Tomek9248 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Ej, tak tylko przypomnę, że Favors od Bucks dostał 30/1+1 PO więc raczej z 20 baniek nie zrezygnuje. Przecież Ty bierzesz wszystkich ze swojej listy ziom więcc on Ci odpadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Juz widze co i jak z Atlanta ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Ale u Ciebie się Lopez wbił przed niego ;-) Ale to nie zmienia faktu, że w głosowaniu Favors powinien trafic do Bucks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Ale to nie zmienia faktu, że w głosowaniu Favors powinien trafic do Bucks No ez 1. Bucks >>>>>>>> GSW >> Lakers na ten moment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Ponawiam pytanie. Czy reoferty mogą składać TYLKO GM którzy złożyli w pierwszym rzucie oferfy? Czy ktoś kto dał kontrofertę również może podnieść w ostatnim rozdaniu? Pytanie 2 bo jest późno i nie bardzo kumam Atlanty. Oni dali 8,6/rok? Przerażająco te 17 wygląda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 No nie bardzo, bo jak Ci brak <50% do złożenia oferty to jest ważna, jeśli tego nie zaznaczysz tak jak ja, tylko jak się nie wyrobisz w czasie dostajesz ban. W regulaminie jest napisane coś takiego i z tego co widzę wszyscy się do tego mechanizmu zastosowali: Możliwe jest składanie ofert warunkowych ("składam tylko jeśli przegram głosowanie o zawodnika, którego mam wyżej na priorytetowej liście). A Ty piszesz coś takiego: *warunkowo - podpisuję maximum 2 graczy, a po reofertach ich suma w pierwszym sezonie nie może przekroczyć mojego maksymalnego cap space na 2 nowych graczy. Przykład - Cousins 16mln w pierwszym roku, to oferta dla Randle'a jest już nieaktualna. To nie jest oferta warunkowa. Równie dobrze mogę napisać, że ja składam ofertę warunkową graczowi X pod warunkiem, że do zakończenia głosowania nie złapie kontuzji w RL NBA. Ponawiam pytanie. Czy reoferty mogą składać TYLKO GM którzy złożyli w pierwszym rzucie oferfy? Czy ktoś kto dał kontrofertę również może podnieść w ostatnim rozdaniu? Pytanie 2 bo jest późno i nie bardzo kumam Atlanty. Oni dali 8,6/rok? Przerażająco te 17 wygląda... 1. Tak. Nie 2. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Myślicie, że Favors wybierze niecałe 11/1+1 PO od GSW od 18/1+1 PO od Lakers jak coś ;> ? Albo dasz dobrą kasę, albo jakąś sensowną długoterminową umowę. Inaczej to parę mln raczej Favors machnie ręką. Notabane, tym Favorsem w pierwszej turze to wychodzi, że dałeś go Warriors na tacy. Chyba jedyna szansa to ten przepis, że twoja oferta staje się niekwalifikowana, chociaż tutaj nie wiem jak to będzie traktowane. Musiałbyś podpisać dwóch z trzech graczy, by oferta na Favorsa była nieważna. Dzisiaj jak myślałem nad potencjalnymi ofertami to wiedziałem, że Favors jest największym zagrożeniem. Nawet myślałem nad rocznym MLE, ale to by nic nie zmieniło. Ponawiam pytanie. Czy reoferty mogą składać TYLKO GM którzy złożyli w pierwszym rzucie oferfy? Czy ktoś kto dał kontrofertę również może podnieść w ostatnim rozdaniu? Pytanie 2 bo jest późno i nie bardzo kumam Atlanty. Oni dali 8,6/rok? Przerażająco te 17 wygląda... Każdy może dać ofertę w momencie kontrofert. Nawet roczne minimum można było oferować. Coś nie doczytałeś zasad i dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Right here, right now składam Favorsovi spokojne 23/1+1 PO i jak to niby ma przegrać z ofertą GSW? Złóż to pogadamy. Na razie moja oferta > Twoja oferta Z tym, że wszyscy wiemy że możesz Favorsowi zaoferować godziwe pieniądze. Zobaczymmy czy się odważysz W piątek wróć z kasą i pytaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Right here, right now składam Favorsovi spokojne 23/1+1 PO i jak to niby ma przegrać z ofertą GSW? Szczerze to uważam, że mam rację, ale może być bez tego ;-) Zwisa mi to i powiewa. Tak jak 40/2 NOP przegrało z 5/1 GSW dla DMC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Right here, right now składam Favorsovi spokojne 23/1+1 PO i jak to niby ma przegrać z ofertą GSW? Dopiero co pytałeś o 18 Ewentualnie możesz wziąć Cousinsa i Randle, wtedy Favors pójdzie do III tury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Szczerze to uważam, że mam rację, ale może być bez tego ;-) Zwisa mi to i powiewa. No nie ma tego w regulaminie i nikt nie sformulowal takiego warunku:) trzeba uscislic na czym polega warunek jesli Twoim zamyslem bylo zeby wszyscy gmowie mogli formulowac takie warunki jak Ty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Ale moje nie będzie X/2, tylko X/1+1. I ja to nie Pelsy. Ja to Lakers z LJ. Tomek też nie Pelsy ale GSW z Durantem, Currym i Greenem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Tak jak 40/2 NOP przegrało z 5/1 GSW dla DMC. Ale favors akurat w rl nba wzial najwieksza kase. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Ale favors akurat w rl nba wzial najwieksza kase. Yiup. Więc co. Bucks jednak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 (edytowane) Jabari Parker 40/4 vs QO ?Jestem sobie ziomkiem który jest po dwóch groźnych konruzjach, przeciwników nie bronie bo jestem trochę za ciężki żeby biegać za rywalami, z pozycji 4 mogę rozciagac grę ale trafiam tylko 1 trójkę na mecz. Kreować kolegów nie umiem. Jeśli się polamie to przypal bo mogę skończyć w Chinach, a chinszczyzny nie lubię ja wolę pizze. Biorę te 40 koła, może się zalapie jescze na jakiś gruby kontrakt. Jeśli nie to też trudno głodować nie będę. Edytowane 1 Sierpnia 2018 przez MMM2121 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Yiup. Więc co. Bucks jednak? Oferta Bucks już wiemy, że nie będzie miała racji bytu. Jak Cousinsa nie podpiszą to wezmą Brook Lopeza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Rockets trochę z ręką w nocniku. Przegrali pierwszą turę o czołowych wolnych agentów, przepłacili Capelę, a teraz dodadzą na rok połamanego Cousinsa za 12 baniek. Tak to wygląda w tym momencie, chociaż pewnie będą zmuszeni coś przepłacić w reofertach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Yiup. Więc co. Bucks jednak? Glosy beda na bucks ale to oferta warunkowa wiec do bucks nie trafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 (edytowane) Co nie zmienia faktu, że oferta Warriors po prostu nie jest lepsza już teraz od 18/1+1 jak coś (od 18/2 jest). Więc szczerze mówiąc o co się rozchodzi z stealem GSW, skoro wystarczy, że na 1+1PO zmienię i powinien z marszu być mój? 26/1+1PO i zapominamy o sprawie Edytowane 1 Sierpnia 2018 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 (edytowane) Favors w lakers. Mocna ekipa, dobra miejscówka, a lepiej miec 20 mln gwarantowanych niż 10 Edytowane 1 Sierpnia 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi