ozzy110 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 (edytowane) III turę czas zacząć...Jeszcze decyzję co do RFA i formalność wpisania umów Cousinsa, Arizy i Bradleya do arkusza Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 10 Sierpnia 2018 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Grizz oferowali Warrenowi 36/4 ale nie wyrównali 40/4. Dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Warren zostaje w Cavs. Koniec II tury. A to kugfubestia w ogóle wiedział o tym? Przecież nawet nie było informacji która oferta wygrała. Mam nadzieję, że na zlocie Cię poinformował o decyzji, bo inaczej trochę słabo. Wydaje mi się, że Bestius by to wyrównał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Warren zostaje w Cavs. Koniec II tury. Tak czy inaczej nie zamierzam narzekac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Zwykle było oficjalne zamknięcie tematu przez Tomka i ogłoszenie, że ktoś ma 48H na podjęcie decyzji. A tutaj jakieś takie cichosza. Trochę słabo moim zdaniem. Tak czy inaczej nie zamierzam narzekac:) Też bym nie narzekał na Warrena za 10mln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 (edytowane) warren to kasztan bestia naprawił swój błąd Edytowane 12 Sierpnia 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 July Memorandum wisi od 2 miesięcy. Każdemu jest znane i każdemu komu choć trochę zależy, pilnuje sobie tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 mnie ciekawi co celtics zrobia z portfela już troche dolarow ucieklo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Kasztan Warren swoją drogą. Ale Cavs uzupełniający teraz roster za room i minimum to będzie wesoła sprawa ;-) Bede mogl sie wykazac:) Na razie wyglada to tak ze z 1 rundy nie wyjde a i z ósemki nie wypadne wiec nie ma duzej presji:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 July Memorandum wisi od 2 miesięcy. Każdemu jest znane i każdemu komu choć trochę zależy, pilnuje sobie tego. Bestiusz jest w c*** zarobionym człowiekiem, więc nie stawiałbym w jego sytuacji sprawy w ten sposób. Nie zdziwiłbym się jakby January mu swoje mądrości zaczął na zlocie prawić, by go nie wyrównywał. Chociaż Bestia akurat ma swój rozum i zdrowe podejście do kosza, więc myślę, że by wyrównał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 (edytowane) Bede mogl sie wykazac:) Na razie wyglada to tak ze z 1 rundy nie wyjde a i z ósemki nie wypadne wiec nie ma duzej presji:) niby na 7 Cie mam, bo podoba mi się to fitowo ale heat maja siano do wydania i mogą przeskoczyć. bulls tez nie ma co skreślać. pacers tez potencjał mają Edytowane 12 Sierpnia 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 mnie ciekawi co celtics zrobia z portfela już troche dolarow ucieklo A co mają zrobić? Wyeleminują Knicks w PO . A jeśli Ci chodzi o sytuacje finansową, są teamy w o wiele gorszej sytuacji. Przy nich kliknij 'obserwuj' a nie przy Celtics. Nic nie wyciągniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 A co mają zrobić? Wyeleminują Knicks w PO . A jeśli Ci chodzi o sytuacje finansową, są teamy w o wiele gorszej sytuacji. Przy nich kliknij 'obserwuj' a nie przy Celtics. Nic nie wyciągniesz no wiesz, o 6 mln przekraczasz już strefe podatkowa. a na ławce sam lou i pustka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Ja tam Heat mam wyżej już. A jak się jest na 8 miejscu, gdy ugryźć chce PO kolejne kilka zespołów to z tą pewnością na top8 bym nie szalał. W heat drugim najlepszym graczem na ten moment nie jest doncic? ja widze sie na siodmym miejscu, choć heat moga kogos dorzucić rzeczywiscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 (edytowane) no wiesz, o 6 mln przekraczasz już strefe podatkowa. a na ławce sam lou i pustka. Najpierw lament po przyjściu że na 99% nie utrzymam PG13. Utrzymałem. Ściągnąłem RW0 słyszałem, że reszta za minima. Zatrzymałem Smarta, był płacz o ławkę. Zatrzymałem six man of the year i dalej powątpiewania. Rzeczywiście. Lepiej mieć Rubio i Irvinga obok siebie w s5. Obaj szklani. Obaj to PG. A. No i mam +9M z zeszłego sezonu jak by co... Edytowane 12 Sierpnia 2018 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Najpierw lament po przyjściu że na 99% nie utrzymam PG13. Utrzymałem. Ściągnąłem RW0 słyszałem, że reszta za minima. Zatrzymałem Smarta, był płacz o ławkę. Zatrzymałem six man of the year i dalej powątpiewania. Rzeczywiście. Lepiej mieć Rubio i Irvinga obok siebie w s5. Obaj szklani. Obaj to PG. A. No i mam +9M z zeszłego sezonu jak by co... nie lamentuje. twierdze jedynie, że masz problem z wydatkami, którego najwyraźniej nie dostrzegasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 No właśnie o co chodzi z tymi Heat? Tam drugą opcją jest Howard na ten moment, albo zawsze spoko Tadek Young. Gdzie im do Cavs? Sixers, Knicks, Celtics, Magic - I tier Bucks - coś między I, a II. Zależy jak ta rotacja będzie wyglądać. Rok temu o mało ich to nie zabiło, teraz też dostają ostro po dupie na FA Bulls, Cavs, Wizards - II tier Może Heat lub Pacers się włączą, ale na ten moment lekko z tyłu. Ewentualnie Hawks może ruszą z dalszego siedzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 No właśnie o co chodzi z tymi Heat? Tam drugą opcją jest Howard na ten moment, albo zawsze spoko Tadek Young. Gdzie im do Cavs? Sixers, Knicks, Celtics, Magic - I tier Bucks - coś między I, a II. Zależy jak ta rotacja będzie wyglądać. Rok temu o mało ich to nie zabiło, teraz też dostają ostro po dupie na FA Bulls, Cavs, Wizards - II tier Może Heat lub Pacers się włączą, ale na ten moment lekko z tyłu. Ewentualnie Hawks może ruszą z dalszego siedzenia. A powiedz mi gdzie widzisz Pistons bo bardzo mnie to ciekawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 A powiedz mi gdzie widzisz Pistons bo bardzo mnie to ciekawi Przepraszam, zapomniałem o Tobie. Ale masz gorszy skład niż przed rokiem, a wjechałeś do PO mocno szczęśliwie. Teague - Hood - Markannen nie wygląda na ekipę na PO. Gdzieś blisko poziomu Hawks moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi