człowiek...morza Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 LaVine dla mnie PO w ofercie nuggets załatwiło robotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 dla mnie PO w ofercie nuggets załatwiło robotę. Dodatkowo po stracie Bartona i odejściu Murraya będzie mógł liczyć na spore minuty Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 (edytowane) albo i nie. c*** wie za rok tez mu ktos sypnie minimum mid-level rocznym. Edytowane 19 Sierpnia 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Dlaczego? Moze chodzi o hard cap? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Moze chodzi o hard cap? Nie sądzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Jak to? Przeciez sa jeszcze reoferty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Jak to? Przeciez sa jeszcze reoferty? Nie w III turze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 (edytowane) 28/4 od Memphis dla Snella. Co? PS to przejdzie Edytowane 19 Sierpnia 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 nie martw się SlaKB, nie tylko Ty nie wiedziałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Jestem na wyjeździe. Jak pokrótce wyglądają oferty Pelicans w tej turze? Odpowiedź proszę z zacytowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Dostaniesz Robinsona i Craiga, 4y minimum dla Jonesa to oferta chyba nieważna. Czemu? Przecież korzystam z wyjątku, pytałem o to członka rady. Co z Snell i Melo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Czemu? Przecież korzystam z wyjątku, pytałem o to członka rady. Co z Snell i Melo? Snell dostal 28/4, generalnie masz zaskakucjao duza konkurencje a melo 8 898 000/1+1 PO od rakiet chyba najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Snell dostal 28/4, generalnie masz zaskakucjao duza konkurencje a melo 8 898 000/1+1 PO od rakiet chyba najlepsze dzięki za odpowiedź. Byłeś mi bratem, kungfubestia... Miał być steal trzeciej tury... na pociechę widzę Derrick Jones Jr. jest już mój. Wstępnie : Bjelica, I.Thomas, Patterson, Ellington, Napier, Tolliver ładnie przystealowani. pisz od razu z kim podpisali i za ile. coś tam widziałem tylko, że Bjelica za minimum w Nets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Dlaczego? a czemu? z davisem mam spory zgrzyt. ale jestem chyba za.....utah. PO robi robote +fajniejsza rola niz w bucks. a od gsw lepsza, bo jednak tej kaski troche moze sie davisowi przydac. w realu tez nie podpisal za minimum z contanderem. Moze chodzi o hard cap? Nie można przedłużać umów krótszych niż trzyletnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 (edytowane) Mam nadzieje ze będziecie konsekwentni i będę miał fory u Kyle oquinna za to ze dałem mu ten sam kontrakt co w realu wziął ) PS. I.Thomas ma u mnie całkiem spore szanse na s5, o tym tez proszę pamiętać Edytowane 20 Sierpnia 2018 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Nie widziałem nigdy 4y minimum, dlatego nie wiem czy on i Lance (3y min) są prawidłowo. Bjelica nie jest jeszcze oficjalnie w Nets! (Będzie, ale jest oferta od Rox, która jeszcze jest warunkowa). Całkowicie oficjalnie (niezależnie od niczego) jak się nie machnąłem : Jones/Craig -> Pels (nie wiem czy oferta dla Jonesa jest legalna) ?Lance -> Grizz (jak jest legalna) Waiters -> Pistons Vonleh -> Pistons Harrell -> Rockets Ferrell -> Pacers Nwaba -> Pacers P.Gasol -> Knicks B.Wanamaker -> Knicks S.Napier -> Blazers D.Graham -> Raptors. Pojedyncze (ale w jakiś sposób warunkowe, więc mogą być FA) oferty dostali : Baynes (Suns), Scott (Sixers), McCaw (Mavericks), Muscala (Blazers) Payton, McDermott, T.Graham, G.Green pozostaną FAs, bo tak wynika z warunków. 26 zawodników trafi pod głosowanie. Jak się nie machnąłem. A co w końcu z Nukricem? Nie można przedłużać umów krótszych niż trzyletnie A cóż to za rule? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 (edytowane) A co w końcu z Nukricem? A cóż to za rule? http://www.cbafaq.com/salarycap.htm#Q58Pierwsze zdanie. 58. Can existing contracts be extended? Contracts for fewer than three seasons may not be extended. Edytowane 20 Sierpnia 2018 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 (edytowane) Yogi i Napier będą faktycznie w swoich teamach, ale wezmą QO na 99% a nie te umowy, które ich QO podbijają o kilkaset tysięcy Nie wiem czemu Tangiers pakował OQuina razem z Redickiem, bo o ile ten faktycznie dostał od niego mega lukratywną ofertę, to zbój ma 2x lepszą w Denver Pod odrzuceniu już niespełnionych warunków i nieważnych ofert zostały 42 nazwiska + extension Kevina Love Edytowane 20 Sierpnia 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 (edytowane) http://www.cbafaq.com/salarycap.htm#Q58 Pierwsze zdanie. 58. Can existing contracts be extended? Contracts for fewer than three seasons may not be extended. Nie przeraża mnie fakt iż go sobie nie przedłużę, tylko przeraża mnie to, że Tomek zna to wszystko na pamięć . Edytowane 20 Sierpnia 2018 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Pod odrzuceniu już niespełnionych warunków i nieważnych ofert zostały 42 nazwiska + extension Kevina Love To extension dla Roziera i Turnera też są nieważne??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi