ja zaczal. W karolinie polnocnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 56 minut temu, Lucas napisał: Szanuje Hornets za ten ruch. W sumie za całe lato, bo mimo wątpliwych (sportowo, w moich oczach) zawodników GM stara im się zrobić dobrze. A to Thomas może gdzies podpisać? Ktoś pisał, że dopiero zima dopiero zimą na two-way, ale waivers można teraz. 21 minut temu, polishllama69 napisał: biedny Marcus Oszukal mnie system i January @fluber tak będzie głosowanie. Ty masz jeszcze cap space po tym lecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 6 minut temu, MarcusCamby napisał: @fluber tak będzie głosowanie. Ty masz jeszcze cap space po tym lecie? Nie ale vince jest za minimum przeciez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 13 minut temu, MarcusCamby napisał: Oszukal mnie system i January myślałem o urazie BG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 1 minutę temu, polishllama69 napisał: myślałem o urazie BG Dopiero teraz przeczytałem In Valanciunas We trust! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Dopiero teraz przeczytałem In Valanciunas We trust! Raczej in high lottery pick. Witamy w gronie bottom, choć ić stond bo już ciasno jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Griffin wróci, zimą dobieram DeRozana i z ósmego seedu pykam Lakers. tak będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Griffin wróci, zimą dobieram DeRozana i z ósmego seedu pykam Lakers. tak będzie. I stracisz pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi