MMM2121 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 On również miał być świetnym defensorem. Zresztą tak samo KAT. Ja głównie liczę na to że trenera wypierdala i ta drużyna zacznie jakoś wyglądać. Byłoby idealnie jakby zaczął grać bez pilki, co przyniesie sezon tego nie wiem. Trzymam kciuki za Wiginsa, nawet jeśli nie spełni oczekiwań moich to przeżyję z takim kontraktem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 On również miał być świetnym defensorem. Zresztą tak samo KAT. Ja głównie liczę na to że trenera wypierdala i ta drużyna zacznie jakoś wyglądać. Byłoby idealnie jakby zaczął grać bez pilki, co przyniesie sezon tego nie wiem. Trzymam kciuki za Wiginsa, nawet jeśli nie spełni oczekiwań moich to przeżyję z takim kontraktem. Za taką kwotę, to rzeczywiście jest niewielkie ryzyko dla Ciebie, a opcja 2+PO powoduje, że nie jest to też duże ryzyko dla Wigginsa, gdybyśmy mieli nagle zobaczyć przełom. Tak wyceniło go rynek, więc myślę, że możesz na tej umowie tylko zyskać, a jeśli stracisz, to niewiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Dziś, najdalej jutro zagłosuję, przepraszam za zwłokę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Można listę osób, które nie zagłosowały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Jeszcze ja! Dziś zagłosuje, a ten Warren za 15 milionów to mi się średnio podoba chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Ja tez zagłosuje jakos nie dlugo, ale jestem na urlopie wiec dokładnie nie okresle kiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Jeszcze ja! Dziś zagłosuje, a ten Warren za 15 milionów to mi się średnio podoba chyba... Powinienes go puscic bo gracz nie wart takiej kasy a do tego wszystkie znaki na niebie wskazuja ze bedzie gral w Suns z lawki. Do tego jestes pid kreska a on nie sprawi ze zanotujesz mega skok jakosciowy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Jeszcze ja! Dziś zagłosuje, a ten Warren za 15 milionów to mi się średnio podoba chyba... To rezygnujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 No właśnie ja nie wiem jaktojest ale moja oferta chyba będzie nieważna, podpisałem już bartona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Jeszcze ja! Dziś zagłosuje, a ten Warren za 15 milionów to mi się średnio podoba chyba... Srednio? Chyba wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 edit: zmieniłem glosy na richardsona Można się dowiedzieć co Cię przekonało do takiej zmiany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Można się dowiedzieć co Cię przekonało do takiej zmiany? Twój bilans finansowy i to, że j-rich jest rfa. Ten milion rocznie w obecnej sytuacji nie stawia Cie pod ścianą, że jeśli wyrównasz, to kogoś innego nie podpiszesz albo że istnieje ryzyko ujemnego bilansu w finansach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Twój bilans finansowy i to, że j-rich jest rfa. Ten milion rocznie w obecnej sytuacji nie stawia Cie pod ścianą, że jeśli wyrównasz, to kogoś innego nie podpiszesz albo że istnieje ryzyko ujemnego bilansu w finansach. Czyli pisząc te wcześniejsze komentarze, nie zdawałeś sobie sprawy, że jest RFA. Rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Skoro mowa o finansach...Spurs już oficjalnje bankrutem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Skoro mowa o finansach...Spurs już oficjalnje bankrutem? Na 99% tak. Pozostaje zbieranie pickow i mlodziezy. Ignazz na poczatku sezonu na TB poainien miec Milsapa, Aldridge, Dragicia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Przecież w tym roku on już ma za każdego dolca pow lux tax, 4 dolce podatku. Czyli 60 mln +137 mln. 197 mln a w zeszłym roku chyba miał coś koło -30 mln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Czyli pisząc te wcześniejsze komentarze, nie zdawałeś sobie sprawy, że jest RFA. Rozumiem. zdawałem, ale co pokazała zmiana decyzji, w za małym stopniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Ja będę miał wała na ostatnie tury. Będę w Albanii i jak tam nie złapię jakiegoś wifi to cienko będzie. 1mb danych komórkowych kosztuje raptem 20 pln + vat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Ja będę miał wała na ostatnie tury. Będę w Albanii i jak tam nie złapię jakiegoś wifi to cienko będzie. 1mb danych komórkowych kosztuje raptem 20 pln + vat. Eld, ja poza 2way i jednym graczem nie bede-na 99,9% - bral udzialu w tych ostanich turach, wiec jesli chcesz sie zabezpieczyc, to smialo mozesz mi podeslac typy, to je wrzuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Jako, że 2 runda zmierza do końca. Wstępnie Lakers i Bucks chyba uznać można za wygranych. Widzę, że jak nikt nie chwali, to trzeba się samemu pochwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi