eMeS Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 A to nie walczysz o PO ;-) ? Melo dla Hawks z no-trade clause zrezygnował więc wiesz... Może ktoś się skusi, mi szkoda dla niego by było 15 miejsca w rosterze. Mowiac PO team mialem na mysli pewny PO team. Jasne, ze walcze i moze o Karmelka tez powalcze, skoro wszyscy maja go tu w powazaniu ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Ja bym wziął Melo, ale mam Beasleya. Melo za 29mln to problem, ale Melo za około 5mln to potencjał na steal i sporą wartość dodaną. Na bank dostanie ofertę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Per multiple sources : Tylko wielka przebitka finansowa może skłonić Redicka do opuszczenia LA. a tu już na poważnie: Możesz mu zaproponować co najwyżej 4 mln z room. Są przynajmniej 2 ekipy, które wjadą z ofertami 10 mln+ . No nijak nie ma takiej szansy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Meh, myślę że dusigrosze nie dadzą mu ładnego hajsu. jakieś 5-6 baniek max. I wtedy wchodzę ja ;-) Cały na biało? Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Meh, myślę że dusigrosze nie dadzą mu ładnego hajsu. jakieś 5-6 baniek max. I wtedy wchodzę ja ;-) Wątpię. No jeśli to będą 2-3 mln różnicy to może i spoko jak najbardziej, ale 10-12 mln Redick powinien dostać, a to już kolosalna przepaść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 GMowie piszą o najbardziej oczywistych nazwiskach a ani raz się nie przewinęło jedno: Tony Snell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Pewnie jakąś ofertę dostanie ;-) Nawet wiem od kogo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Moge uzyc juz teraz roomMLE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 No cóż, nieźle. Szkoda, że nie dałem minimum McGee jak chciałęm w ostatniej chwili, ale Joe Harris i James Ennis moi. Nie najgorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 No cóż, nieźle. Szkoda, że nie dałem minimum McGee jak chciałęm w ostatniej chwili, ale Joe Harris i James Ennis moi. Nie najgorzej LA Lakers 1. James Ennis 9.0 mln$/ 2+1 TO (cap space) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 (edytowane) LA Lakers 1. James Ennis 9.0 mln$/ 2+1 TO (cap space) I co w związku z tym? Zdecydowanie gorsza oferta od mojej. + Extension dla Miroticia nie jest możliwe Edytowane 19 Sierpnia 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 I co w związku z tym? Zdecydowanie gorsza oferta od mojej. Fakt. Nie doczytałem że to 3 lata. No cóż. Plan A u mnie szlag trafił. Pora na plan B... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 (edytowane) ze nikt gasolowi poza mna oferty nie dal? wystraszyłem potencjalnych rywali? Edytowane 19 Sierpnia 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Fakt. Nie doczytałem że to 3 lata. No cóż. Plan A u mnie szlag trafił. Pora na plan B... Nie zawsze plan A okazuje sie potem i tak najlepszy Easy I tak trochę zajmie przejrzenie tego i zweryfikowanie więc raczej nie nastawiałbym się na głosowanie od zaraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Ja tam jestem zadowolony co prawda dostaje Diona rok później ale jest Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 (edytowane) To extension dla Love to dobry zart 30 baniek roznicy, tego nie da sie przeglosowac. Za rok miekko dostanie 110/4. Turner z Indiany tez za niska kasa wzgledem tego co moze dostac za rok. Edytowane 19 Sierpnia 2018 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 U Boguta Nukric jest prio, right? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Fakt. Nie doczytałem że to 3 lata. No cóż. Plan A u mnie szlag trafił. Pora na plan B... Twoja oferta dla Monroe też jest chyba nieważna, chyba że coś się zmieniło, ale vet minimum nie jest dla graczy, którzy grają 10 lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Twoja oferta dla Monroe też jest chyba nieważna, chyba że coś się zmieniło, ale vet minimum nie jest dla graczy, którzy grają 10 lat? Generalnie chodził o minimum, czyli to samo co Ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 To extension dla Love to dobry zart 30 baniek roznicy, tego nie da sie przeglosowac. Za rok miekko dostanie 110/4. Też tego nie widzę, musiałby zrezygnować z opcji na przyszły sezon na prawie 26 milionów, żeby podpisać kontrakt za średnio 22,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi